plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No grubo sie dzieje! ale to dobrze- atmosfera sie oczysci:-)
Rozumiem o co chodzilo Adze. Z jednej strony kazdy jest tu mile widziany i kazdy ma prawo dolaczyc z drugiej jednak, NASZE forum zmienilo sie ostatnio nie do poznania....Fedra, AGA 30, Shagga_80, Libra, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Muzarcia!!!!!!!!!
A tobie o co znowu teraz chodzi? Co to za jakaś stara tebela? Kto tu przez Ciebie odchodzi? NIKT!
Przestancie tak strasznie stękać, smucić, użalać, pierniczyć głupoty, bo widzę, ze każda chyba ma jakiś porypany dzień, przywołuje do porządku każdą z Was !!!
O litości Chryste Panie błagam SPOKÓJ i przestańmy już odchodzić, przychodzić, fochać się SPOKÓJ to jedno o co proszę !!!
a może faktycznie trzeba zrobić sobie odwykprzemyśleć poukładać i wrócić...
ale obstawiam że co poniekture nawet dnia nie wytrzymają bez forum
Ferda tylko nie Ty !
ale ja się nigdzie nie wybieram Ruciu no chyba że mnie do wariadkowa odwiozą ale już mam plan mały laptop jest i internet bez przewodowy teżwięc jesteście na mnie skazane przynajmniej do końca roku bo to wtedy mam abonament wykupiony
natusia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:oj babole moje babole nikt nic nie wie nikt nic nie kuma i bardzo dobrze
Muzarciu ah moja Muzarciu faktycznie mnie przebiłaś chylę czoło
dobra Kobitki tak jak mówiłam temat zamknięty i już otworzyłam okno co by zbędny smrodek wywietrzał... czujecie świeże powietrze... to dobrze... tak ma być
Ja nie czuje świeżego powietrzaPo lewej stronie mam sąsiada z krowami, i krowymi plackami za płotem, a z prawej sąsiada który pali śmieci w piecu, więc czuję smród
eee nooo ale to byś świerzy powiew odemnie
Hahaha nawet jak byś chciała świeży powiew od siebie, to i tak mi śmierdzi -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:oj babole moje babole nikt nic nie wie nikt nic nie kuma i bardzo dobrze
Muzarciu ah moja Muzarciu faktycznie mnie przebiłaś chylę czoło
dobra Kobitki tak jak mówiłam temat zamknięty i już otworzyłam okno co by zbędny smrodek wywietrzał... czujecie świeże powietrze... to dobrze... tak ma być
Ja nie czuje świeżego powietrzaPo lewej stronie mam sąsiada z krowami, i krowymi plackami za płotem, a z prawej sąsiada który pali śmieci w piecu, więc czuję smród
eee nooo ale to byś świerzy powiew odemnie
Hahaha nawet jak byś chciała świeży powiew od siebie, to i tak mi śmierdzi
kurcze a myłam sie rano17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie no wymiękam...rozwalacie mnie!!! zżarłam pół krówkowej czekolady, chcecie być winne mojej otyłości? i co z tą tabelą stara czy nowa ....zdecydujcie się do cholery liczę głosy! dawać...nieobecni nie mają głosu! Z a 5 minut chcę wiedzieć, bo faktycznie sobie pójdę...bądźcie zdecydowane, co?
Dla mnie to akurat ważne...stara czy nowa, cytować i dorzucać odpowiedź...z góry dziękuję...bo już sama nie wiem...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:nie no wymiękam...rozwalacie mnie!!! zżarłam pół krówkowej czekolady, chcecie być winne mojej otyłości? i co z tą tabelą stara czy nowa ....zdecydujcie się do cholery liczę głosy! dawać...nieobecni nie mają głosu! Z a 5 minut chcę wiedzieć, bo faktycznie sobie pójdę...bądźcie zdecydowane, co?
Dla mnie to akurat ważne...stara czy nowa, cytować i dorzucać odpowiedź...z góry dziękuję...bo już sama nie wiem...
NOWA -
nick nieaktualnyRucia wrote:muzarcia wrote:nie no wymiękam...rozwalacie mnie!!! zżarłam pół krówkowej czekolady, chcecie być winne mojej otyłości? i co z tą tabelą stara czy nowa ....zdecydujcie się do cholery liczę głosy! dawać...nieobecni nie mają głosu! Z a 5 minut chcę wiedzieć, bo faktycznie sobie pójdę...bądźcie zdecydowane, co?
Dla mnie to akurat ważne...stara czy nowa, cytować i dorzucać odpowiedź...z góry dziękuję...bo już sama nie wiem...
NOWA
nowa -
muzarcia wrote:nie no wymiękam...rozwalacie mnie!!! zżarłam pół krówkowej czekolady, chcecie być winne mojej otyłości? i co z tą tabelą stara czy nowa ....zdecydujcie się do cholery liczę głosy! dawać...nieobecni nie mają głosu! Z a 5 minut chcę wiedzieć, bo faktycznie sobie pójdę...bądźcie zdecydowane, co?
w sumie ja jestem za nową jeśli pojawią się dziewczyny których w tabelce nie ma a będą chciały się dopisać to wtedy to przemyślimy
odświeżona tabelak jest przejrzysta przynajmniej widac w niej co i jak i nie trzeba poprawiać dat za dziewczyny które się wpisały i uciekły...
to pisałam Ja Ciocia Fredzia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
bry dziewczynki
Booooziu ile tu dzisiaj tematów było poruszonych
od zaręczyn po zwariowane hormony
Muzarciu... możesz tą czekoladę zwalić na mnie ;P i i tak już wszystko jednoMogę wziąć na siebie winy całego świata już gorzej i tak być nie może xD
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny4 głosy na nową:
rucia, fedra, muzarcia, dora
Witaj bella i nie będę Ci dokładać już...nie zjem kolacji...
Ktoś przejmie liczenie, bo za chwilę muszę iść do garów...dawać dawać odpowiedzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 11:36
BellaRosa lubi tę wiadomość