WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie która z was bierze castangusa? bo są mi potrzebne pewne info na jego temat

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę nadrabiać bo sporo stron przybyło

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mam pytanie która z was bierze castangusa? bo są mi potrzebne pewne info na jego temat

Ja biorę Beatko a co chciałaś wiedzieć?

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Jak dla mnie historia Ruci wymiata, hehehe :D
    Mauysia, a Twój Mąż schował wcześniej tam ten pierścionek? Czy dopiero go "chował" :) ?
    U nas była trzeźwa, wspólna decyzja mieszkaliśmy ze sobą kilka miesięcy i kiedyś Stary mówi "skoro i tak mieszkamy razem to może zaręczylibyśmy się" no i zaraz na święta zaplanowaliśmy zaręczyny z rodzicami i rodzeństwem...a w styczniu zaczęliśmy szukać sali i tym sposobem na czerwiec rok później mieliśmy już rezerwację...taka nasza nieromantyczna historia :)

Libra, Dodi, Beata, anna_w, gocha04, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Witam wszystkie dziewczęta:)

ja biorę:)

Dodi, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też w koncu nadrobilam;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na śniadanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

Smacznego :) Ja dziś nawet maluśką kanapeczkę zjadłam w domku (bałam się rewelacji po drodze do pracy :p )...ale coś głodna się robię :( A nie chce mi się iść...

Plemniczko, oblukałam Twoje fotki ślubne (zresztą nie pierwszy raz :p )...są suuuuuuper, mieliście chyba świetnego fotografa...a Wy (państwo Młodzi) przeeeeeeeepiękni i przesympatyczni :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój m oświadczył mi się w moje urodziny... prowadzał mie od pubu do pubu i zbierał się na odwagę:) zmęczył mnie tym strasznie, było ok 2 w nocy, więc zostałam u niego na noc... gmerając pod poduszką mówił "wiem, że dzisiaj są Twoje urodziny, ale ja bym chciał, żeby się spełniło moje marzenie... dzisiaj pierwszy raz chciałbym spędzić noc z moją narzeczoną... zgadzasz się?"
    no cóż miałam za wyjście;)

Rucia, mauysia, Dodi, Shagga_80, Beata, Effcia28, anna_w, gocha04, Fedra, Blondi22, mala29_, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

Smacznego :) Ja dziś nawet maluśką kanapeczkę zjadłam w domku (bałam się rewelacji po drodze do pracy :p )...ale coś głodna się robię :( A nie chce mi się iść...

Plemniczko, oblukałam Twoje fotki ślubne (zresztą nie pierwszy raz :p )...są suuuuuuper, mieliście chyba świetnego fotografa...a Wy (państwo Młodzi) przeeeeeeeepiękni i przesympatyczni :)

zgadzam się:) ja też wczoraj oblukałam wszystkie zdjęcia... plemniczka, bardzo piękne;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

zgadzam się:) ja też wczoraj oblukałam wszystkie zdjęcia... plemniczka, bardzo piękne;)

Jak dla mnie to Oni muszą wszędzie mieć ze sobą fotografa ,bo wszystkie fotki mają booooooskie :) (oczywiście nie umniejszając mega fotogenicznym - Plemniczce i Mężusiowi :) ).

Jezuuu, jak ja dziś słodzę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, Twoja historia z zaręczynami,też booooooooska....ahhhhhhhhh :)

Libra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    she wrote:
    no mojej siostrze ciotecznej (nasze mamy są siostrami) przytrafiły się trojaczki :) każda inna, teraz mają już 5 lat. A lekarz powiedział jej że to może być po linii naszego wspólnego dziadka, więc wyobrażacie sobie chyba jaki przerażony był mój mąż jak byliśmy na pierwszym usg :D ale okazało się, że mamy 'tylko' 1 dzieciątko w brzuszku

Ja pamiętam jak na pierwszym USG z Kubą usłyszałam "ciąża pojedyncza" i wtedy dotarło do mnie,że przecież mogło byc różnie :) Teraz nastawiam się na wieść "ciąża bliźniacza",bo jak wspominałam lepiej przygotowanym być na najgorsze :(
    I od razu wyjaśniam tym,które to stwierdzenie może oburzyć...mamy już synka niespełna 3-letniego i powiększenie rodziny do 2 dzieci to coś znaaaaaaaaaaacznie innego niż nagle do 3ki dzieci...a czasy są jakie są:( Ale wiem,że teraz to tylko mogę czekać...a żeby nie zwariować zaczęłam przyzwyczajać się do możliwego stwierdzenia ginki...Ale wierzcie mi,że nie jest to dla mnie powód do żartów :(

Sagga spoko jak będa bliźniaki to ja wezmę jednego dzidziusia dla siebie i problem z głowy :P

Głupio to brzmi co piszę,prawda :( ? Wciąż mam problemy (jak widać) z wysławianiem się ...ehhh

kOCHANA wcale nie głupio każda matka ma na poczatku jakies rozterki i czuje sie przerażona i moim zdaniem nie ma w tym nic nienaturalnego,

ja moje pierwsze dziecko bardzo chciałam od kilku lat choć byłam młoda, ale gdy już zaszłam przez tydzień byłam przerażona

tak samo teraz jak pomyslę ze w końcu mogłoby sie udac, to jest jednak jakiś lekki lęk strach ż enie dam rady... choć już wariuje jak tak długo nie wychodzi

także trzymaj sie Szaguś damy radę wiem ż emoże być ciezko ale w przysżłości napewno zaprocentuje i będziemy sie z tego smiały
    mam nadzieję :) *)

Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

Jak dla mnie to Oni muszą wszędzie mieć ze sobą fotografa ,bo wszystkie fotki mają booooooskie :) (oczywiście nie umniejszając mega fotogenicznym - Plemniczce i Mężusiowi :) ).

Jezuuu, jak ja dziś słodzę :D

Moich nie oglądajcie bo to tylko cywilny a kościelny w następnym roku:)
    Jak liczyłam ile osób będzie to się przeraziłam:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakładałam profil na Fb po ślubie więc moich fotek tam nie ma...Libra co jedynie mogłaby zobaczyć u mojego Starego na Nk :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie nadrobiłam jestem na 1509 stronie
    ale widże ze odpisałyście więc Ruciu u Libro kochane moje powiedzcie mi

jaki skład ma ten castanguś bo jeśli dobrze kojarzę to jest on jakiś ziołowy prawda?
    wczoraj rozmawaiałam z bella i doradziła mi go po dogłębnej analizie mojego cyklu, wiec postanowiłam że napewno go kupuję i biorę od 1 dnia nowego cyklu, tylko że przeczytałam na ulotce duphastonu, że absolutnie nie można go brac z lekami ziołowymi zawierającymi dziurawiec lekarski, korzemn waleriany i miłorząb....

no i teraz pytanie czy ten castangus ich nie zawiera?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mój m oświadczył mi się w moje urodziny... prowadzał mie od pubu do pubu i zbierał się na odwagę:) zmęczył mnie tym strasznie, było ok 2 w nocy, więc zostałam u niego na noc... gmerając pod poduszką mówił "wiem, że dzisiaj są Twoje urodziny, ale ja bym chciał, żeby się spełniło moje marzenie... dzisiaj pierwszy raz chciałbym spędzić noc z moją narzeczoną... zgadzasz się?"
    no cóż miałam za wyjście;)

fajnie.... sie rozmarzyłam :)

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Beatko za wsparcie :)

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczą za czasów mojego ślubu to jeszcze nie było ani nk ani fb ani żadnego takiego portalu, a zdjecia w albumie :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dzięki Beatko za wsparcie :)

kochana po to tu jesteśmy, ale pisże szczerze już dziś jestem przerażona jak myslę o tym, a wiesz sama jak bardzo chciałam, jak przez te miesiące wariowałam przed każdą @
    a w tym miesiącu jakoś przerażająco.... :)

ale dobrze będzie musi być, tylko proszę o wsparcie

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1505 1506 1507 1508 1509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ