WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dora Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Masakra,co się tu dzieje?!

PUSZKA PANDORY.....

AGA 30, Libra, gocha04, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dzięki Aguś :)
    dzisiaj taki dzień hormonalny bardzo ja proponuję zamknąć tematy byłe i jedziemy dalej z forum bo jesteśmy tu po to zeby się wspierać nie dołować :P

NO właśnie po to żeby się wspierać a dzieję sie tu .....
    Jak u dzieci w piaskownicy he he he!!!:-)
    A więc lecimy dalej i koniec końców !!!:-)

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    O matko! ja juz nie nadazam

Mayusia chyba przesadzilas:-)
    Przeciez jestesmy dorosle i kazda rozmawia z kim chce! Nie podpisalysmy zadnego paktu z diablem;-)

A co do znecania ....dla mnie bardzo bulwersujace byly teksty o "c...." i "h..." nie zareagowalam wtedy bo w ciazy unikam otwartych ko fliktow...

A co do niektorych pytan- ja juz nie mam sily odpisywac po raz 1000 komus ze 6dpo nie robi sie testow ciazowych.
    Mam tez wrazenie, ze niektorzy nigdy nie slyszeli o googlach.

Muzarciu mam nadzieje, ze to chwilowe.

Dorka myśle ze to wszystko bierze się z tego że większość na tym wątku stara się bardzo długo, przez wiele przeszła...
    ale nie możemy zapominac o tym ze My też byłyśmy kiedyś na początku tej drogi...
    chociaż faktycznie nie które pytania powalają i wtedy robi się nerwowo ale cóż trzeba liczyć się z plusami i minusami takiego forum...
    i przyjme na klate każde pytanie czy 6dpo jest ciąża :P a co jestem zła Ciocia Fredzia ale czasem serce mi miękknie zrobie to zeby Was odciażyć Drogie Siostry :P

p.s. przynajmniej się tu na coś przydam :) będę odpowiadać na pytania WSZYSTKIE :P tylko nie pytajcie mnie jaki mam rozmiar stanika bo nie pamiętam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 11:15

Dodi lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Skasowałam dłuższe privy, konferencja zakończona! Dlatego tu tę tabelkę wrzuciłam...

znów nie kumam o co chodzi???...o.O

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    muzarcia wrote:
    Skasowałam dłuższe privy, konferencja zakończona! Dlatego tu tę tabelkę wrzuciłam...

znów nie kumam o co chodzi???...o.O

spoko Libra :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
    she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
    Mona................5.....................29lat.........FASOLINKA......malopolskie
    Mamuśka..........5.....................27lat..........FASOLINKA......podkarpackie (3.08.2013)
    agga84a...........1.....................28lat........FASOLINKA......śląskie (08.08.2013)
    Kasiulek215.....5.....................25lat.........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
    anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
    Kleopatra.........7....................29lat.........FASOLINKA.........pomorskie (6.10.2013)
    mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
    Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
    anusia84...........8...................29lat................02.02................dolnośląskie ewela84...........7....................28lat................06.02................świętokrzyskie
    Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
    Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
    gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
    a-koczek.........6......................32lata………....15.02................warmińsko-mazurskie
    Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
    Nina82...........10.....................30lat.................20.02.................śląskie
    Anka79.............2................33lata.................21.02........lubuskie
    natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
    Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
    Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
    Olus22...........2....................22 lata..............01.03...............podkarpackie
    Rucia.....ODWOŁANE.........26lat.................01.03................mazowieckie
    kopciuszek126...15................29lat................01.03................łódzkie
    Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
    Dodi................8.....................29lat.................01.03...............śląskie
    EmiliaWSK........10.................23lata...............01.03............lubuskie
    Muska...........2.......................31lat................2.03.................dolnośląskie
    sylwia1985....7......................27lat................06.03………....podkarpackie
    agula.........15....................26lat.................6.03............Wielka Brytania
    AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
    kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
    Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
    kaja................5...................32lata.............??.03...............pomorskie
    Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
    samira...........17.....................37lat................00.00................śląskie
    klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
    Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
    Plemniczka……………………………………………………………
    Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolska

n a p r a w i a m s w ó j b ł ą d

Amartio no proszę nie uciekaj i Ty!!!!!!! Błagam zostań!!!!! Cała nadzieja w Tobie!!!!! Przez nas dziewczyny uciekają?!!!! Popatrz na historię tego forum i przestań wciskać farmazony!

Ja sobie nie życzę żeby tu latały jakieś huje-muje ale jeśli Ci to odpowiada, to może załóż osobny wątek o innym charakterze...wtedy nikt tam może nie zwróci uwagi małolatom i nowym dziewczynom na styl pisania...spróbuj rozkręcić taki temat...wówczas pochylę z pokorą głowę i oddam Ci pokłon. Amen.

Są inne fora i jakoś nie widać takiego ruchu tam jak tu...jak to wyjaśnisz?
    Ile łez z nami wylałaś żeby nas oceniać? Ile obiadów przypaliłaś, by tu być z dziewczynami całą sobą? Ile wojen w domu stoczyłaś, o to, że forum stało się częścią Twojego życia?

Odpowiedz sobie na te pytania....

Faktycznie żmija ze mnie wyłazi a to dopiero początki, na Diane to się zaostrza...także pozostawię sobie tylko prawo czytania....

I miłego dnia ....przemiłego...słoneczka, smacznego obiadku i przemiłego popołudnia ze szczególną dedykacją dla amartio...żeby nam nie uciekła...

No ładny bilans mamy...Fedra a mówiłaś, że Ty jesteś ostra...dlatego stąd spadam póki faktycznie się nie wyludni przeze mnie...

Ach i jak się raz coś wspólnie zdecyduje, to powinnyśmy się tego trzymać, żal nie żal,coś ustaliłyśmy z tego co pamiętam...

Fedra, Shagga_80, Dora, Libra, Beata, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga na ostatniej wizycie m. zobaczyl po raz pierwszy fasolke i bijace serduszko;-)Mamy juz drugie zdjecie usg. Kolejna wizyta 20.02:-) od 7t. mdli mnie non stop.
    a jak Ty sie czujesz¿ chyba jeszcze Cie tak nie meczy, co?

gocha04, Beata lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też nie wiem co kaman !!!Może zostanę przy wykresie i czytaniu was!!!
    ale to bym musiała palce odrąbać sobie żeby po klawiaturze nie latać he he!!:-)
    Oj Kobietki chyba nam wszystkim już odbija!!! A mnie to już całkiem:-)

Dora, Libra, gocha04, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam mówię, to ten serwis ma na nas taki szatański wpływ...

Niniejszym zapraszam na FB ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informuję że grupę na FB opuściłam bezpowrotnie!!!!
    Za dużo jak dla mnie!!!:-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj babole moje babole nikt nic nie wie nikt nic nie kuma i bardzo dobrze :P

Muzarciu ah moja Muzarciu faktycznie mnie przebiłaś chylę czoło :)

dobra Kobitki tak jak mówiłam temat zamknięty i już otworzyłam okno co by zbędny smrodek wywietrzał... czujecie świeże powietrze... to dobrze... tak ma być :P

AGA 30, Libra, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia!!!!!!!!!

A tobie o co znowu teraz chodzi? Co to za jakaś stara tebela? Kto tu przez Ciebie odchodzi? NIKT!

Przestancie tak strasznie stękać, smucić, użalać, pierniczyć głupoty, bo widzę, ze każda chyba ma jakiś porypany dzień, przywołuje do porządku każdą z Was !!!

O litości Chryste Panie błagam SPOKÓJ i przestańmy już odchodzić, przychodzić, fochać się SPOKÓJ to jedno o co proszę !!!

Fedra, Shagga_80, Libra, gocha04, Beata, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Aga nie baw się we mnie co ze złej Cioci Fredzi sie przykładu nie bierze :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

dobra Kobitki tak jak mówiłam temat zamknięty i już otworzyłam okno co by zbędny smrodek wywietrzał... czujecie świeże powietrze... to dobrze... tak ma być :P

Ja nie czuje świeżego powietrza :( Po lewej stronie mam sąsiada z krowami, i krowymi plackami za płotem, a z prawej sąsiada który pali śmieci w piecu, więc czuję smród :(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muzarcia!!!!!!!!!

A tobie o co znowu teraz chodzi? Co to za jakaś stara tebela? Kto tu przez Ciebie odchodzi? NIKT!

Przestancie tak strasznie stękać, smucić, użalać, pierniczyć głupoty, bo widzę, ze każda chyba ma jakiś porypany dzień, przywołuje do porządku każdą z Was !!!

O litości Chryste Panie błagam SPOKÓJ i przestańmy już odchodzić, przychodzić, fochać się SPOKÓJ to jedno o co proszę !!!

a może faktycznie trzeba zrobić sobie odwyk :) przemyśleć poukładać i wrócić...
    ale obstawiam że co poniekture nawet dnia nie wytrzymają bez forum :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Teraz Aga ty znaczynasz swoje odchodzenie? No ile można?

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

Aga nie baw się we mnie co ze złej Cioci Fredzi sie przykładu nie bierze :P

Wróóóóóci... One zawsze wracają..... ;)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Muzarcia!!!!!!!!!

a może faktycznie trzeba zrobić sobie odwyk :) przemyśleć poukładać i wrócić...
    ale obstawiam że co poniekture nawet dnia nie wytrzymają bez forum :P

Ferda tylko nie Ty !

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

Ja nie czuje świeżego powietrza :( Po lewej stronie mam sąsiada z krowami, i krowymi plackami za płotem, a z prawej sąsiada który pali śmieci w piecu, więc czuję smród :(

eee nooo ale to byś świerzy powiew odemnie :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nas administrator czyta to ma ubaw dziewczyny normalnie he he!!!:-)

Fedra, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość

‹‹ 1513 1514 1515 1516 1517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ