plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muzarciu proponuję usunąc wierszyk to znalazłam na stronie:
Autor o sobie:
Wszystkie prawa zastrzeżone.Wiersze nie mogą być wykorzystywane i powielane bez zgody autora.
(Dz.U. 1994 nr 24 poz. 83 z późn. zm.)AGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:Beata wrote:a coś sie zmieniło kochana Mazurciu?
w jakim sensie?
BO STRONĘ WCZEŚNIEJ JUŻ WRZUCIŁAM TĄ NASZA KRÓTKĄ WIEC MYSLAŁAM ZE COŚ POPRAWIAŁAŚ
ALE JUŻ ROZUMIEM ...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnynie nie Rucia rozpowszechniamy wolę "nieautorki" a Ty Fedra skasuj cały tekst, bo Cie wsadzą za rozpowszechnianie hehe i kto Cię będzie odwiedzał? No dobra, ja Cie odwiedzę ale wtedy też wsadzą olus i co zrobisz, bo ona tez rozpowszechnia bezprawnie hehe
Byłaś szybsza ale ja szybciej skasowałam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 10:28
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:nie nie Rucia rozpowszechniamy wolę "nieautorki" a Ty Fedra skasuj cały tekst, bo Cie wsadzą za rozpowszechnianie hehe i kto Cię będzie odwiedzał? No dobra, ja Cie odwiedzę ale wtedy też wsadzą olus i co zrobisz, bo ona tez rozpowszechnia bezprawnie hehe
Byłaś szybsza ale ja szybciej skasowałam haha
spoko myśle ze nie wsadzą Nas do tego samego pudła no i liczę na paczki od Was dziewczynkiBeata, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:muzarcia wrote:Beata wrote:a coś sie zmieniło kochana Mazurciu?
w jakim sensie?
BO STRONĘ WCZEŚNIEJ JUŻ WRZUCIŁAM TĄ NASZA KRÓTKĄ WIEC MYSLAŁAM ZE COŚ POPRAWIAŁAŚ
ALE JUŻ ROZUMIEM ...
ups...to nie widziałam...przepraszam Wielką Siorę Rotzteriankę hehe już nie będę kochana ale na prawdę nie zauważyłam...wybaczysz? no i przytul, przygarnij kropka;-)pamiętacie te kropki na telewizor? psygarnij kropka hehe
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Chyba jestem dziś w średnim humorze
Ta atmosfera linczu mi średnio odpowiada, i ta nowa strategia tabelkowa... Do tego Effcia...
Może jutro będę w lepszym humorze.
Chyba źłe zrozumiałaś nasze intencje...a co w tabelce Ci się nie podoba, co?
Oj mauysia chociaż bądź bardziej wylewna jak coś zaczynasz...Libra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Chyba jestem dziś w średnim humorze
Ta atmosfera linczu mi średnio odpowiada, i ta nowa strategia tabelkowa... Do tego Effcia...
Może jutro będę w lepszym humorze.
kOCHANA co do Efcii to juz jej napisałam tyle wiadomości ze mam nadzieję ze zrozumie i niebawem wpadnie jak przeczyta
a Tobie zyczę lepszego humorku*)
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie