plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
olus22 wrote:sylwia1985 wrote:ale wkurza mnie to ze zawsze mowi ,,nie mam czasu,, bo pracuje codziennie a nie tak jak ty 4 dni w tygodniu
to chociaz mówi ze nie ma czasu chyba juz to wolałabym usłyszecniz za chwile to zrobie" ale czekam poł, pytam zrobisz? "za chwile" mija godzina i nic to sie wkurwiam i sama to robie w koncu chyba ze jestem na maksa wkurzona to za huja tego nie zrobie i wtedy juz on idzie hihih
heheh to zależy dlaczego nie ma czasu? bo może leży przed tv i nie ma czasu bo film ogląda...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:olus22 wrote:sylwia1985 wrote:ale wkurza mnie to ze zawsze mowi ,,nie mam czasu,, bo pracuje codziennie a nie tak jak ty 4 dni w tygodniu
to chociaz mówi ze nie ma czasu chyba juz to wolałabym usłyszecniz za chwile to zrobie" ale czekam poł, pytam zrobisz? "za chwile" mija godzina i nic to sie wkurwiam i sama to robie w koncu chyba ze jestem na maksa wkurzona to za huja tego nie zrobie i wtedy juz on idzie hihih
heheh to zależy dlaczego nie ma czasu? bo może leży przed tv i nie ma czasu bo film ogląda...
siedzi przed kompem :)nic nie robi zazwyczaj w polsce mówie, bo tu pracuje:D -
pouciekałyście? to idę i ja graż w weilki biznes z moim dzieciem bo sie denerwuje że przed kompem siedzę a nie rzucam kostką
LIbra czekam!!!!Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Oluś no coś Ty?? nie widzisz tam zaznaczonej ovu? dzis mam 8dpo za 4 dni@
ale lepiej żeby nie
a no tak !zle popatrzyłam
-
olus22 wrote:Beata wrote:olus22 wrote:sylwia1985 wrote:ale wkurza mnie to ze zawsze mowi ,,nie mam czasu,, bo pracuje codziennie a nie tak jak ty 4 dni w tygodniu
heheh to zależy dlaczego nie ma czasu? bo może leży przed tv i nie ma czasu bo film ogląda...
siedzi przed kompem :)nic nie robi zazwyczaj w polsce mówie, bo tu pracuje:D
oj to bym nie wytrzymała gdyby to sie ciągle powtarzało!olus22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nie zgadniecie co mój mąz wymyslił teraz buhahah jak to usłyszałam to myslałam ze padne ze smiechu hahaha
cytuje:
"ty pewnie piszesz z jakimis chłopami bo sie tak podsmiechujesz a gadasz ze z dziewczynami moze jakaś izabela to izabel " a ja mu na to że tak i prowadza faceci wykres i mierza sobie temperatury buhahahahLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewoje !!! Jak tam dzionek zleciał!! jakieś nowości !!
Ja pół dnia przeleżałam ciśnienie mi szaleje na maksa teraz mam 166/126
Jak tak dalej będzie to do tej inseminacji nie podejdziemy chyba!!! w poniedziałek lecę do lekarza po inne tabletki bo dziś go nie było!! -
WItajcie
Sylwus no coz z chłopamoi tak to juz jest, z nimi źle bez nich jeszcze gorzej
a tak na serio tomoj nie nauczony obowiazków w odmu ale juz sie nauczył i jak czasem gdzie swyjezdzam i wracam to stara sie zeby byl ogolnyu porzadek, ale staram sie nie krzyczec na neigo bo to nie daje żadnych efektów, tylko mu mówie, że jest mi przykro, że nic nie zrobił i że tkai bałagan, ale zazwyczaj to sie pytam za nim wróće czy jest porzadek, bo jak nie to nie wracam oczywiscie w miły sposób i zwykle nie jest źle. a jesli chodzi o domowe obowiazki w sprzataniu to mi pomaga, dostaje swoja działke, do zrobienia i jest ok. Wystarczy mu powiedziec co ma zrobic to zrobi i bardziej moge go zmotywowac jak m,owie, dobra to dzis pasuje w koncu posrzatac, pomozesz prawda? i razem sprzatamy mieszkanko i jest ok
trzeba znaleźć sposób na swojego M. ale krzyku i wyzwiska nie pomogą, tylko odnosisz odwrotny skutek.
ogołnie to miłego wieczorku i jakbym jutro nie wpadła to miłego weekendu -
olus22 wrote:sylwia1985 wrote:ale sie dzisiaj wkurzylam.Przyjechalam z pracy- nie bylo mnie 2 dni i jak weszlam do mieszkania to bylam w szoku- wszystko porozwalane,nic nie umyte w zlewie, lozko nie poscielane,pelno piachu z butow na dywanach- masakra jakas wpadlam w szal i zwyzywalam swojego-mam dosc tego ze zawsze to ja musze wszystko w mieszkaniu robic a on nie umie nawet 2 dni utrzymac porzadku.Wkurzyl sie i poszedl do kolegi. Nie daje rady juz...
sylwia nie martw sie prawie kazdy maz tak postepuje powinnas sie do tego przyzwyczaić chociaz nie powiem bo mój maz lubi mnie czasem zaskoczyc
uważam nie wcale nie powinna sie do tego przyzwyczajać, ani tym bardziej przyzwyczajać M, że on jak księciu będzie do czystgo przychodził. Mieszka=brudzi, czyli ma sprzątać i tego trzeba go nauczyć, bo widocznie w domu ktoś go wyręczał. Ciekawe kto, co?...
Sylwia bądź cierpliwa, stanowcza i konsekwentna, a się nauczy.AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś mojemu awanturę zrobiłam pierścionek zaręczynowy ściągnęłam bo wczoraj wypity przyjechał i powiedziałam że tabletek żadnych brać nie będę jak on się nie stara to ja też nie tabletki to kosza wrzuciłam to widziałam że wyciąga je !!!
Faceci to ufolutki i tyle!!mala29_, olus22, Libra lubią tę wiadomość
-
a ja powiem wam że czasem wole jak ja sama sobie zrobię, u nas jest tak że ja jestem od sprzątania a mój m. od napraw wszelkiego rodzaju no i gotowaniem się dzielimy
. A bardzo smacznie gotuje więc zawsze jestem happy jak on gotuje
AGA 30, Amicizia, Beata, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
kiedyś byłam bardzo naiwna jak zaczełam z M mieszkać to miał koszule poprasowane do pracy, obiadek na stole itp ale widac za dobrze mu było, bo doszło do tego, że musiałam sama zapierdzielać jak mały samochodzik, a on jajkami do góry leżał i na konsoli grał. Wiec powiedziałam dość, albo tworzymy związek partnesrki, albo żyjemy w epoce kamienia łupanego i do łózka ma mnie za włosy ciągać. I zaczełam go tego wszystkiego odzwyczajać. Jak trzeba było sprzątac to we dwoje, na zakupy we dwoje, obiad ugotować we dwoje. A ostatnio to nawet sam latał z drabiną i kurze wycierał.
i to LUBIĘ!AGA 30, Amicizia, Rucia, Beata, Dora, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6