WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra Ty cfaniaku hehe cóż to za wyższe cele, to mogę się jedynie domyślać... :D
    Ja też już się powoli będę zbierać kompusiać a potem może się do męża uśmiechnę ;P

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Libra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że już znowu pusto, więc dobranoc Wszystkim :)

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam już lulać:) dobranoc, do jutra:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wróciłąm i sie wreszcie przez forum przekopalam to wszystkie uciekaja spac :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to nie ma to jak siłownia i basen i aqua aerobic i sauna itd. Normalnie odżyłam po tym chorowaniu i dużo lepej jak sie tak porusza :) I to jets fajne bo mam ruch i mięsnie i wsyztsko ładnie pracuje, wzmacnia się kręgosłup co po zafasolkowaniu na pewno się przyda a do tego spalam kalorie i mam nadzieję, że do końca marca ( bo wtedy konczy mi sie karnet) będa już widoczne jakieś wizualne efelty bo tsakie oglne dla organizmu to już odczuwam, chociaz jutro pewnie obudze sie z niezłymi zakwasami :)

Dodi, Beata lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrej nocki dzieczynki ja liczę, że jak się dzisiaj tak wymęczyłąm to tez wreszcie zasne o normalnej porze

słodkich snów?

Dodi lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do walnetynek to u mnie znowu każdy powód dobry, żeby świętować, więc :) hehe jak są jakieś takie nasze wyjatkowe dni a chyba w każdym miesiącu taki się znajdzie, to po prostu staramy się go jakoś miło ze sobą spędzić, ale takim dużo bardziej romantycnzym dla mnie świętem od Walentynek jest nasza rocznica, a do Walentynek samych w sobie nic nie mam, tylko niestety tak jak i Boze Narodzenie zostały strasznie skomercjalizowane :( a u na w Polsce takim świętem zakochanych przez wieki była noc świętojańska w czerwcu, ale zamiast pielęgnowac ojczyste tradycje przejmuję się bezmyślnie wszystko jak leci z Zachodu... no cóż...

Dodi, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • she Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walentynki i tak będę świętować bo wtedy mój TOTALNIE nieromantyczny przyszły mąż postanowił mi się oświadczyć na plaży :) teraz będzie druga rocznica
    miłego dnia wszystkim - robię śniadanko i lecę do pracy. Zajrzę wieczorkiem :)

Dodi, mauysia, Libra, Beata, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    To w takim razie Aga trzymam kciuki i musi się udać tym razem. A powiem ci jedno kiedyś lekarz mi powiedział ze niektóre kobiety co nie mają ślubu maja blokadę w głowie i czasem może to byś przyczyną że nic nie wychodzi. Spróbuj wyluzować w tym cyklu a na pewno się uda, wiem ze to trudne. Coś w tym musi być bo dużo kobiet które dały spokój sobie i cieszyły się pełnią życia szybciej zachodziły w ciąże. Ja trzymam kciuki bo musi się udać, żebyś mogła chuchać i dmuchać na mnie fluidkami ciążowymi. :). Ja w pod koniec lutego będę miała robioną drożność jajowodów i tak strasznie się boje że mogą być jakieś powikłania.

mała:) nie bój się, bo musi być DOBRZE!!!!!:*

Hej dziewczyny witam się i spadam bo do szkoły:)
    U mnie temperaturka taka sama jak wczoraj :)
    Mój to przeżywa gorzej ode mnie ja mierze zerkam jaka jest tempka i ide spac a on wieczne pytania:)
    mala29_ moja koleżnka przez 7 lat nie uważała zbytnio żadnych zabezpieczeń nie stosowali.Przez 4 lata żyła samym ślubem i nie zaszła..
    Wyluzowała się w noc po ślubną i od razu wpadli:)
    Teraz jest prawie 6 miesiącu i będzie miała chłopaka:)
    Ale to było do przewidzenia bo u nich same chłopaki się rodzą:P
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png termin na @ 17.02

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutro :) a dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny :P Jak ładny to mogę sobie go wziąć :P

Dodi, mauysia, Libra, Shagga_80, Beata, Effcia28, gocha04, Fedra, BellaRosa, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ja się witam i życzę wam miłego dzionka :). postaram się wpaść wieczorkiem. :
    A u mnie co do zaręczyn to przyznam się bez bicia i ze smutkiem że nie pamiętam kiedy one były, chyba jakoś zimową porą. Pamiętam tyle że byliśmy z moim m. w bubie na karaoke i znajoma się wygadała przez przypadek myślące że już się oświadczył a tu zonk. Bo dopiero zrobił to jak wróciliśmy do domu :). W sumie to u nas była to formalność bo wcześniej już podjęliśmy decyzje o ślubie i termin mieliśmy ustalony :) więc same rozumiecie :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 06:26

Dodi, mauysia, Libra, Shagga_80, Beata, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Hej dziewczynki :)

Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutro :) a dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny :P Jak ładny to mogę sobie go wziąć :P

Ale fajny pomysł:)
    Ja ze swoim to normalnie siedziałam na kanapie i oglądałam filmy a on poszedł i przyszedł i klęknął no i powiedziała swoje:)
    A trzymał go przez tydzień bo widziałam ,że coś ciągle chowa prze de mną ale nie wiedziałam co:)
    I dostałam dwa bo nie wiedział jaki będę nosić czy złoty i srebny bo ja nie lubię ogólnie pierścionków...
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 06:24

mauysia, Amicizia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry she, Lusia, mala, Rucia :)
    Miłego dnia dla Wszystkich
    Ja też biorę się za śniadanie a potem do pracy :)

Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już spadam do szkoły:)
    Dzisiaj będzie teścik:)
    Trzymajcie kciuki ściskam wszystkie papappa:D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

to i ja podzielę się zaręczynową historią :)
    1 kwietnia 2005 roku byliśmy w Szklarskiej Porębie. Poszliśmy nad wodospad Szklarki. Patrzę, M coś gmera w wodzie... Gmera i gmera... Pokazuje dłoń, a tam pierścionek zaręczynowy cały w mokrym piachu. Mieliśmy wtedy świeżego fizia na punkcie Władcy Pierścieni, więc stąd inspiracja :D
    Następnego dnia zmarł papież więc nie mieliśmy nastroju na celebracje.

Dziewczyny, dziś mam FULL PRACY, więc dam znak życia pewnie dopiero ok. południa. Niech moc będzie z Wami :)

Rucia, Dodi, Libra, Shagga_80, Beata, Effcia28, anna_w, gocha04, Fedra, BellaRosa, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewczyny,

to i ja podzielę się zaręczynową historią :)
    1 kwietnia 2005 roku byliśmy w Szklarskiej Porębie. Poszliśmy nad wodospad Szklarki. Patrzę, M coś gmera w wodzie... Gmera i gmera... Pokazuje dłoń, a tam pierścionek zaręczynowy cały w mokrym piachu. Mieliśmy wtedy świeżego fizia na punkcie Władcy Pierścieni, więc stąd inspiracja :D
    Następnego dnia zmarł papież więc nie mieliśmy nastroju na celebracje.

Dziewczyny, dziś mam FULL PRACY, więc dam znak życia pewnie dopiero ok. południa. Niech moc będzie z Wami :)

Uwielbiam takie historie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 07:13

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jednak jestem nie poszłam:)
    Mój jeszcze nie wrócił z pracy i muszę zostać z dzieckiem:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

moj sie świadczył w 2008roku 26grudia na placu przy fontannie pod pretekstem wyjsci na spacer;)

u nas dzis super słonko a na 10 z malym na bal do jego szkoły.

Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane wróciłyśmy na dobre? :)

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nno pewnie Beatko:)
    Ja jestem dzisiaj przymusowe wolne od szkoły mąż ma nocki i dopiero co wrócil zmęczony,że szok..
    A szkołe mam od 8..

‹‹ 1504 1505 1506 1507 1508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ