X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:
    Ja kwiatów nie dostaję, czasami tylko jedną różyczkę :P mój M. woli bardziej praktyczne prezenty, takie jak samochody :P

kurczę Ruciu no takim prezentem tez bym nie pogardziła :P

Niby fajnie, ale mi jest strasznie głupio, jak robi mi takie akcje. 17 lipca zdałam prawo jazdy, miesiąc wcześniej kupił mi na urodziny samochód, a w październiku jeździłam już innym, bo według M. czas było na zmianę.

natusia, Beata, Fedra, Shagga_80, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki odezwę sie do was później bo muszę na jakieś zakupy skoczyć...i do przychodni po leki dla m... Odezwę się jak wrócę. Miłego pisanie dziewuszki :*

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • kiti Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój m oświadczył mi się w pierwsza rocznice naszego poznania :) a tak sie wzruszył chłopina że aż się popłakał :D

Rucia, Libra, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Hej dziewczynki :)

Co do zaręczyn, to u Nas ta rocznica wypada jutro :) a dokładniej 4 rocznica. Pamiętam, pamiętam ... luty, 13-ego w piątek. malując ściany w naszym domku, mój maż umorusnay farbami, w roboczych ciuchach wyjął pierścioneczek i zapytał czy ładny :P Jak ładny to mogę sobie go wziąć :P

he he he My w tym roku mamy okrągłą 10 rocznicę bycia razem 9 zareczynową i 7 ślubu dwie pierwsze w czerwcu trzecia w sierpniu :)

Rucia, Beata, anna_w, Shagga_80, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu ale przecież to mąż a nie nażeczony, wiec ni epowinnas miec z tym problemu :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2013, 09:47

AGA 30, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Muzarcia jakie wejście :D

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic dziewczynki żegnam się-miło było Was poznać.Pa

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Ruciu ale przecież to mąż a nie nażeczony, wiec ni epowinnas miec z tym problemu :)

Może i tak, ale już taka jestem :)

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki :)
    Jak dla mnie historia Ruci wymiata, hehehe :D
    Mauysia, a Twój Mąż schował wcześniej tam ten pierścionek? Czy dopiero go "chował" :) ?
    U nas była trzeźwa, wspólna decyzja mieszkaliśmy ze sobą kilka miesięcy i kiedyś Stary mówi "skoro i tak mieszkamy razem to może zaręczylibyśmy się" no i zaraz na święta zaplanowaliśmy zaręczyny z rodzicami i rodzeństwem...a w styczniu zaczęliśmy szukać sali i tym sposobem na czerwiec rok później mieliśmy już rezerwację...taka nasza nieromantyczna historia :)

My w sumie też prawie od razu zamieszkaliśmy razem (ale cóż życie tak wybrało) oświdaczył mi się po roku pod wodospadem jak szliśmy na Giewont (podobno tam miał to zrobić ale trasa była nie do przejścia i wylądowaliśmy pod wodospadem) przez pół drogi wyglądał nie wyraźnie jakiś taki blady potem powiedział że go serce boli i poprosił żebym usiadł mu na kolanie a on mi pokaże gdzie go boli i wyjął pudełeczko i zapytał czy zostane jego na zawsze popłakałam się bo faktycznie myslałam że się źle czuje a ludzie bili nam brawo ehhh wspomnienia :)

Rucia, AGA 30, Libra, kiti, Beata, anna_w, Shagga_80, gocha04, Blondi22, Dodi, mala29_, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Że co? Jak to poznać? Effcia gdzie się wybierasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Hej Babeczki :)
    Jak dla mnie historia Ruci wymiata, hehehe :D
    Mauysia, a Twój Mąż schował wcześniej tam ten pierścionek? Czy dopiero go "chował" :) ?
    U nas była trzeźwa, wspólna decyzja mieszkaliśmy ze sobą kilka miesięcy i kiedyś Stary mówi "skoro i tak mieszkamy razem to może zaręczylibyśmy się" no i zaraz na święta zaplanowaliśmy zaręczyny z rodzicami i rodzeństwem...a w styczniu zaczęliśmy szukać sali i tym sposobem na czerwiec rok później mieliśmy już rezerwację...taka nasza nieromantyczna historia :)

My w sumie też prawie od razu zamieszkaliśmy razem (ale cóż życie tak wybrało) oświdaczył mi się po roku pod wodospadem jak szliśmy na Giewont (podobno tam miał to zrobić ale trasa była nie do przejścia i wylądowaliśmy pod wodospadem) przez pół drogi wyglądał nie wyraźnie jakiś taki blady potem powiedział że go serce boli i poprosił żebym usiadł mu na kolanie a on mi pokaże gdzie go boli i wyjął pudełeczko i zapytał czy zostane jego na zawsze popłakałam się bo faktycznie myslałam że się źle czuje a ludzie bili nam brawo ehhh wspomnienia :)

Super! Mieliście świadków :D Ale romantyczne!

Libra, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam, cześć kobietki;-) Teraz na priv, skasować info o lajkach i do prac domowych...chyba zajrzę później...porobiło się ciekawie...dobrze, że mamy przerwę w staraniach, bo mi wyszło po opłaceniu rachunków 20 złotych na dzień...PRZECUDOWNIE...ale ja coś wykombinuję a m. się śmieje i mówi, najwyżej trochę schudniemy he he... fajne ma poczucie humoru...na koncie jest kasa odłożona ale chcę zaszaleć skromnie i zobaczyć ile ja schudnę hehe
    Trzymajcie kciuki za ten mój wyjątkowy miesiąc...

Beata, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakieś pomysły na obiadek?:)
    Bo nie wiem co mam zrobić:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

ej no... co Wy wszystkie żarty sobie robicie... wiem, wiem... dzisiaj są ostatki, ale żegnac się nie trzeba!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że też wypadło na marzec a nie na krótszy luty, tak byłoby po ok 21 zł;-) Właśnie Effcia gdzie Ty się udajesz, co? Oj oj, bo zaraz się zdenerwuję...co się stało, że tak napisałaś? Ktoś sprawił Ci przykrość?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciaaaaaaaaaaaaa wrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaacccccccccccaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
    i to już!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LuSiA:) wrote:
    Macie jakieś pomysły na obiadek?:)
    Bo nie wiem co mam zrobić:(

ja mam dzisiaj spagetii;)

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

co ty sie wygłupiasz!!!!!! przeczytałaś wszystko co ci napisałam?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mój mężuś romantyczny to może nie jest,ale potrafi zaskoczyć i zrobić niespodziankę np. jak urodziłam syna to przyjechał z pięknym bukietem kwiatów do szpitala i złotym pierścionkiem,a teraz na święta powiedział że dałby mi gwiazdkę z nieba gdyby mógł ale niestety jest to nie możliwe więc ma nadzieje ,że kolczyki (złote)mogą być w zastępstwie zamiast gwiazdki

MÓJ MEGA ROMANTYCZNY,NIE WYDAJE KASY NA BIŻUTERIĘ, BO MÓWI, ŻE NA TO SZKODA PIENIĘDZY...ALE ROBI INNE SZALONE RZECZY Z MIŁOŚCI;-) HEHE KWIATY DOSTAJĘ ALE NAJBARDZIEJ KOCHAM JAK PRZYNOSI MI POLNE NAZBIERANE PRZEZ SIEBIE;-)

Libra, Beata, Fedra, Shagga_80, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość

‹‹ 1508 1509 1510 1511 1512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ