plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też lece Kobitki bo mnie mój ból to zgina w pół...
i ledwo do wytrzymania jest a jutro @ zawita i ból od razu zmyka
słodkich snów i oby Wam się nie przyśniła zła Ciocia FredziaLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:NO to witam obecne !!!
Jak tam poniedziałek zleciał wam!!
a mi jakos nawet zleciał rano się trochę dłużyło ale potem zleciało jakoś no i wieczorka też w porządku czekam teraz aż mój m. wróci z pracy. A tak to siedzę przed kompem i cały słoik ogórków konserwowych już zjadłam. hi hi hiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a masz już termin ustalony z lekarzem?
ja wieżę że będzie dobrze i się uda. Mi ostatnio śnią się sny że mam doczekałam się maluszka ,że jestem z nim i z m. na spacerze, albo inne gdzie dowiaduje się że jestem już w ciąży. a nawet mojemu m. się udzieliło bo jemu się śniło że widział mnie z brzuszkiem i zostało nam 3 miesiące jeszcze do porodu to powiedział w tym śnie że jeszcze 3 miesiące jest wstanie zaczekać hi hi hi. śmieszne sny co?gocha04, Nina82, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
AGA wszystko będzie dobrze
oby się Wam udało pomyślnie, ale byłaby to dla nas i dla Ciebie przede wszystkim radość
Kurcze faktycznie ten czas tak szybko leci, że szok...
Za miesiąc kolejne urodziny, od miesiączki do miesiączki i tak w kółko
Kaja a my to może razem poćwiczymy hehe ja też musiałabym coś z sobą zrobića najbardziej wkurza mnie fakt jak słyszę, że tyle osób przechodzi na dietę bezglutenową bo niby taka super a u mnie co? znowu na odwrót jak zawsze, kilogramy do góry
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:to w takim razie Aga trzymam kciuki kochanieńka żeby się udało
A mam pytanko czy inseminacje będziesz miała robiona na NFZ czy prywatnie i ile to kosztuje?
Niestety mała prywatnie robić będę bo na opolskim jeszcze na kasę nie robią!! Koszt 700 zł !!!!