plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:u to nieźle koszt jest wielki oby się udało wam za pierwszym podejściem
Mam nadzieje że sie uda!! do tego monitoring paliwo pewnie zastrzyk na peknięcie i 1000 w du,,,ce!!
no to becikowe he he he!!
Jak się nie uda to za 2-3 miesiące jak mój M urlop dostanie to znowu podejście zrobimy!! -
nick nieaktualny
-
To w takim razie Aga trzymam kciuki i musi się udać tym razem. A powiem ci jedno kiedyś lekarz mi powiedział ze niektóre kobiety co nie mają ślubu maja blokadę w głowie i czasem może to byś przyczyną że nic nie wychodzi. Spróbuj wyluzować w tym cyklu a na pewno się uda, wiem ze to trudne. Coś w tym musi być bo dużo kobiet które dały spokój sobie i cieszyły się pełnią życia szybciej zachodziły w ciąże. Ja trzymam kciuki bo musi się udać, żebyś mogła chuchać i dmuchać na mnie fluidkami ciążowymi.
. Ja w pod koniec lutego będę miała robioną drożność jajowodów i tak strasznie się boje że mogą być jakieś powikłania.
Libra, Beata lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:a powiedz mi aguś robiliście wszystkie badania i wyszły ok?
Tak Mała wszystkie badania moje w normie nawet drożność jajowodów ok chłopa badania dobre i nic niestety nie wychodzi !!! a dlaczego to nie mam pojęcia:-(
Moja kuzynka też ma podobną sytuację ze swoim mężem. Podobno wszystkie możliwe badania już zrobili, wszystko niby w porządku a jednak w ciąże zajść problem. Już takie cuda wianki robili, ale na razie bez efektu. Nie wiem co zamierzają dalej bo nie utrzymujemy ze sobą regularnych kontaktów
AGA naprawdę mam nadzieję, że jeszcze trochę cierpliwości i też będziesz się cieszyła małą kruszynkąAGA 30, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny:) udalo mi się nadrobić wszyyystko, jeee! ale strasznie mi zimno, i chyba zatoczki moje ukochane zaczynają spływać, blee ale może coś pomoże:) idę się pochlapać wodą i lulu.
Do poklikania jutro.AGA 30, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyNo ja nie prowadzę w tym cyklu obserwacji z dużych bo jesli będe monitorowana to nie zawracam sobie głowy obserwacjami dokładnymi!!
bardziej psychicznie odpocznę
Mam nadzieję że pęcherzyki się wychodują ładne!!!jutro ostatnie clo biorę!!\
Dodi mam nadzieję że to mój szczęśliwy cykl!!Dodi, Effcia28, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
a ja za was wszystkie dziewczynki trzymam wielkie kciukasy żeby wam się udało bo ja potrzebuje dużo fluidów żeby mi pomogły o coś moja kruszynka bardzo mocno się ociąga
AGA 30, Dodi, Libra, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshe wrote:no mojej siostrze ciotecznej (nasze mamy są siostrami) przytrafiły się trojaczki
każda inna, teraz mają już 5 lat. A lekarz powiedział jej że to może być po linii naszego wspólnego dziadka, więc wyobrażacie sobie chyba jaki przerażony był mój mąż jak byliśmy na pierwszym usg
ale okazało się, że mamy 'tylko' 1 dzieciątko w brzuszku
u mnie tez tak jest... są trojaczki i 2 pary bliźniąt:) i to też od strony mego dziadka:) a mój m się bardzo cieszy... mówi, że dwójka za jednym zamachem i więcej już się człowiek stresować nie będzie:)
Justysia, ależ Ty masz skoki na wykresie... normalnie Kilimandżaro:)
Kaja... Ty bidulko... zewsząd Cię zalewa...
plemniczka - ja też trzymam za ciebie kciukasy:)plemniczka, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Mała w piątek na pierwszy monitoring idę i myśle że inseminacja we wtorek góra w środę będzie to bedą 14-15dc !!!
no sny piękne oby jak najszybciej się w realu spełniły!!!
oj, oj, to już teraz muszę zacząć mocniej za Ciebie kciuki zaciskaćEffcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:To w takim razie Aga trzymam kciuki i musi się udać tym razem. A powiem ci jedno kiedyś lekarz mi powiedział ze niektóre kobiety co nie mają ślubu maja blokadę w głowie i czasem może to byś przyczyną że nic nie wychodzi. Spróbuj wyluzować w tym cyklu a na pewno się uda, wiem ze to trudne. Coś w tym musi być bo dużo kobiet które dały spokój sobie i cieszyły się pełnią życia szybciej zachodziły w ciąże. Ja trzymam kciuki bo musi się udać, żebyś mogła chuchać i dmuchać na mnie fluidkami ciążowymi.
. Ja w pod koniec lutego będę miała robioną drożność jajowodów i tak strasznie się boje że mogą być jakieś powikłania.
mała:) nie bój się, bo musi być DOBRZE!!!!!:* -
nick nieaktualny