plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja, proszę koleżanko nie rób tak wcześnie testów owu!! Najlepiej później no i pamiętaj o tym,żeby dwie godziny przed nic nie pić! No i w każdy kolejny dzień dokładnie o tej samej porze robić kolejny test (dlatego warto na początku przyjąć godzinę testowania tak by w pozostałe dni było możliwe testowanie o tej godzinie!). No i ja uważam,że co dzień robić test, bo co drugi dzień to można przeoczyć pik hormonu.
Kaja, Beata lubią tę wiadomość
-
tylko Shagga ona ma bardzo rozległe te cykle wiec na początku wystarczy co drugi dzień a jak zobaczy że zaczyna się coś pojawiać to wtedy codziennie niech robi. Ja tak zrobiłam i nie przegapiłam owulkiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Shagga_80 czesć mamusia kochana gdybym miała cykl normalny to mogę spokojnie testować ,ale jak u mnie jest to loteria nie u miem sobie dobrze policzyć !!,ale w jutro umawiam sie do nowego gin i się spr wszystko na razie jestem spokojna i dobrej myśli!!!
Libra lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:to jakiś dziwny ten lekarz jak to miesiąc w szpitalu prze ciesz żeby zrobić badania to nie trzeba leżeć w szpitalu. Ja bym zmieniła takiego lekarza.
Oj bylam juz u paru gin u panstwowych i prywatnych i powiem ci ze totalna porazka ale gdzies trzeba chodzic. -
Zaraz zabieram sie za zrobienie testu owulacyjnego zobaczymy co dzis wyjdzie.wczoraj serduszkowalismy tak na szybko ale czasem fajne takie z zaskoczenia.dzis chyba odpuscimu zeby zolnierzyki sil nabraly a jutro ponownie bo owu sie zbliza czuje bo mnie piersi bola i podbrzusze od rana wiec lada dzien nadejdzie owuu zobacze czy test potwierdzi
-
mala29_ wrote:ja tam bym szukała do skutku bo łatwo wpaść w ręce konowała jakiegoś.
Ale ja po forach buszowalam i niby byly dobre opinie ale jak sie z problemem przychodzi to juz tak latwo nie jest.ja miewam czesto grzybice pochwy i ciezko ja sie leczy mialam tez torbiele na jajniku i pewnie ro tez wplynelo na to ze xiezko mi w ciaze zajsc -
Hej dziewczyny
Mam do Was prośbę. Czy (jeśli posiadacie konto na fb) mogłybyście kliknąc "lubie to" na zdjęcie mojego synka? Będę bardzo wdzięczna. Z góry wszystkim dziękuję a oto link
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=463231047063679&set=a.462396607147123.103552.179968982056555&type=1&theater -
nick nieaktualnyNulka wrote:Hej dziewczyny
Mam do Was prośbę. Czy (jeśli posiadacie konto na fb) mogłybyście kliknąc "lubie to" na zdjęcie mojego synka? Będę bardzo wdzięczna. Z góry wszystkim dziękuję a oto link
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=463231047063679&set=a.462396607147123.103552.179968982056555&type=1&theater
JużCuuuuudny Maciuś
Nulka, Ilona lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:A mi gin powiedzial ze nie ma warunkow do monitoringu i musialabym polozyc sie na miesiac w szpitalu i wowczas by mnie przebadali ale bezsesu miesiac lezec...
Nie wiem do jakiego Ty gina chodzisz ale monitoring wizyta na 3 do 4 usg w ciagu cyklu idzie się jak na normalną wizytę tylko ze w wyznaczonych terminach i robi się usg dopochwowe i tyle...Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:mala29_ wrote:ja tam bym szukała do skutku bo łatwo wpaść w ręce konowała jakiegoś.
Ale ja po forach buszowalam i niby byly dobre opinie ale jak sie z problemem przychodzi to juz tak latwo nie jest.ja miewam czesto grzybice pochwy i ciezko ja sie leczy mialam tez torbiele na jajniku i pewnie ro tez wplynelo na to ze xiezko mi w ciaze zajsc
po pierwsze powinnaś się dowiedzieć z czego Ci się te grzybice biorą i wyeliminowac ich źródło...
po drugie jesli robią Ci się torbiele równeiż powinnaś monitorować swój poziom hormonów bo torbiele z niczego się nie biorą...
po trzecie proponuje zrobić dokładne badania np. laparoskopie...Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi