plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:dzięki Aguś
dzisiaj taki dzień hormonalny bardzo ja proponuję zamknąć tematy byłe i jedziemy dalej z forum bo jesteśmy tu po to zeby się wspierać nie dołować
NO właśnie po to żeby się wspierać a dzieję sie tu .....
Jak u dzieci w piaskownicy he he he!!!
A więc lecimy dalej i koniec końców !!!
Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:O matko! ja juz nie nadazam
Mayusia chyba przesadzilas:-)
Przeciez jestesmy dorosle i kazda rozmawia z kim chce! Nie podpisalysmy zadnego paktu z diablem;-)
A co do znecania ....dla mnie bardzo bulwersujace byly teksty o "c...." i "h..." nie zareagowalam wtedy bo w ciazy unikam otwartych ko fliktow...
A co do niektorych pytan- ja juz nie mam sily odpisywac po raz 1000 komus ze 6dpo nie robi sie testow ciazowych.
Mam tez wrazenie, ze niektorzy nigdy nie slyszeli o googlach.
Muzarciu mam nadzieje, ze to chwilowe.
Dorka myśle ze to wszystko bierze się z tego że większość na tym wątku stara się bardzo długo, przez wiele przeszła...
ale nie możemy zapominac o tym ze My też byłyśmy kiedyś na początku tej drogi...
chociaż faktycznie nie które pytania powalają i wtedy robi się nerwowo ale cóż trzeba liczyć się z plusami i minusami takiego forum...
i przyjme na klate każde pytanie czy 6dpo jest ciążaa co jestem zła Ciocia Fredzia ale czasem serce mi miękknie zrobie to zeby Was odciażyć Drogie Siostry
p.s. przynajmniej się tu na coś przydambędę odpowiadać na pytania WSZYSTKIE
tylko nie pytajcie mnie jaki mam rozmiar stanika bo nie pamiętam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 11:15
Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
Mona................5.....................29lat.........FASOLINKA......malopolskie
Mamuśka..........5.....................27lat..........FASOLINKA......podkarpackie (3.08.2013)
agga84a...........1.....................28lat........FASOLINKA......śląskie (08.08.2013)
Kasiulek215.....5.....................25lat.........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
Kleopatra.........7....................29lat.........FASOLINKA.........pomorskie (6.10.2013)
mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
anusia84...........8...................29lat................02.02................dolnośląskie ewela84...........7....................28lat................06.02................świętokrzyskie
Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
a-koczek.........6......................32lata………....15.02................warmińsko-mazurskie
Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
Nina82...........10.....................30lat.................20.02.................śląskie
Anka79.............2................33lata.................21.02........lubuskie
natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
Olus22...........2....................22 lata..............01.03...............podkarpackie
Rucia.....ODWOŁANE.........26lat.................01.03................mazowieckie
kopciuszek126...15................29lat................01.03................łódzkie
Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
Dodi................8.....................29lat.................01.03...............śląskie
EmiliaWSK........10.................23lata...............01.03............lubuskie
Muska...........2.......................31lat................2.03.................dolnośląskie
sylwia1985....7......................27lat................06.03………....podkarpackie
agula.........15....................26lat.................6.03............Wielka Brytania
AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
kaja................5...................32lata.............??.03...............pomorskie
Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
samira...........17.....................37lat................00.00................śląskie
klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolska
n a p r a w i a m s w ó j b ł ą d
Amartio no proszę nie uciekaj i Ty!!!!!!! Błagam zostań!!!!! Cała nadzieja w Tobie!!!!! Przez nas dziewczyny uciekają?!!!! Popatrz na historię tego forum i przestań wciskać farmazony!
Ja sobie nie życzę żeby tu latały jakieś huje-muje ale jeśli Ci to odpowiada, to może załóż osobny wątek o innym charakterze...wtedy nikt tam może nie zwróci uwagi małolatom i nowym dziewczynom na styl pisania...spróbuj rozkręcić taki temat...wówczas pochylę z pokorą głowę i oddam Ci pokłon. Amen.
Są inne fora i jakoś nie widać takiego ruchu tam jak tu...jak to wyjaśnisz?
Ile łez z nami wylałaś żeby nas oceniać? Ile obiadów przypaliłaś, by tu być z dziewczynami całą sobą? Ile wojen w domu stoczyłaś, o to, że forum stało się częścią Twojego życia?
Odpowiedz sobie na te pytania....
Faktycznie żmija ze mnie wyłazi a to dopiero początki, na Diane to się zaostrza...także pozostawię sobie tylko prawo czytania....
I miłego dnia ....przemiłego...słoneczka, smacznego obiadku i przemiłego popołudnia ze szczególną dedykacją dla amartio...żeby nam nie uciekła...
No ładny bilans mamy...Fedra a mówiłaś, że Ty jesteś ostra...dlatego stąd spadam póki faktycznie się nie wyludni przeze mnie...
Ach i jak się raz coś wspólnie zdecyduje, to powinnyśmy się tego trzymać, żal nie żal,coś ustaliłyśmy z tego co pamiętam...
Fedra, Shagga_80, Dora, Libra, Beata, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Shagga na ostatniej wizycie m. zobaczyl po raz pierwszy fasolke i bijace serduszko;-)Mamy juz drugie zdjecie usg. Kolejna wizyta 20.02:-) od 7t. mdli mnie non stop.
a jak Ty sie czujesz¿ chyba jeszcze Cie tak nie meczy, co?gocha04, Beata lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyA ja też nie wiem co kaman !!!Może zostanę przy wykresie i czytaniu was!!!
ale to bym musiała palce odrąbać sobie żeby po klawiaturze nie latać he he!!
Oj Kobietki chyba nam wszystkim już odbija!!! A mnie to już całkiem:-)Dora, Libra, gocha04, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj babole moje babole nikt nic nie wie nikt nic nie kuma i bardzo dobrze
Muzarciu ah moja Muzarciu faktycznie mnie przebiłaś chylę czoło
dobra Kobitki tak jak mówiłam temat zamknięty i już otworzyłam okno co by zbędny smrodek wywietrzał... czujecie świeże powietrze... to dobrze... tak ma byćAGA 30, Libra, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMuzarcia!!!!!!!!!
A tobie o co znowu teraz chodzi? Co to za jakaś stara tebela? Kto tu przez Ciebie odchodzi? NIKT!
Przestancie tak strasznie stękać, smucić, użalać, pierniczyć głupoty, bo widzę, ze każda chyba ma jakiś porypany dzień, przywołuje do porządku każdą z Was !!!
O litości Chryste Panie błagam SPOKÓJ i przestańmy już odchodzić, przychodzić, fochać się SPOKÓJ to jedno o co proszę !!!
Fedra, Shagga_80, Libra, gocha04, Beata, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:oj babole moje babole nikt nic nie wie nikt nic nie kuma i bardzo dobrze
dobra Kobitki tak jak mówiłam temat zamknięty i już otworzyłam okno co by zbędny smrodek wywietrzał... czujecie świeże powietrze... to dobrze... tak ma być
Ja nie czuje świeżego powietrzaPo lewej stronie mam sąsiada z krowami, i krowymi plackami za płotem, a z prawej sąsiada który pali śmieci w piecu, więc czuję smród
-
Rucia wrote:Muzarcia!!!!!!!!!
A tobie o co znowu teraz chodzi? Co to za jakaś stara tebela? Kto tu przez Ciebie odchodzi? NIKT!
Przestancie tak strasznie stękać, smucić, użalać, pierniczyć głupoty, bo widzę, ze każda chyba ma jakiś porypany dzień, przywołuje do porządku każdą z Was !!!
O litości Chryste Panie błagam SPOKÓJ i przestańmy już odchodzić, przychodzić, fochać się SPOKÓJ to jedno o co proszę !!!
a może faktycznie trzeba zrobić sobie odwykprzemyśleć poukładać i wrócić...
ale obstawiam że co poniekture nawet dnia nie wytrzymają bez forum17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Muzarcia!!!!!!!!!
a może faktycznie trzeba zrobić sobie odwykprzemyśleć poukładać i wrócić...
ale obstawiam że co poniekture nawet dnia nie wytrzymają bez forum
Ferda tylko nie Ty ! -
Rucia wrote:Fedra wrote:oj babole moje babole nikt nic nie wie nikt nic nie kuma i bardzo dobrze
dobra Kobitki tak jak mówiłam temat zamknięty i już otworzyłam okno co by zbędny smrodek wywietrzał... czujecie świeże powietrze... to dobrze... tak ma być
Ja nie czuje świeżego powietrzaPo lewej stronie mam sąsiada z krowami, i krowymi plackami za płotem, a z prawej sąsiada który pali śmieci w piecu, więc czuję smród
eee nooo ale to byś świerzy powiew odemnie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny