plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Jak dla mnie historia Ruci wymiata, hehehe
Mauysia, a Twój Mąż schował wcześniej tam ten pierścionek? Czy dopiero go "chował"?
U nas była trzeźwa, wspólna decyzja mieszkaliśmy ze sobą kilka miesięcy i kiedyś Stary mówi "skoro i tak mieszkamy razem to może zaręczylibyśmy się" no i zaraz na święta zaplanowaliśmy zaręczyny z rodzicami i rodzeństwem...a w styczniu zaczęliśmy szukać sali i tym sposobem na czerwiec rok później mieliśmy już rezerwację...taka nasza nieromantyczna historiaLibra, Dodi, Beata, anna_w, gocha04, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Uciekam na śniadanie.
SmacznegoJa dziś nawet maluśką kanapeczkę zjadłam w domku (bałam się rewelacji po drodze do pracy :p )...ale coś głodna się robię
A nie chce mi się iść...
Plemniczko, oblukałam Twoje fotki ślubne (zresztą nie pierwszy raz :p )...są suuuuuuper, mieliście chyba świetnego fotografa...a Wy (państwo Młodzi) przeeeeeeeepiękni i przesympatyczniLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój m oświadczył mi się w moje urodziny... prowadzał mie od pubu do pubu i zbierał się na odwagę
zmęczył mnie tym strasznie, było ok 2 w nocy, więc zostałam u niego na noc... gmerając pod poduszką mówił "wiem, że dzisiaj są Twoje urodziny, ale ja bym chciał, żeby się spełniło moje marzenie... dzisiaj pierwszy raz chciałbym spędzić noc z moją narzeczoną... zgadzasz się?"
no cóż miałam za wyjście;)Rucia, mauysia, Dodi, Shagga_80, Beata, Effcia28, anna_w, gocha04, Fedra, Blondi22, mala29_, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Uciekam na śniadanie.
SmacznegoJa dziś nawet maluśką kanapeczkę zjadłam w domku (bałam się rewelacji po drodze do pracy :p )...ale coś głodna się robię
A nie chce mi się iść...
Plemniczko, oblukałam Twoje fotki ślubne (zresztą nie pierwszy raz :p )...są suuuuuuper, mieliście chyba świetnego fotografa...a Wy (państwo Młodzi) przeeeeeeeepiękni i przesympatyczni
zgadzam sięja też wczoraj oblukałam wszystkie zdjęcia... plemniczka, bardzo piękne;)
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Uciekam na śniadanie.
A nie chce mi się iść...
Plemniczko, oblukałam Twoje fotki ślubne (zresztą nie pierwszy raz :p )...są suuuuuuper, mieliście chyba świetnego fotografa...a Wy (państwo Młodzi) przeeeeeeeepiękni i przesympatyczni
zgadzam sięja też wczoraj oblukałam wszystkie zdjęcia... plemniczka, bardzo piękne;)
Jak dla mnie to Oni muszą wszędzie mieć ze sobą fotografa ,bo wszystkie fotki mają booooooskie(oczywiście nie umniejszając mega fotogenicznym - Plemniczce i Mężusiowi
).
Jezuuu, jak ja dziś słodzę -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:Shagga_80 wrote:she wrote:no mojej siostrze ciotecznej (nasze mamy są siostrami) przytrafiły się trojaczki
każda inna, teraz mają już 5 lat. A lekarz powiedział jej że to może być po linii naszego wspólnego dziadka, więc wyobrażacie sobie chyba jaki przerażony był mój mąż jak byliśmy na pierwszym usg
ale okazało się, że mamy 'tylko' 1 dzieciątko w brzuszku
Ja pamiętam jak na pierwszym USG z Kubą usłyszałam "ciąża pojedyncza" i wtedy dotarło do mnie,że przecież mogło byc różnieTeraz nastawiam się na wieść "ciąża bliźniacza",bo jak wspominałam lepiej przygotowanym być na najgorsze
I od razu wyjaśniam tym,które to stwierdzenie może oburzyć...mamy już synka niespełna 3-letniego i powiększenie rodziny do 2 dzieci to coś znaaaaaaaaaaacznie innego niż nagle do 3ki dzieci...a czasy są jakie sąAle wiem,że teraz to tylko mogę czekać...a żeby nie zwariować zaczęłam przyzwyczajać się do możliwego stwierdzenia ginki...Ale wierzcie mi,że nie jest to dla mnie powód do żartów
Sagga spoko jak będa bliźniaki to ja wezmę jednego dzidziusia dla siebie i problem z głowy
Głupio to brzmi co piszę,prawda? Wciąż mam problemy (jak widać) z wysławianiem się ...ehhh
kOCHANA wcale nie głupio każda matka ma na poczatku jakies rozterki i czuje sie przerażona i moim zdaniem nie ma w tym nic nienaturalnego,
ja moje pierwsze dziecko bardzo chciałam od kilku lat choć byłam młoda, ale gdy już zaszłam przez tydzień byłam przerażona
tak samo teraz jak pomyslę ze w końcu mogłoby sie udac, to jest jednak jakiś lekki lęk strach ż enie dam rady... choć już wariuje jak tak długo nie wychodzi
także trzymaj sie Szaguś damy radę wiem ż emoże być ciezko ale w przysżłości napewno zaprocentuje i będziemy sie z tego smiały
mam nadzieję*)
Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Uciekam na śniadanie.
A nie chce mi się iść...
Jak dla mnie to Oni muszą wszędzie mieć ze sobą fotografa ,bo wszystkie fotki mają booooooskie(oczywiście nie umniejszając mega fotogenicznym - Plemniczce i Mężusiowi
).
Jezuuu, jak ja dziś słodzę
Moich nie oglądajcie bo to tylko cywilny a kościelny w następnym roku:)
Jak liczyłam ile osób będzie to się przeraziłam:P -
nick nieaktualny
-
ja jeszcze nie nadrobiłam jestem na 1509 stronie
ale widże ze odpisałyście więc Ruciu u Libro kochane moje powiedzcie mi
jaki skład ma ten castanguś bo jeśli dobrze kojarzę to jest on jakiś ziołowy prawda?
wczoraj rozmawaiałam z bella i doradziła mi go po dogłębnej analizie mojego cyklu, wiec postanowiłam że napewno go kupuję i biorę od 1 dnia nowego cyklu, tylko że przeczytałam na ulotce duphastonu, że absolutnie nie można go brac z lekami ziołowymi zawierającymi dziurawiec lekarski, korzemn waleriany i miłorząb....
no i teraz pytanie czy ten castangus ich nie zawiera?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:mój m oświadczył mi się w moje urodziny... prowadzał mie od pubu do pubu i zbierał się na odwagę
zmęczył mnie tym strasznie, było ok 2 w nocy, więc zostałam u niego na noc... gmerając pod poduszką mówił "wiem, że dzisiaj są Twoje urodziny, ale ja bym chciał, żeby się spełniło moje marzenie... dzisiaj pierwszy raz chciałbym spędzić noc z moją narzeczoną... zgadzasz się?"
no cóż miałam za wyjście;)
fajnie.... sie rozmarzyłamLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Dzięki Beatko za wsparcie
kochana po to tu jesteśmy, ale pisże szczerze już dziś jestem przerażona jak myslę o tym, a wiesz sama jak bardzo chciałam, jak przez te miesiące wariowałam przed każdą @
a w tym miesiącu jakoś przerażająco....
ale dobrze będzie musi być, tylko proszę o wsparcieShagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006