plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Dzięki Beatko za wsparcie

kochana po to tu jesteśmy, ale pisże szczerze już dziś jestem przerażona jak myslę o tym, a wiesz sama jak bardzo chciałam, jak przez te miesiące wariowałam przed każdą @
a w tym miesiącu jakoś przerażająco....
ale dobrze będzie musi być, tylko proszę o wsparcie
Chuuuuuucham, dmucham na ten Twój wykres i musi być dobrze:)
Zarówno teraz (gdy będziesz testowała) jak i za 9 m cy
(a w zasadzie 8 z kawałkiem
).
DZIĘKI kochana ja tylko bym chciała żeby juz sie wszystko wyjasniło w k™órąkolwiek stronę
testowac nie mam siły, nie chcę rozczarowań, a tempka chyba troszkę za niska?
czekam jeszcze do jutra jak nie dostanę jutro @ to zatestuje w walentynki
Weź kochana spójrz na mój wykres
A z testem pewnie,że nie ma się co spieszyć
Mój M daje mi kwiaty kilka razy do roku - walentynki (chyba?), dzień kobiet, dzień matki ale to z romantyzmem nie ma nic wspólnego
Ale nie ma co narzekać
Beata lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Moj m. oświadczył mi się w wigiljną noc na pomoście, nad malowniczym stawkiem, w swojej rodzinnej miejscowosci:-)
Nie było, to jednak jakims ogromnym zaskoczeniem, bo planowalismy juz wspólne zamieszkanie.
nick nieaktualny, Beata, nick nieaktualny, nick nieaktualny, natusia, Fedra, anna_w, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, anna_w, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Witam dziewczynki. nie mogłam do was napisać od rana bo mi wyskakiwał bład
tylko na priv a tu nie...
Czytałam wiadomości...
Zosiu... 
Jak coś wymyślicie to mam nadzieję ze dacie znac ...
A tak wogóle to miałam gości od soboty i nie było możliwości napisać do was ani przeczytać. Co u was??? Jakaś Fasolka??? Co nowego???
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek

Ja wciąż czekam na maluśkiego (chociaż maluśkiego
) diamencika, heheh.
Beata, nick nieaktualny, natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
widzę że dziś romantyczna tematyka
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Beata wrote:mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek

) diamencika, heheh.
Ja dostałam diamęcika w grudniu mały bo mały ale piękny!!!
Beata, nick nieaktualny, natusia, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
SZAGUŚ faktycznie 10 zaczeła Ci spadac ( no i pamiętam że ja wtedy nie dawałam Ci nadzieji) a dopiero 13dpo na nowo zaczeła rosnąc

to może i dla mnie jest szansa
Effcia28, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
mój mężuś romantyczny to może nie jest,ale potrafi zaskoczyć i zrobić niespodziankę np. jak urodziłam syna to przyjechał z pięknym bukietem kwiatów do szpitala i złotym pierścionkiem,a teraz na święta powiedział że dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł ale niestety jest to nie możliwe więc ma nadzieje ,że kolczyki (złote)mogą być w zastępstwie zamiast gwiazdki
Beata, nick nieaktualny, anna_w, nick nieaktualny, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek

) diamencika, heheh.
kochana moze dostaniesz po porodzie
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
Effcia28 wrote:mój mężuś romantyczny to może nie jest,ale potrafi zaskoczyć i zrobić niespodziankę np. jak urodziłam syna to przyjechał z pięknym bukietem kwiatów do szpitala i złotym pierścionkiem,a teraz na święta powiedział że dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł ale niestety jest to nie możliwe więc ma nadzieje ,że kolczyki (złote)mogą być w zastępstwie zamiast gwiazdki
tez fajnie
ja tez po porodzie dostałam bukiet kwiatów
jak wróciłyśmy do domu czekały 2 bukiety, jeden dla mnie a drugi dla malenkiej Oliwki (tego sie nie spodziewałam
)
Effcia28, nick nieaktualny, Fedra, anna_w, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
mala29_ wrote:a masz już termin ustalony z lekarzem?
ja wieżę że będzie dobrze i się uda. Mi ostatnio śnią się sny że mam doczekałam się maluszka ,że jestem z nim i z m. na spacerze, albo inne gdzie dowiaduje się że jestem już w ciąży. a nawet mojemu m. się udzieliło bo jemu się śniło że widział mnie z brzuszkiem i zostało nam 3 miesiące jeszcze do porodu to powiedział w tym śnie że jeszcze 3 miesiące jest wstanie zaczekać hi hi hi. śmieszne sny co?
a wiesz że 3 miesiące może oznaczac ze własnie w tych 3 najbliższych miesiacach możesz zaciazyć
życzę Ci tego Kochana z całego serduch żabyś w końcu na wykresie zobaczyła zieloną kropkę a na USG małą istotkę
Beata, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, Amicizia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
Rucia..........16.........26lat.................01.03................mazowieckie
Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolskie
muzarcia..........leczenie........30lat..........pierwszy cykl..........opolskie
nick nieaktualny, natusia, kiti, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
Rucia wrote:Ja kwiatów nie dostaję, czasami tylko jedną różyczkę
mój M. woli bardziej praktyczne prezenty, takie jak samochody 
kurczę Ruciu no takim prezentem tez bym nie pogardziła
nick nieaktualny, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
natusia wrote:A już myślałam,bo prawie co poniedziałek to jakaś nowa fasolka się pojawiała i miałam nadzieję,że znowu jest komu gratulować...
Natuś spójrz na tabelką w tym tygodniu jueszcze wszystko sie moze zdarzyc
natusia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006