X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    To w takim razie Aga trzymam kciuki i musi się udać tym razem. A powiem ci jedno kiedyś lekarz mi powiedział ze niektóre kobiety co nie mają ślubu maja blokadę w głowie i czasem może to byś przyczyną że nic nie wychodzi. Spróbuj wyluzować w tym cyklu a na pewno się uda, wiem ze to trudne. Coś w tym musi być bo dużo kobiet które dały spokój sobie i cieszyły się pełnią życia szybciej zachodziły w ciąże. Ja trzymam kciuki bo musi się udać, żebyś mogła chuchać i dmuchać na mnie fluidkami ciążowymi. :). Ja w pod koniec lutego będę miała robioną drożność jajowodów i tak strasznie się boje że mogą być jakieś powikłania.

powiem Ci Mąła że coś w tym może być przynajmniej ja tak miałam z tym slubem :)

zaszłam w pierwszym cyklu po ślubie, a własciwie nigdy sie nie zabezpieczaliśmy, ale po slubie czułam sie tak mega wyluzowana i szczęśliwa

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dzięki Beatko za wsparcie :)

kochana po to tu jesteśmy, ale pisże szczerze już dziś jestem przerażona jak myslę o tym, a wiesz sama jak bardzo chciałam, jak przez te miesiące wariowałam przed każdą @
    a w tym miesiącu jakoś przerażająco.... :)

ale dobrze będzie musi być, tylko proszę o wsparcie

Chuuuuuucham, dmucham na ten Twój wykres i musi być dobrze:)
    Zarówno teraz (gdy będziesz testowała) jak i za 9 m cy :) (a w zasadzie 8 z kawałkiem :) ).

Beata, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje drogie panie!!!:-)
    Jak dzionek wam leci bo ja niedawno co się obudziłam !!!
    w nocy spać nie mogę a rano obudzić się nie potrafie masakra jakaś !!:-)

Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ja jeszcze nie nadrobiłam jestem na 1509 stronie
    ale widże ze odpisałyście więc Ruciu u Libro kochane moje powiedzcie mi

jaki skład ma ten castanguś bo jeśli dobrze kojarzę to jest on jakiś ziołowy prawda?
    wczoraj rozmawaiałam z bella i doradziła mi go po dogłębnej analizie mojego cyklu, wiec postanowiłam że napewno go kupuję i biorę od 1 dnia nowego cyklu, tylko że przeczytałam na ulotce duphastonu, że absolutnie nie można go brac z lekami ziołowymi zawierającymi dziurawiec lekarski, korzemn waleriany i miłorząb....

no i teraz pytanie czy ten castangus ich nie zawiera?

on ma wyciąg z niepokalanka mnisiego...

http://www.strefalekow.pl/product/details/nieplodnosc/castagnus.html

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Hej dziewczynki :)

Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutro :) a dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny :P Jak ładny to mogę sobie go wziąć :P

heeh fajnie, gorzej jak by sie nie spodobał :P

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baetka spokojnie możesz zażywać castagnus.

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieczyny co do zaręczyn, kurcze wszystkie miałyście takie romantyczne z zaskoczenia..

u mnie tak jak u Małej bardziej formalnie, od paru lat mówiliśmy o ślubie, pierścionek razem wybieraliśmy, a zaręczyny i odrazu umówiny na kolacji z rodzicami oczywiście bo musiał poprosić o moją rękę :P

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja coś się dziwnie dzisiaj czuję... wczoraj podczas i po przytulankach bolała mnie szyjka... a dzisiaj brzuszek pobolewa jakprzed @... a tu jeszcze nawet owulki nie było...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:
    Hej dziewczynki :)

Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutro :) a dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny :P Jak ładny to mogę sobie go wziąć :P

heeh fajnie, gorzej jak by sie nie spodobał :P

Miał szczeście, bo trafił w mój gust :)

Zaręczyny mieliśmy zaplanowane na walentynki, mieliśmy iść do teatru, później na kolację, ale wyszło fajnie i spontanicznie :)

Libra, Shagga_80, Beata, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dzieczyny co do zaręczyn, kurcze wszystkie miałyście takie romantyczne z zaskoczenia..

u mnie tak jak u Małej bardziej formalnie, od paru lat mówiliśmy o ślubie, pierścionek razem wybieraliśmy, a zaręczyny i odrazu umówiny na kolacji z rodzicami oczywiście bo musiał poprosić o moją rękę :P

No widzisz to jak u mnie :) teraz zrobiłabym to zupełnie inaczej....tzn chciałabym żeby On inaczej zrobił :)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a ja coś się dziwnie dzisiaj czuję... wczoraj podczas i po przytulankach bolała mnie szyjka... a dzisiaj brzuszek pobolewa jakprzed @... a tu jeszcze nawet owulki nie było...

Właśnie Libra chciałam się zapytać ciebie, czy coś nie tak jest z twoim cyklem, bo chyba owu już powinna być u ciebie kilka dni temu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam na walentynki szału się nie spodziewam bo mój M ma tyle romantyczności w sobie co ja sympatii do piłki nożnej!!
    Chociaż na samym początku jak się spotykaliśmy a kosił boisko na mecz swojej drużyny to kosiarą serce wyciął na środku boiska he he!!!:-):-)

Effcia28, Libra, Dora, Shagga_80, Beata, anna_w, Rucia, gocha04, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:

Właśnie Libra chciałam się zapytać ciebie, czy coś nie tak jest z twoim cyklem, bo chyba owu już powinna być u ciebie kilka dni temu.

chyba na razie jest ok, ja owulkę mam między 10-13dc

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki:) dla tych pracujących i tych nie pracujących i tych chorych i tych w szkole i tych smutnych i tych wesołych DLA WSZYSTKICH MIŁEGO DNIA :)

Libra, Shagga_80, Beata, anna_w, Rucia, gocha04, Fedra, Dodi, mala29_, Amicizia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja tam na walentynki szału się nie spodziewam bo mój M ma tyle romantyczności w sobie co ja sympatii do piłki nożnej!!
    Chociaż na samym początku jak się spotykaliśmy a kosił boisko na mecz swojej drużyny to kosiarą serce wyciął na środku boiska he he!!!:-):-)

mój też jest mało romantyczny... a kwiaty dostałam od niego trzy razy... raz na dzień kobiet (domeno moje imieniny), drugie dostałam na zmówiny, trzecie na przeprosiny (domeno w moje urodziny)
    ale wiem, że mnie kocha... prezentów i kwiatów mi nie trzeba... wystarczy,że czasem powie, że mnie kocha, przytuli, pocałuje... powygupiamy się, urządzimy wojnę na poduszki czy przepychanki...
    raz tak szaleliśmy, skakaliśmy (jak małe dzieci:) jeszcze u mnie w narzeczeństwie, że moje łóżko pękło... a mój tato skomentował to zacierając ręce "będzie wnuk, będzie wnuk;)"

AGA 30, Shagga_80, anna_w, Beata, kiti, Rucia, Fedra, mala29_, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beata wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dzięki Beatko za wsparcie :)

kochana po to tu jesteśmy, ale pisże szczerze już dziś jestem przerażona jak myslę o tym, a wiesz sama jak bardzo chciałam, jak przez te miesiące wariowałam przed każdą @
    a w tym miesiącu jakoś przerażająco.... :)

ale dobrze będzie musi być, tylko proszę o wsparcie

Chuuuuuucham, dmucham na ten Twój wykres i musi być dobrze:)
    Zarówno teraz (gdy będziesz testowała) jak i za 9 m cy :) (a w zasadzie 8 z kawałkiem :) ).

DZIĘKI kochana ja tylko bym chciała żeby juz sie wszystko wyjasniło w k™órąkolwiek stronę :)
    testowac nie mam siły, nie chcę rozczarowań, a tempka chyba troszkę za niska?

czekam jeszcze do jutra jak nie dostanę jutro @ to zatestuje w walentynki :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatki też dostalam pare razy od mojego!!!:-)
    Alr romantyczność swoją na piłkę przelał całkiem he he he!!!
    No ale cóż trzeba się z tym pogodzić widziały gały co brały więc nie narzekam za bardzo!!! chociaż czasem wojny o tą piłkę jego są to norma jak się sezon zaczyna!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Libruś i Ruciu to biorę , tylko kiedy :P

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Efcia Tobie tez miłego dnia :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym sercem na boisku to myślałam że walnę ze śmiechu bo jak się chłopaki na meczu spytali po co to serce to nie wiedział co powiedzieć to powiedział im Z SERCEM GRAĆ Z SERCEM HE HE HE:-)

Effcia28, Libra, Shagga_80, Beata, Fedra, she, Dodi, gocha04, mala29_, Amicizia lubią tę wiadomość

‹‹ 1506 1507 1508 1509 1510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ