plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Effcia28 wrote:mój mężuś romantyczny to może nie jest,ale potrafi zaskoczyć i zrobić niespodziankę np. jak urodziłam syna to przyjechał z pięknym bukietem kwiatów do szpitala i złotym pierścionkiem,a teraz na święta powiedział że dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł ale niestety jest to nie możliwe więc ma nadzieje ,że kolczyki (złote)mogą być w zastępstwie zamiast gwiazdki
MÓJ MEGA ROMANTYCZNY,NIE WYDAJE KASY NA BIŻUTERIĘ, BO MÓWI, ŻE NA TO SZKODA PIENIĘDZY...ALE ROBI INNE SZALONE RZECZY Z MIŁOŚCI;-) HEHE KWIATY DOSTAJĘ ALE NAJBARDZIEJ KOCHAM JAK PRZYNOSI MI POLNE NAZBIERANE PRZEZ SIEBIE;-)
Szalone to wy macie miejsca do bzykaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 09:59
Libra, Fedra, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:dzieczyny co do zaręczyn, kurcze wszystkie miałyście takie romantyczne z zaskoczenia..
u mnie tak jak u Małej bardziej formalnie, od paru lat mówiliśmy o ślubie, pierścionek razem wybieraliśmy, a zaręczyny i odrazu umówiny na kolacji z rodzicami oczywiście bo musiał poprosić o moją rękę
he he he mój jak przyjechaliśmy z Zakopanego to poszliśmy do moich rodziców na obiad (bo ja się nie przyznałam nic o pierścionku) i zapytał mojej mamy: czy chcesz mieć takiego księcia za zięcia? mama się poryczała ojcu też łezka poszłaRucia, AGA 30, Libra, Beata, Shagga_80, gocha04, mala29_, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:Effcia28 wrote:mój mężuś romantyczny to może nie jest,ale potrafi zaskoczyć i zrobić niespodziankę np. jak urodziłam syna to przyjechał z pięknym bukietem kwiatów do szpitala i złotym pierścionkiem,a teraz na święta powiedział że dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł ale niestety jest to nie możliwe więc ma nadzieje ,że kolczyki (złote)mogą być w zastępstwie zamiast gwiazdki
MÓJ MEGA ROMANTYCZNY,NIE WYDAJE KASY NA BIŻUTERIĘ, BO MÓWI, ŻE NA TO SZKODA PIENIĘDZY...ALE ROBI INNE SZALONE RZECZY Z MIŁOŚCI;-) HEHE KWIATY DOSTAJĘ ALE NAJBARDZIEJ KOCHAM JAK PRZYNOSI MI POLNE NAZBIERANE PRZEZ SIEBIE;-)
OO to ja te znieraz dostawałam polne kwiaty nazbieranegocha04 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
muzarcia wrote:Nadrobiłam, cześć kobietki;-) Teraz na priv, skasować info o lajkach i do prac domowych...chyba zajrzę później...porobiło się ciekawie...dobrze, że mamy przerwę w staraniach, bo mi wyszło po opłaceniu rachunków 20 złotych na dzień...PRZECUDOWNIE...ale ja coś wykombinuję a m. się śmieje i mówi, najwyżej trochę schudniemy he he... fajne ma poczucie humoru...na koncie jest kasa odłożona ale chcę zaszaleć skromnie i zobaczyć ile ja schudnę hehe
Trzymajcie kciuki za ten mój wyjątkowy miesiąc...
a Muzarciu nie myślałaś coś z dziedziny krawiectwa bo pisałaś że masz maszynę i nie boisz się jej używać
może warto było by coś w tym klimacie robić, do tego pisałaś ze lubisz stroje wymyślać moze jakieś kostiumy będziesz szyć albo coś
to tylko taka moja luźa propozycjaBeata, Blondi22 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
Rucia..........16.........26lat.................01.03................mazowieckie
Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolskie
muzarcia..........leczenie........30lat..........pierwszy cykl..........opolskie
I jak tu ktoś na bieżąco nie będzie uaktualniał, to urwę łepetynę przy samej "du...szyczce" hehe
i skasuje na wieki wieków amen...Beata, Rucia, Fedra, Dora, Shagga_80, Libra, Blondi22, natusia, Amicizia lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:że też wypadło na marzec a nie na krótszy luty, tak byłoby po ok 21 zł
Właśnie Effcia gdzie Ty się udajesz, co? Oj oj, bo zaraz się zdenerwuję...co się stało, że tak napisałaś? Ktoś sprawił Ci przykrość?
no mam nadzieję ze to nie ja bo się zaraz poryczęLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
BellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
Rucia..........16.........26lat.................01.03................mazowieckie
Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolskie
muzarcia..........leczenie........30lat..........pierwszy cykl..........opolskie....................................................... LuSiA:)................................przerwa jak narazie....................................NiemcyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 10:13
-
nie nie dziewczyny mam nadzieję ze EFFcia już wszystko wie, po prostu myslała że jej tez nie chcemy skoro nie dostała naszego priva ale już jej wyjaśniłam , że przez pomyłkę bo nie wszystkie dzieczyny dostały prawda?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:nie nie dziewczyny mam nadzieję ze EFFcia już wszystko wie, po prostu myslała że jej tez nie chcemy skoro nie dostała naszego priva ale już jej wyjaśniłam , że przez pomyłkę bo nie wszystkie dzieczyny dostały prawda?
Prawda. Zaznaczam jednak że była to POMYŁKA. Ja już skasowałam te privy.Fedra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny