plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:jezuuuuuuuuuuu spierniczyłam Wam dzień-Przepraszaaam:)
Weżcie to co napisałam w nie pamięć
Zaczynam jeszcze raz
witam Was dziewczynki jeszcze raz:)
nooo!!!! i nie waż mi się więcja takich żartów stroić;PFedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dajcie mi jakiś link do konkretnego tematu o endo i grubości potrzebnej do zagnieżdżenia bo zwariuje chyba!!
moja mądra książka mówi że powinno być między 7 a 10 mm w chwili owulacji17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJezuuuuuuuuuuu, co się dzieje, takich emocji nie miałam nawet przed drugą betą, progesteronem itd!!
Ustalmy coś!!
Tabelka nowa (za którą też jestem) była stworzona, bo w poprzedniej pojawił się chaos!!!! Wpada ktoś na chwilę i mówi ja też chcę do tabelki a potem ciiiiiiiiiiiisza jak makiem zasiał...efekt taki,że po kilku dniach czy tygodniach patrzymy i nie wiemy skąd kto się wziął w tabelce, kto to taki i co z Nią , dostała @, zafasolkowała czy co? Dlatego postulowałyśmy (cholera jasna,chyba wszystkie byłyśmy tego zdania),że nie może być tak,by tabelka rozbudowywała się w nieskończoność bez żadnej kontroli! Nie było w tym nijak złej woli kogokolwiek!! Nic złośliwego, nic z linczu czy z ignorowania kogokolwiek!! To się miało zmienić i myślę,że każda to rozumie (a przynajmniej powinna i to nawet ta,co wpada na krótką chwilę i nie zamierza uzależniać się od forum!).
Co do koleżanki O! To Ona zaczęła...a "Jej" wierszyk był tylko pokazaniem co sobą reprezentuje itd...czy za dużo było na Jej temat po jej odejściu...hmmm,nie wiem...ale do linczu to naprawdę jeszcze daaaaaaaaaleko.
Czy tak masowo od nas uciekają kobitki? Hmmmmmm, nie zauważyłam (poza w/w koleżanką)...jeśli komuś się tu nie podoba to przecież nie jest obowiązkiem każdej kobiety pragnącej mieć dziecko udzielać się na forum "Plemniczka,staraczka i tyśka"...Ja uważam, że najwięcej ucieczek z forum jest takich "chwilowych" i świadczy to tylko o tym,jak nam tu dobrze!!
Tyle ja mam w tym temacie do powiedzenia, bo też dałam sobie prawo do własnego zdania.
A tak zmieniając temat...
Doruś, właśnie,że od niedzieli nieco mnie mdli (dziś mniej,bo jednak jestem w pracy - czego może nie widaćale jednak pracuję,więc nie mam tyle czasu na użalanie się nad swoim samopoczuciem jak to zwykle robię w domu). Wizytę widzę mamy w tym samym dniu, Dora, z tym,że ja dopiero pierwszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 12:03
Dora, gocha04, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:BellaRosa........1.......24lata.........FASOLINKA...........lubelskie (2.07.2013) she.................6.......35lat...........FASOLINKA..........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..........13.....32lata..........FASOLINKA..........kuj-pom (29.07.2013)
Dora...............2.......30lat...........FASOLINKA..........pomorskie
anna_w..........10.....31lat...........FASOLINKA...........lubelskie (27.09.2013)
mauysia..........5.......31lat...........FASOLINKA..........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80......3......32lata..........FASOLINKA..........łódzkie
Beata..............7......29lat............12.02..................mazowieckie
gocha04..........3......27lat............13.02..................mazowieckie
Fedra............54..odwołane.28lat.12.02..................małopolskie
Malvinka..........4......25lat............16.02..................dolnośląskie
Mała29..........90......29lat............17.02..................Wielka Brytania
natusia...........4.......27lat............22.02..................kuj-pom
Libra..............5.......30lat............26.02..................łódzkie
Blondi22...3.ZAWIESZONE.22lata…27.02.................mazowieckie
Rucia.............16......26lat............01.03..................mazowieckie
kopciuszek126.15.....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia ..2.leczenie.26lat............01.03..................małopolskie
AGA30...........26......30lat............06.03..................opolskie
Effcia.............1.......29lat.............10.03.................wielkopolskie
kiti.................5.......25lat............12.03..................małopolskie
klamka...........4.......35lat............00.00..................mazowieckie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986..............26lat............. ???..................wielkopolskie muzarcia........leczenie........30lat........pierwszy cykl..........opolskie
ja wklejam nową poprawioną jeśli ktoś się będzie chciał dopisać to się niech zgłosi i już
ps moge wziąś tabelkę na siebie żeby znowu się nie porobiły rozjazdy terminowe wpisowe i takie tam pasuje???
jak można to ja bym chciała się dopisać a-koczek 7 cykl 32 12.03 war-maz z góry dziekujęBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Dajcie mi jakiś link do konkretnego tematu o endo i grubości potrzebnej do zagnieżdżenia bo zwariuje chyba!!
moja mądra książka mówi że powinno być między 7 a 10 mm w chwili owulacji
No to jak w 9 dc 4 mm miałam a owulka w 15 dc no to powinna mieć ok 8mm w dzień owulki czy nie jak myślicie!!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Ta błona śluzowa jamy ustnej mnie rozwaliła xD hahahahhahahaha :d
Bella ale jakbyś widziała z jaką miną czytałam artykuł !!!
Czekam aż coś będzie na temat i tu zęby na koniec!!
Łoś to mało powiedziane ze mnie!!BellaRosa, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Fedra wrote:BellaRosa........1.......24lata.........FASOLINKA...........lubelskie (2.07.2013) she.................6.......35lat...........FASOLINKA..........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..........13.....32lata..........FASOLINKA..........kuj-pom (29.07.2013)
Dora...............2.......30lat...........FASOLINKA..........pomorskie
anna_w..........10.....31lat...........FASOLINKA...........lubelskie (27.09.2013)
mauysia..........5.......31lat...........FASOLINKA..........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80......3......32lata..........FASOLINKA..........łódzkie
Beata..............7......29lat............12.02..................mazowieckie
gocha04..........3......27lat............13.02..................mazowieckie
Fedra............54..odwołane.28lat.12.02..................małopolskie
Malvinka..........4......25lat............16.02..................dolnośląskie
Mała29..........90......29lat............17.02..................Wielka Brytania
natusia...........4.......27lat............22.02..................kuj-pom
Libra..............5.......30lat............26.02..................łódzkie
Blondi22...3.ZAWIESZONE.22lata…27.02.................mazowieckie
Rucia.............16......26lat............01.03..................mazowieckie
kopciuszek126.15.....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia ..2.leczenie.26lat............01.03..................małopolskie
AGA30...........26......30lat............06.03..................opolskie
Effcia.............1.......29lat.............10.03.................wielkopolskie
kiti.................5.......25lat............12.03..................małopolskie
klamka...........4.......35lat............00.00..................mazowieckie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986..............26lat............. ???..................wielkopolskie muzarcia........leczenie........30lat........pierwszy cykl..........opolskie
ja wklejam nową poprawioną jeśli ktoś się będzie chciał dopisać to się niech zgłosi i już
ps moge wziąś tabelkę na siebie żeby znowu się nie porobiły rozjazdy terminowe wpisowe i takie tam pasuje???
jak można to ja bym chciała się dopisać a-koczek 7 cykl 32 12.03 war-maz z góry dziekuję
rozumiem że koleżnaka udziela się na forum i w momencie kiedy nadejdzie jej termin pofatyguje się poinformować co tam z cyklem??? bo jesli nie będzie uaktualniony to usuniemy z tabelki co by się bałagan nie zrobił... pasuje?Dora, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dajcie mi jakiś link do konkretnego tematu o endo i grubości potrzebnej do zagnieżdżenia bo zwariuje chyba!!
No to jak w 9 dc 4 mm miałam a owulka w 15 dc no to powinna mieć ok 8mm w dzień owulki czy nie jak myślicie!!!!
wiesz co ja to nie mam pojęcia jak to przyrasta najlepiej i najpewniej to sobie zrobić usg tak dla 100% pewności ...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Rucia wrote:Hej dziewczynki
Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutroa dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny
Jak ładny to mogę sobie go wziąć
he he he My w tym roku mamy okrągłą 10 rocznicę bycia razem 9 zareczynową i 7 ślubu dwie pierwsze w czerwcu trzecia w sierpniu
my w kwietniu 4 latka po slubie w lipcu 6lat jak jestesmy razem a w grudniu 5lat jak sie zareczylismyFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:Dajcie mi jakiś link do konkretnego tematu o endo i grubości potrzebnej do zagnieżdżenia bo zwariuje chyba!!
No to jak w 9 dc 4 mm miałam a owulka w 15 dc no to powinna mieć ok 8mm w dzień owulki czy nie jak myślicie!!!!
wiesz co ja to nie mam pojęcia jak to przyrasta najlepiej i najpewniej to sobie zrobić usg tak dla 100% pewności ...
No w piątek na monitoring jadę o zabacze jak to tam wygląda!!
Matko i córko jak ja się boję tej inseminacji !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 12:11
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
no i teraz mam pytanie zagwuzdkę...
koleżanka a-koczek poprosiła o dopisanie do tabelki po czym mi nie odpisała na mojego posta i co mam zrobić w takiej sytuacji prosze o komentarz pozostałe Siostry17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:no i teraz mam pytanie zagwuzdkę...
koleżanka a-koczek poprosiła o dopisanie do tabelki po czym mi nie odpisała na mojego posta i co mam zrobić w takiej sytuacji prosze o komentarz pozostałe Siostry
Jeżeli a-koczek będzie skrupulatnie uzupełniała tablekę, to ja jestem za. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po obiadku:)
Robiłam mielone!!
Niestety...
Nie lubię mielonego....
Jak wam mija po południe:)
A czemu mnie nie ma na tabelce?
Już się dopisywałam kilka razy i za każdym razem mnie nie ma:(!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 12:17