X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra Ty cfaniaku hehe cóż to za wyższe cele, to mogę się jedynie domyślać... :D
    Ja też już się powoli będę zbierać kompusiać a potem może się do męża uśmiechnę ;P

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Libra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że już znowu pusto, więc dobranoc Wszystkim :)

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam już lulać:) dobranoc, do jutra:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wróciłąm i sie wreszcie przez forum przekopalam to wszystkie uciekaja spac :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to nie ma to jak siłownia i basen i aqua aerobic i sauna itd. Normalnie odżyłam po tym chorowaniu i dużo lepej jak sie tak porusza :) I to jets fajne bo mam ruch i mięsnie i wsyztsko ładnie pracuje, wzmacnia się kręgosłup co po zafasolkowaniu na pewno się przyda a do tego spalam kalorie i mam nadzieję, że do końca marca ( bo wtedy konczy mi sie karnet) będa już widoczne jakieś wizualne efelty bo tsakie oglne dla organizmu to już odczuwam, chociaz jutro pewnie obudze sie z niezłymi zakwasami :)

Dodi, Beata lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrej nocki dzieczynki ja liczę, że jak się dzisiaj tak wymęczyłąm to tez wreszcie zasne o normalnej porze

słodkich snów?

Dodi lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do walnetynek to u mnie znowu każdy powód dobry, żeby świętować, więc :) hehe jak są jakieś takie nasze wyjatkowe dni a chyba w każdym miesiącu taki się znajdzie, to po prostu staramy się go jakoś miło ze sobą spędzić, ale takim dużo bardziej romantycnzym dla mnie świętem od Walentynek jest nasza rocznica, a do Walentynek samych w sobie nic nie mam, tylko niestety tak jak i Boze Narodzenie zostały strasznie skomercjalizowane :( a u na w Polsce takim świętem zakochanych przez wieki była noc świętojańska w czerwcu, ale zamiast pielęgnowac ojczyste tradycje przejmuję się bezmyślnie wszystko jak leci z Zachodu... no cóż...

Dodi, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • she Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walentynki i tak będę świętować bo wtedy mój TOTALNIE nieromantyczny przyszły mąż postanowił mi się oświadczyć na plaży :) teraz będzie druga rocznica
    miłego dnia wszystkim - robię śniadanko i lecę do pracy. Zajrzę wieczorkiem :)

Dodi, mauysia, Libra, Beata, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    To w takim razie Aga trzymam kciuki i musi się udać tym razem. A powiem ci jedno kiedyś lekarz mi powiedział ze niektóre kobiety co nie mają ślubu maja blokadę w głowie i czasem może to byś przyczyną że nic nie wychodzi. Spróbuj wyluzować w tym cyklu a na pewno się uda, wiem ze to trudne. Coś w tym musi być bo dużo kobiet które dały spokój sobie i cieszyły się pełnią życia szybciej zachodziły w ciąże. Ja trzymam kciuki bo musi się udać, żebyś mogła chuchać i dmuchać na mnie fluidkami ciążowymi. :). Ja w pod koniec lutego będę miała robioną drożność jajowodów i tak strasznie się boje że mogą być jakieś powikłania.

mała:) nie bój się, bo musi być DOBRZE!!!!!:*

Hej dziewczyny witam się i spadam bo do szkoły:)
    U mnie temperaturka taka sama jak wczoraj :)
    Mój to przeżywa gorzej ode mnie ja mierze zerkam jaka jest tempka i ide spac a on wieczne pytania:)
    mala29_ moja koleżnka przez 7 lat nie uważała zbytnio żadnych zabezpieczeń nie stosowali.Przez 4 lata żyła samym ślubem i nie zaszła..
    Wyluzowała się w noc po ślubną i od razu wpadli:)
    Teraz jest prawie 6 miesiącu i będzie miała chłopaka:)
    Ale to było do przewidzenia bo u nich same chłopaki się rodzą:P
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png termin na @ 17.02

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutro :) a dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny :P Jak ładny to mogę sobie go wziąć :P

Dodi, mauysia, Libra, Shagga_80, Beata, Effcia28, gocha04, Fedra, BellaRosa, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ja się witam i życzę wam miłego dzionka :). postaram się wpaść wieczorkiem. :
    A u mnie co do zaręczyn to przyznam się bez bicia i ze smutkiem że nie pamiętam kiedy one były, chyba jakoś zimową porą. Pamiętam tyle że byliśmy z moim m. w bubie na karaoke i znajoma się wygadała przez przypadek myślące że już się oświadczył a tu zonk. Bo dopiero zrobił to jak wróciliśmy do domu :). W sumie to u nas była to formalność bo wcześniej już podjęliśmy decyzje o ślubie i termin mieliśmy ustalony :) więc same rozumiecie :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 06:26

Dodi, mauysia, Libra, Shagga_80, Beata, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Hej dziewczynki :)

Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutro :) a dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny :P Jak ładny to mogę sobie go wziąć :P

Ale fajny pomysł:)
    Ja ze swoim to normalnie siedziałam na kanapie i oglądałam filmy a on poszedł i przyszedł i klęknął no i powiedziała swoje:)
    A trzymał go przez tydzień bo widziałam ,że coś ciągle chowa prze de mną ale nie wiedziałam co:)
    I dostałam dwa bo nie wiedział jaki będę nosić czy złoty i srebny bo ja nie lubię ogólnie pierścionków...
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 06:24

mauysia, Amicizia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry she, Lusia, mala, Rucia :)
    Miłego dnia dla Wszystkich
    Ja też biorę się za śniadanie a potem do pracy :)

Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png

Wysłany: 12 lutego 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już spadam do szkoły:)
    Dzisiaj będzie teścik:)
    Trzymajcie kciuki ściskam wszystkie papappa:D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

to i ja podzielę się zaręczynową historią :)
    1 kwietnia 2005 roku byliśmy w Szklarskiej Porębie. Poszliśmy nad wodospad Szklarki. Patrzę, M coś gmera w wodzie... Gmera i gmera... Pokazuje dłoń, a tam pierścionek zaręczynowy cały w mokrym piachu. Mieliśmy wtedy świeżego fizia na punkcie Władcy Pierścieni, więc stąd inspiracja :D
    Następnego dnia zmarł papież więc nie mieliśmy nastroju na celebracje.

Dziewczyny, dziś mam FULL PRACY, więc dam znak życia pewnie dopiero ok. południa. Niech moc będzie z Wami :)

Rucia, Dodi, Libra, Shagga_80, Beata, Effcia28, anna_w, gocha04, Fedra, BellaRosa, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewczyny,

to i ja podzielę się zaręczynową historią :)
    1 kwietnia 2005 roku byliśmy w Szklarskiej Porębie. Poszliśmy nad wodospad Szklarki. Patrzę, M coś gmera w wodzie... Gmera i gmera... Pokazuje dłoń, a tam pierścionek zaręczynowy cały w mokrym piachu. Mieliśmy wtedy świeżego fizia na punkcie Władcy Pierścieni, więc stąd inspiracja :D
    Następnego dnia zmarł papież więc nie mieliśmy nastroju na celebracje.

Dziewczyny, dziś mam FULL PRACY, więc dam znak życia pewnie dopiero ok. południa. Niech moc będzie z Wami :)

Uwielbiam takie historie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 07:13

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jednak jestem nie poszłam:)
    Mój jeszcze nie wrócił z pracy i muszę zostać z dzieckiem:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

moj sie świadczył w 2008roku 26grudia na placu przy fontannie pod pretekstem wyjsci na spacer;)

u nas dzis super słonko a na 10 z malym na bal do jego szkoły.

Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane wróciłyśmy na dobre? :)

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png

Wysłany: 12 lutego 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nno pewnie Beatko:)
    Ja jestem dzisiaj przymusowe wolne od szkoły mąż ma nocki i dopiero co wrócil zmęczony,że szok..
    A szkołe mam od 8..

‹‹ 1504 1505 1506 1507 1508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ