plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Doduś
również życzę przyjemnej i żeby szybko zleciało:)
To jeszcze 4,5h mi zostało z wami będzie na pewno bardzo szybko hehhe ale muszę zrobić jedną rzecz, o której zapomniałam na śmierć w tygodniu.Dodi lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A ja sprobuje teraz zrobić co mam do zrobienia a pozniej tu zerkne he he gdzie tam 21, wiec czasu jak marasu
i wzajemnie gosik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2013, 09:32
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Beata wrote:hej Ruciu uciekasz już?
Będę z doskoku. Dziecior mi się rozchorował, a jak wiadomo najlepszym lekarstwem jest mama
ojejku na sam koniec ferii kiedy do szkoły czas?
Ruciu to grzej ją i kuruj mam nadzieje ze od poniedziałku będzie jak nowa*
zdrówka życzęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Hej dzieweczki
Dopiero się zwlokłam, bo M miał dziś dyżur wstawania
Będę wpadać, ale na razie lecę na śniadanie.
Ciekawe jak tam wykres Sandry dzisiaj
Miłej soboty!
Hej mayuś! smacznego
wpadnij zaraz
u Sandry narazie wygląda ładnie choć minimalny spadeczek, ale wierzę że sie udałomauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witam moje kochane dziewczynki!
Wpadam na chwilkę,bo mam dziś gości-nocują u mnie...więc same rozumiecie muszę jedzonko zrobić,pościel przygotować ogarnąć mieszkanko
Oczywiście myślałam,że jak tata wyszedł ze szpitala,to znaczy,że już wszystko w porządku,a jednak nie...po powrocie miał wizytę lekarską domową...ale już w porządku
Życzę wam miłego weekendu i zdrówka dla zafasolkowanych,dla starających dużego jajeczka i sprytnych plemniczków,a dla niestarających się miłych chwil z m...
Buziam
Dodi, Beata, Sandraa, mala29_, Blondi22, gocha04, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
dobra spadam, bo znów siedzę i gapie się w ekran aż któraś coś napisze...
ja będę dopiero w poniedziałek
papa miłego udanego i gorącegoweekendu
Dodi, Blondi22, Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Beata wrote:hej Ruciu uciekasz już?
Będę z doskoku. Dziecior mi się rozchorował, a jak wiadomo najlepszym lekarstwem jest mama
zdrówka życzę
Właśnie miałam nadzieję, że rozchoruje się na początku ferii zwłaszcza, że zatoki się odzywały. Niestety przetrwała jakoś te 2 tyg. a wczoraj dostała gorączki. Dziś zatoki zaczynają się oczyszczać, więc w poniedziałek pewnie czeka Nas wizyta u lekarza. -
nick nieaktualnySandraa wrote:Beata wrote:Sandra u ciebie to wygląda bardzo ładnie trzymam kciuki mocno!
p.s. nie kusi Cię testowanie jeszcze?
Beatka powiem Ci szczerze, że nie kusi mnie nic a nic;)
Chyba pierwszy raz;)
Hej Babeczki, wpadłam na chwilę dodać tempkę i do roboty...sprzątanie, pranie itd samo się nie zrobi
Sandraa to dobry znakJa też w ogóle nie spieszyłam się z testowaniem
Miłego dnia życzęSandraa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Beata wrote:Rucia wrote:Beata wrote:hej Ruciu uciekasz już?
zdrówka życzę
Właśnie miałam nadzieję, że rozchoruje się na początku ferii zwłaszcza, że zatoki się odzywały. Niestety przetrwała jakoś te 2 tyg. a wczoraj dostała gorączki. Dziś zatoki zaczynają się oczyszczać, więc w poniedziałek pewnie czeka Nas wizyta u lekarza.
Zdrówka dla Kingusi , buziaki!Rucia lubi tę wiadomość
-
a u mnie jeszcze leżę w łóżku i nie chce mi się wstawać
taki mały leniuszek ze mnie
a tak poza tym to zbieram do przetłumaczenia informacji odnośnie zabiegu drożności jajowodów. Przyszła wczoraj wiadomość co i jak ma postępować i się przygotować.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke