X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanie która z was bierze castangusa? bo są mi potrzebne pewne info na jego temat

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę nadrabiać bo sporo stron przybyło

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mam pytanie która z was bierze castangusa? bo są mi potrzebne pewne info na jego temat

Ja biorę Beatko a co chciałaś wiedzieć?

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Jak dla mnie historia Ruci wymiata, hehehe :D
    Mauysia, a Twój Mąż schował wcześniej tam ten pierścionek? Czy dopiero go "chował" :) ?
    U nas była trzeźwa, wspólna decyzja mieszkaliśmy ze sobą kilka miesięcy i kiedyś Stary mówi "skoro i tak mieszkamy razem to może zaręczylibyśmy się" no i zaraz na święta zaplanowaliśmy zaręczyny z rodzicami i rodzeństwem...a w styczniu zaczęliśmy szukać sali i tym sposobem na czerwiec rok później mieliśmy już rezerwację...taka nasza nieromantyczna historia :)

Libra, Dodi, Beata, anna_w, gocha04, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Witam wszystkie dziewczęta:)

ja biorę:)

Dodi, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też w koncu nadrobilam;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na śniadanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

Smacznego :) Ja dziś nawet maluśką kanapeczkę zjadłam w domku (bałam się rewelacji po drodze do pracy :p )...ale coś głodna się robię :( A nie chce mi się iść...

Plemniczko, oblukałam Twoje fotki ślubne (zresztą nie pierwszy raz :p )...są suuuuuuper, mieliście chyba świetnego fotografa...a Wy (państwo Młodzi) przeeeeeeeepiękni i przesympatyczni :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój m oświadczył mi się w moje urodziny... prowadzał mie od pubu do pubu i zbierał się na odwagę:) zmęczył mnie tym strasznie, było ok 2 w nocy, więc zostałam u niego na noc... gmerając pod poduszką mówił "wiem, że dzisiaj są Twoje urodziny, ale ja bym chciał, żeby się spełniło moje marzenie... dzisiaj pierwszy raz chciałbym spędzić noc z moją narzeczoną... zgadzasz się?"
    no cóż miałam za wyjście;)

Rucia, mauysia, Dodi, Shagga_80, Beata, Effcia28, anna_w, gocha04, Fedra, Blondi22, mala29_, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

Smacznego :) Ja dziś nawet maluśką kanapeczkę zjadłam w domku (bałam się rewelacji po drodze do pracy :p )...ale coś głodna się robię :( A nie chce mi się iść...

Plemniczko, oblukałam Twoje fotki ślubne (zresztą nie pierwszy raz :p )...są suuuuuuper, mieliście chyba świetnego fotografa...a Wy (państwo Młodzi) przeeeeeeeepiękni i przesympatyczni :)

zgadzam się:) ja też wczoraj oblukałam wszystkie zdjęcia... plemniczka, bardzo piękne;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

zgadzam się:) ja też wczoraj oblukałam wszystkie zdjęcia... plemniczka, bardzo piękne;)

Jak dla mnie to Oni muszą wszędzie mieć ze sobą fotografa ,bo wszystkie fotki mają booooooskie :) (oczywiście nie umniejszając mega fotogenicznym - Plemniczce i Mężusiowi :) ).

Jezuuu, jak ja dziś słodzę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, Twoja historia z zaręczynami,też booooooooska....ahhhhhhhhh :)

Libra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    she wrote:
    no mojej siostrze ciotecznej (nasze mamy są siostrami) przytrafiły się trojaczki :) każda inna, teraz mają już 5 lat. A lekarz powiedział jej że to może być po linii naszego wspólnego dziadka, więc wyobrażacie sobie chyba jaki przerażony był mój mąż jak byliśmy na pierwszym usg :D ale okazało się, że mamy 'tylko' 1 dzieciątko w brzuszku

Ja pamiętam jak na pierwszym USG z Kubą usłyszałam "ciąża pojedyncza" i wtedy dotarło do mnie,że przecież mogło byc różnie :) Teraz nastawiam się na wieść "ciąża bliźniacza",bo jak wspominałam lepiej przygotowanym być na najgorsze :(
    I od razu wyjaśniam tym,które to stwierdzenie może oburzyć...mamy już synka niespełna 3-letniego i powiększenie rodziny do 2 dzieci to coś znaaaaaaaaaaacznie innego niż nagle do 3ki dzieci...a czasy są jakie są:( Ale wiem,że teraz to tylko mogę czekać...a żeby nie zwariować zaczęłam przyzwyczajać się do możliwego stwierdzenia ginki...Ale wierzcie mi,że nie jest to dla mnie powód do żartów :(

Sagga spoko jak będa bliźniaki to ja wezmę jednego dzidziusia dla siebie i problem z głowy :P

Głupio to brzmi co piszę,prawda :( ? Wciąż mam problemy (jak widać) z wysławianiem się ...ehhh

kOCHANA wcale nie głupio każda matka ma na poczatku jakies rozterki i czuje sie przerażona i moim zdaniem nie ma w tym nic nienaturalnego,

ja moje pierwsze dziecko bardzo chciałam od kilku lat choć byłam młoda, ale gdy już zaszłam przez tydzień byłam przerażona

tak samo teraz jak pomyslę ze w końcu mogłoby sie udac, to jest jednak jakiś lekki lęk strach ż enie dam rady... choć już wariuje jak tak długo nie wychodzi

także trzymaj sie Szaguś damy radę wiem ż emoże być ciezko ale w przysżłości napewno zaprocentuje i będziemy sie z tego smiały
    mam nadzieję :) *)

Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Uciekam na śniadanie.

Jak dla mnie to Oni muszą wszędzie mieć ze sobą fotografa ,bo wszystkie fotki mają booooooskie :) (oczywiście nie umniejszając mega fotogenicznym - Plemniczce i Mężusiowi :) ).

Jezuuu, jak ja dziś słodzę :D

Moich nie oglądajcie bo to tylko cywilny a kościelny w następnym roku:)
    Jak liczyłam ile osób będzie to się przeraziłam:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakładałam profil na Fb po ślubie więc moich fotek tam nie ma...Libra co jedynie mogłaby zobaczyć u mojego Starego na Nk :)

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie nadrobiłam jestem na 1509 stronie
    ale widże ze odpisałyście więc Ruciu u Libro kochane moje powiedzcie mi

jaki skład ma ten castanguś bo jeśli dobrze kojarzę to jest on jakiś ziołowy prawda?
    wczoraj rozmawaiałam z bella i doradziła mi go po dogłębnej analizie mojego cyklu, wiec postanowiłam że napewno go kupuję i biorę od 1 dnia nowego cyklu, tylko że przeczytałam na ulotce duphastonu, że absolutnie nie można go brac z lekami ziołowymi zawierającymi dziurawiec lekarski, korzemn waleriany i miłorząb....

no i teraz pytanie czy ten castangus ich nie zawiera?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mój m oświadczył mi się w moje urodziny... prowadzał mie od pubu do pubu i zbierał się na odwagę:) zmęczył mnie tym strasznie, było ok 2 w nocy, więc zostałam u niego na noc... gmerając pod poduszką mówił "wiem, że dzisiaj są Twoje urodziny, ale ja bym chciał, żeby się spełniło moje marzenie... dzisiaj pierwszy raz chciałbym spędzić noc z moją narzeczoną... zgadzasz się?"
    no cóż miałam za wyjście;)

fajnie.... sie rozmarzyłam :)

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Beatko za wsparcie :)

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczą za czasów mojego ślubu to jeszcze nie było ani nk ani fb ani żadnego takiego portalu, a zdjecia w albumie :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dzięki Beatko za wsparcie :)

kochana po to tu jesteśmy, ale pisże szczerze już dziś jestem przerażona jak myslę o tym, a wiesz sama jak bardzo chciałam, jak przez te miesiące wariowałam przed każdą @
    a w tym miesiącu jakoś przerażająco.... :)

ale dobrze będzie musi być, tylko proszę o wsparcie

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1505 1506 1507 1508 1509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ