WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje ja musze sie ewakuować (najpierw do łazienki- przez Mazurcie :P )
    a potem wziaśc sie za pracę, bo sie nie wyrobie,zajrzę później

papap buziaki i wszytskim życZę poprawy humoru, najlepiej na taki jak ma Mazurcia dziś :)

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Ci życzę lepszego nastroju mauysia...i spadam póki co bo innym go popsuję...trzymajcie się dziewczyny;-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Chyba jestem dziś w średnim humorze :( Ta atmosfera linczu mi średnio odpowiada, i ta nowa strategia tabelkowa... Do tego Effcia...

Może jutro będę w lepszym humorze.

ale o jakim linczu mówisz? tylko się wyjaśniło że to nie jej autorstwa a że ja lubię czytać wiersze to sobie resztę poczytała i musze przyznać ze pióro to ma swietne :)
    i co do strategi tabelkowej też nie wiem o co chodzi przecież tak miało być czy może nie i mnie coś ominęło???

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny wczoraj wam pisałam o moim złym samopoczuciu i otym że moja szwagierka jest w ciazy zagrozonej otóż ijuż po fasolce :( dzisiaj czuje sie jeszcze bardziej do du..:(

event.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    hej dziewczyny wczoraj wam pisałam o moim złym samopoczuciu i otym że moja szwagierka jest w ciazy zagrozonej otóż ijuż po fasolce :( dzisiaj czuje sie jeszcze bardziej do du..:(

o to nie fajnie bardzo smutna informacja :( przytulam :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak foch to foch ja też sobie idę :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, wyrażę się jaśniej :)

Piszę tylko o moich odczuciach więc nie odbierzcie tego jakbym Was pouczała alboco.

1) Niekomfortowo się czuję czytając, że już któryś dzień Olus jest linczowana... Cośtam dziewczyna napisała nie tak, ale żeby tak to roztrząsać i któryś dzień z kolei się z niej naśmiewać? Nie wiem, może Wam to pomaga?

2) Ten wątek zawsze był serdeczny, pomagałyśmy dziewczynom które miały pytania dotyczące cyklu, no i nie było tak, że niektóre traktowałyśmy jak powietrze.

W razie wątpliwości chętnie udzielę wyjaśnień...

Kurde, ale nastrój to mam dziś do d*** ... Obym jutro wróciła do siebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 11:15

Beata, Effcia28, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a ja idę na zawsze i nie ma mnie w tabelce...bye! za dużo emocji! pa pa pa i nie pisać, nie dzwonić, z resztą i tak nie macie numeru! Tu mnie nie ma już! Mam nadzieję, że smrodek po muzarci szybko wywietrzeje i nie chodzi mi o to, byście prosiły abym wróciła...

To nie miał być lincz jak to odczuwasz mauysiu i powiem Ci tylko, że raczej ciężko linczować nieobecnego...wykasuję tę tabelkę dla Twojego lepszego nastroju i tyle w temacie...bo nie chcę Cię denerwować...

A, że komizm tej sytuacji trochę się rozszerzył o kilka postów na temat praw autorskich, to już inna historia i żaden lincz, bo Fedra i ja też się z siebie śmiałyśmy, że m.in. pójdzie Fedra siedzieć, bo mi się udało szybciej wiersz wykasować...ale może ja się mylę, no trudno...

Jak ochłonę może wrócę ale już inna, bo na mnie akurat takie uwagi działają...i dziękuję za to, że byłyście ze mną w tych lepszych i gorszych chwilach...to bezcenne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 10:53

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze,a ja musiałam popracować:(Ale są też i plusy :) Zjadłam drugie śniadanko :)

A o co chodzi z effcią to ja nie wiem niestety, przeoczyłam chyba ten fakt.

Ann2224, zawsze strata fasolki to smutna sprawa...a powiedz, wysoko w ciąży już była?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, ja uważam,że nieco przesadzasz - to pewnie hormony :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezuuuuuuuuuuu spierniczyłam Wam dzień-Przepraszaaam:)
    Weżcie to co napisałam w nie pamięć
    Zaczynam jeszcze raz

witam Was dziewczynki jeszcze raz:)

Shagga_80, Beata, Rucia, anna_w, Fedra, Libra, Blondi22, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • ann2224 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    kurcze,a ja musiałam popracować:(Ale są też i plusy :) Zjadłam drugie śniadanko :)

Ann2224, zawsze strata fasolki to smutna sprawa...a powiedz, wysoko w ciąży już była?

nie 6 tygodni ale od maja sie starali i wreszcie sie udało no i niestety taka przykra niespodzianka ja aż sie boje testowac bo co z tego ze test pozytywny jak zaraz potem cos takiego:(

event.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia,weź no chociaż Ty się nie wygłupiaj!!!

Beata, Rucia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    effcia wróciła, zauważyły? Weźcie skończcie z fochami!

Rucia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    jezuuuuuuuuuuu spierniczyłam Wam dzień-Przepraszaaam:)
    Weżcie to co napisałam w nie pamięć
    Zaczynam jeszcze raz

witam Was dziewczynki jeszcze raz:)

No i bez fochów nam tu !!! :)

Libra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieczyny spokój!!!!!!
    odsapnąć wziać głęboki oddech i wracać mi tu!!!

Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Shagga_80 wrote:

nie 6 tygodni ale od maja sie starali i wreszcie sie udało no i niestety taka przykra niespodzianka ja aż sie boje testowac bo co z tego ze test pozytywny jak zaraz potem cos takiego:(

Ann niestety takie jest życie :( jedne mają możliwosć cieszyć się zdrową i spokojną ciażą, inne ją tracą. Zobaczysz, że twoja szwagierka jeszcze będzie mamą :)

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja @ powinnam miec w niedziele kiedy powinnam testowac?

event.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    ...a ja idę na zawsze i nie ma mnie w tabelce...bye! za dużo emocji! pa pa pa i nie pisać, nie dzwonić, z resztą i tak nie macie numeru! Tu mnie nie ma już! Mam nadzieję, że smrodek po muzarci szybko wywietrzeje i nie chodzi mi o to, byście prosiły abym wróciła...

To nie miał być lincz jak to odczuwasz mauysiu i powiem Ci tylko, że raczej ciężko linczować nieobecnego...wykasuję tę tabelkę dla Twojego lepszego nastroju i tyle w temacie...bo nie chcę Cię denerwować...

A, że komizm tej sytuacji trochę się rozszerzył o kilka postów na temat praw autorskich, to już inna historia i żaden lincz, bo Fedra i ja też się z siebie śmiałyśmy, że m.in. pójdzie Fedra siedzieć, bo mi się udało szybciej wiersz wykasować...ale może ja się mylę, no trudno...

Jak ochłonę może wrócę ale już inna, bo na mnie akurat takie uwagi działają...i dziękuję za to, że byłyście ze mną w tych lepszych i gorszych chwilach...to bezcenne...

Czy wam wszystkim hormony szaleją? O co chodzi? A już wiem! Jesteście tylko babami :) Wszystko jasne.

Effcia28, Fedra, Beata, Shagga_80, Dora, anna_w, Libra, gocha04, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    ann2224 wrote:
    Shagga_80 wrote:

Ann niestety takie jest życie :( jedne mają możliwosć cieszyć się zdrową i spokojną ciażą, inne ją tracą. Zobaczysz, że twoja szwagierka jeszcze będzie mamą :)

ona juz mama jest 3 letniego chłopczyka :)

event.png
‹‹ 1511 1512 1513 1514 1515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ