plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Dzięki Beatko za wsparcie
kochana po to tu jesteśmy, ale pisże szczerze już dziś jestem przerażona jak myslę o tym, a wiesz sama jak bardzo chciałam, jak przez te miesiące wariowałam przed każdą @
a w tym miesiącu jakoś przerażająco....
ale dobrze będzie musi być, tylko proszę o wsparcie
Chuuuuuucham, dmucham na ten Twój wykres i musi być dobrze:)
Zarówno teraz (gdy będziesz testowała) jak i za 9 m cy(a w zasadzie 8 z kawałkiem
).
DZIĘKI kochana ja tylko bym chciała żeby juz sie wszystko wyjasniło w k™órąkolwiek stronę
testowac nie mam siły, nie chcę rozczarowań, a tempka chyba troszkę za niska?
czekam jeszcze do jutra jak nie dostanę jutro @ to zatestuje w walentynki
Weź kochana spójrz na mój wykres
A z testem pewnie,że nie ma się co spieszyć
Mój M daje mi kwiaty kilka razy do roku - walentynki (chyba?), dzień kobiet, dzień matki ale to z romantyzmem nie ma nic wspólnegoAle nie ma co narzekać
Beata lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Moj m. oświadczył mi się w wigiljną noc na pomoście, nad malowniczym stawkiem, w swojej rodzinnej miejscowosci:-)
Nie było, to jednak jakims ogromnym zaskoczeniem, bo planowalismy juz wspólne zamieszkanie.
Shagga_80, Beata, Libra, Rucia, natusia, Fedra, anna_w, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek
Shagga_80, Libra, Rucia, Fedra, anna_w, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witam dziewczynki. nie mogłam do was napisać od rana bo mi wyskakiwał bład
tylko na priv a tu nie...
Czytałam wiadomości...Zosiu...
Jak coś wymyślicie to mam nadzieję ze dacie znac ...
A tak wogóle to miałam gości od soboty i nie było możliwości napisać do was ani przeczytać. Co u was??? Jakaś Fasolka??? Co nowego???Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek
Ja wciąż czekam na maluśkiego (chociaż maluśkiego) diamencika, heheh.
Beata, Libra, natusia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
widzę że dziś romantyczna tematyka
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Beata wrote:mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek
Ja dostałam diamęcika w grudniu mały bo mały ale piękny!!!Beata, Rucia, natusia, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
SZAGUŚ faktycznie 10 zaczeła Ci spadac ( no i pamiętam że ja wtedy nie dawałam Ci nadzieji) a dopiero 13dpo na nowo zaczeła rosnąc
to może i dla mnie jest szansaEffcia28, Fedra, Shagga_80, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mój mężuś romantyczny to może nie jest,ale potrafi zaskoczyć i zrobić niespodziankę np. jak urodziłam syna to przyjechał z pięknym bukietem kwiatów do szpitala i złotym pierścionkiem,a teraz na święta powiedział że dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł ale niestety jest to nie możliwe więc ma nadzieje ,że kolczyki (złote)mogą być w zastępstwie zamiast gwiazdki
Beata, Rucia, anna_w, Shagga_80, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:mój zbytnio romantyczny tez nie jest ale w tym roku po tylu latach dostałam na gwiazdke uwaga....złoty pierścionek
kochana moze dostaniesz po porodzieShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Effcia28 wrote:mój mężuś romantyczny to może nie jest,ale potrafi zaskoczyć i zrobić niespodziankę np. jak urodziłam syna to przyjechał z pięknym bukietem kwiatów do szpitala i złotym pierścionkiem,a teraz na święta powiedział że dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł ale niestety jest to nie możliwe więc ma nadzieje ,że kolczyki (złote)mogą być w zastępstwie zamiast gwiazdki
tez fajnie
ja tez po porodzie dostałam bukiet kwiatów
jak wróciłyśmy do domu czekały 2 bukiety, jeden dla mnie a drugi dla malenkiej Oliwki (tego sie nie spodziewałam)
Effcia28, Libra, Fedra, anna_w, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mala29_ wrote:a masz już termin ustalony z lekarzem?
ja wieżę że będzie dobrze i się uda. Mi ostatnio śnią się sny że mam doczekałam się maluszka ,że jestem z nim i z m. na spacerze, albo inne gdzie dowiaduje się że jestem już w ciąży. a nawet mojemu m. się udzieliło bo jemu się śniło że widział mnie z brzuszkiem i zostało nam 3 miesiące jeszcze do porodu to powiedział w tym śnie że jeszcze 3 miesiące jest wstanie zaczekać hi hi hi. śmieszne sny co?
a wiesz że 3 miesiące może oznaczac ze własnie w tych 3 najbliższych miesiacach możesz zaciazyć
życzę Ci tego Kochana z całego serduch żabyś w końcu na wykresie zobaczyła zieloną kropkę a na USG małą istotkęBeata, Libra, Shagga_80, Blondi22, Amicizia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
BellaRosa.........1......................24lata..........FASOLINKA......lubelskie (2.07.2013)
she...................6......................35lat..........FASOLINKA.....pomorskie (27.06.2013)
gadgeta...........13.....................32lata........FASOLINKA......kuj-pom (29.07.2013)
Dora.................2.....................30lat.........FASOLINKA.......pomorskie
anna_w............10...................31lat.........FASOLINKA.......lubelskie (27.09.2013)
mauysia............5...................31lat.........FASOLINKA........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80.......3....................32lata......FASOLINKA......łódzkie
Fedra.............54..odwołane.....28lat................12.02................małopolskie
Beata..............7......................29lat................12.02.................mazowieckie
gocha04..........3......................27lat................13.02.................mazowieckie
Mała29..........90.....................29lat..................17.02................Wielka Brytania
natusia...........4.......................27lat................22.02................kuj-pom
Libra...............5.....................30lat..................26.02.................łódzkie
Blondi22........3..ZAWIESZONE...22lata…...27.02...............mazowieckie
Rucia..........16.........26lat.................01.03................mazowieckie
Amicizia .......2...leczenie.......26lat...............01.03................małopolskie
AGA30..........26...................30lat..................6.03...............opolskie
kiti..................5....................25lat.................12.03...........małopolskie
Sandraa............9................22lata.............13.03................wielkopolskie
Effcia.............7......................29lat................00.04................wielkopolskie
klamka..........4......................35lat................00.00................mazowieckie
Malvinka......4......................25lat.................00.00...............dolnośląskie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986...........................26lat................ ???..................wielkopolskie
muzarcia..........leczenie........30lat..........pierwszy cykl..........opolskieAGA 30, natusia, kiti, Libra, Fedra, Shagga_80, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Rucia wrote:Ja kwiatów nie dostaję, czasami tylko jedną różyczkę
mój M. woli bardziej praktyczne prezenty, takie jak samochody
kurczę Ruciu no takim prezentem tez bym nie pogardziłaShagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
natusia wrote:A już myślałam,bo prawie co poniedziałek to jakaś nowa fasolka się pojawiała i miałam nadzieję,że znowu jest komu gratulować...
Natuś spójrz na tabelką w tym tygodniu jueszcze wszystko sie moze zdarzycnatusia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006