plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie bede was zanudzac moimi doleglowisciami ale mdli mnie non stop od 3 tygodni. I sily nie mam na nic. Az mojemu m. biedaczysku sie teraz pogorszylo...na wielu plaszczyznach;-)
Muzarciu szkoda dziecka, wstretne babsko
Monis witaj;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 15:03
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyza to z przyrody, i innych ważnych ma 6tkę a z polaka i matmy 5tkę...tylko żałuję, że powiedziałam, że religia to dla mnie ważny przedmiot i dlatego chcę egzaminu sprawdzającego...zmieniłam zdanie....idę na rozkład pkp , znajdę siostrze pociąg do mnie, najlepsze połączenie bo ona jakieś expresy wymyśla, szkoda kasy, lepiej godzinkę we Wrocku nowy dworzec pooglądać
gocha04, Fedra, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:bolą mnie jajniki na zmianę kłuja raz jeden raz drugi....
hmmmm przyjdzie małpa jedna wredna?
za óxno nie jestem gotowa na wizytę, czekałam do południa, teraz wychodzę , nie ma nikogo w domu
Czy przyjdzie, okaże się. Wiem jedno - po wejściu jutro na Ovu od razu kieruję się na wykres Twój, Fedry i Gosi
Mauysiu spokojnie ja wykres uzupełniam między 9-10, bo o 9 trafiam do pracy, a zanim się rozgoszczę to nieraz 10 zastaje:) Pozatym duphaston biorę jeszcze do soboty wieczór, a @ pewnie pojaki się 18.02 jak nie 17.02.
I wcale nie chce mi się testować w niedzielę, bo wypada tak, że muszę (wtedy niby powinno się przy odstawieniu dupka)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyno szkoda a egzamin miał na nasz wniosek, bo mu wstawiła z religii 2 i 3 i wystawiła 3jkę na semestr...ja sie wkurzyłam, bo on ma indywidualne i zamiast dwóch religii w tygodniu ma jedną a sprawdziany pisze równo...więc jak trafi na lekcję dajmy na to nr. 23 a spr jest z trzech lekcji tj.22, 23, 24 to jak ma 5tkę dostać...więc poprosiłam o zakres materiału skoro ma dostosowanie nauczania ze względu na ograniczone godziny...nie znalazła i do tej pory nie ma...no trudno...jak ochłonę to sklecę jej kartkę z prośbą na piśmie i przekażę przez wychowawcę...tak będzie najlepiej...
Fedra, Amicizia, Shagga_80, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorcia przejdzie Ci i powiem też w sekrecie, że życzę Ci tego byś znalazła się w tej grupie kobiet, które odczuwają niemożliwie wielką przyjemność z serduchowania...tylko niech te nudności ustąpią...ja ich nie miałam, może raz jak myłam w kuchni cifem zlewozmywak...a tak to ani razu...będzie dobrze kochana a mąż to niech chwilę poczeka...
a masaż możesz mu przecież zrobić w nagrodę za czekanie ale poszukaj olejku, którego zapach Cię nie zemdli;-)
Ja dziś wszystkim polecam masażDora, Libra, Dodi, Nina82, Beata lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:Ja nie bede was zanudzac moimi doleglowisciami ale mdli mnie non stop od 3 tygodni. I sily nie mam na nic. Az mojemu m. biedaczysku sie teraz pogorszylo...na wielu plaszczyznach;-)
Muzarciu szkoda dziecka, wstretne babsko
Monis witaj;-)
ehh chętnie bym zdjęła z Ciebie te dolegliwości i wzięła na siebieDora lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
gocha04 wrote:mauysia wrote:Beata wrote:bolą mnie jajniki na zmianę kłuja raz jeden raz drugi....
hmmmm przyjdzie małpa jedna wredna?
za óxno nie jestem gotowa na wizytę, czekałam do południa, teraz wychodzę , nie ma nikogo w domu
Czy przyjdzie, okaże się. Wiem jedno - po wejściu jutro na Ovu od razu kieruję się na wykres Twój, Fedry i Gosi
Mauysiu spokojnie ja wykres uzupełniam między 9-10, bo o 9 trafiam do pracy, a zanim się rozgoszczę to nieraz 10 zastaje:) Pozatym duphaston biorę jeszcze do soboty wieczór, a @ pewnie pojaki się 18.02 jak nie 17.02.
I wcale nie chce mi się testować w niedzielę, bo wypada tak, że muszę (wtedy niby powinno się przy odstawieniu dupka)
he he he ja też między 9 a 10 uzupłełniam wykres a że jutro temp znowu pójdzie w dół i przyjdzie morze czerwone więc nie ma sensu do mnie zaglądac17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no może w walentynki Cię ominie;-)he he
Ami po krzakach łazi...Ami wyłaź...widzę Cię...hihi
Wyobrażacie sobie jak to by było gdyby egzamin był wczoraj? Ja nie chciałabym być w skórze tej katechetki;-)ACH było minęło ale niesmak pozostanie na długo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 15:21
Fedra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja uciekam się położyć bo umrezaraz tak mnie brzuch boli dzisiaj niestety też musiałam sobie odpuścić angielski bo tak mi się we łbie kręci ze na nogach ledwo mogę ustać...
no nic trzymajcie się cieplutko nie wiem czy dzisiaj do Was jeszcze zajrzę jeśli nie to do jutra
przytulam Wszystkie do serduszkaLibra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:no szkoda a egzamin miał na nasz wniosek, bo mu wstawiła z religii 2 i 3 i wystawiła 3jkę na semestr...ja sie wkurzyłam, bo on ma indywidualne i zamiast dwóch religii w tygodniu ma jedną a sprawdziany pisze równo...więc jak trafi na lekcję dajmy na to nr. 23 a spr jest z trzech lekcji tj.22, 23, 24 to jak ma 5tkę dostać...więc poprosiłam o zakres materiału skoro ma dostosowanie nauczania ze względu na ograniczone godziny...nie znalazła i do tej pory nie ma...no trudno...jak ochłonę to sklecę jej kartkę z prośbą na piśmie i przekażę przez wychowawcę...tak będzie najlepiej...
ja bym w sekretariacie szkoły zostawiła... tak urzędowo! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny