plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę
Gocha Tobie współczuję że musisz weekend w pracy spędzać
Ann Gratuluję i życzę spokojnej ciąży:)
Dla Beatki:) Wszystkiego najlepszego spełnienia tych najskrytszych marzeń:*gocha04, Dodi, Beata, ann2224 lubią tę wiadomość
-
no ja mam fl 12 dniowa wiec jutro przylezie no tylko ze moja macica jest w polowie dnia twarda i srednio wysoka oraz zamknieta a wieczorkiem jest tylko srednio twarda. A i rak mu sie wydaje ze przylezie wiec nie ma co sie nad tym rozwodzuc. Trzeba przyjac to na klate i z podniesiona glowa
Effcia28 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Efcia też sobie współczuje, na szczęście tylko 3h mi zostały.
Libra:*
Mała ja szyjkę sprawdzam ok 17-18 i zaznaczam tak na wykresie, ale wczoraj przed snem ok 22 sobie sprawdziłam i było wysoko i twarda, a dziś rano z ciekawości też sprawdziłam i była nisko i miękka. Także ja sugeruję się szyjką tylko ok 17-18, bo tak to można sobie bardziej w głowie namieszać.
Co do testu to najwidoczniej miałam nosa, żeby go nie robić. A teraz mnie drażnią jajniki na zmianę.Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
witam wszystkie
ann gratuluje fasolki
z opieka w angli jest Srednio do któregoś tygodnia nie ma ratowania ani otrzymania ciąży pozniej jest lepiej ale porom w angli jest bez porównaniu kuzynka tam rodzica normalnie w basenie itd mowi ze tak to moze rodziic
pozdrawiam wszystkieann2224 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:co myslicie o niepokalanku mnisim- podobno latwiej wtedy zajsc w ciaze- brala ktoras? Poki co biore wiesiolka, witamine E, vitaminer-czyli zestaw witamin i mineralow i mam zamiar jeszcze kupic tego niepokalanka ale nie wiem czy to nie bedzie przesada
Sylwia pisałam ci wczoraj, żebyś kupiła sobie Castagnus ( niepokalanek ). Żadna przesada. -
agus ja sprawdzam tak ok 20 moja szyjke i wtedy wpisuje a jajniki to mnie non stop bolaly a w czoraj przeszly samych siebie nie dosc ze myslalam ze mi wybuchn to jeszcze brzuch zaczol mnie bolec jak ba okres a jak by tego bylo malo to jeszcze bolalo mnie stylu jak by nerka a wieczorem zrobilo mi sie niedobrze i bolal mnie zokadek. Wczorakszy dzien to jajas masakra byla.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Mała to masz nie fajnie. Też nie lubię jak mnie jajniki szarpią.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
witam już po obiadku
mala gdzieś wyczytałam że masz nk
-
widze kaja że u Ciebie pojawił się już śluz płodny i szyjka otwarta to może warto by było już zacząć robić testy ovu...
-
Kaja wrote:kiti wrote:widze kaja że u Ciebie pojawił się już śluz płodny i szyjka otwarta to może warto by było już zacząć robić testy ovu...
zrobiłam dziś i jest ujemny
to trzeba działać dalejkurcze ale dzisiaj ponura pogoda i nudy że hejjjjjjjjjjjjjjj....
-
Kaja wrote:mala29_hmmmm ciężko mi na to odp bo od 28 do45 to tak nie wiem kiedy zacząć??!!
kaja to w takim razie ja bym zaczela od 10 dnia i co dwa dni robila testy alno morzesz zaczac wtedy kiedy zauwazysz sluz plodny.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Shagga_80 wrote:Nina82 wrote:Ann Gratulacje!
Beatka - spełnienia najskrytszych marzeń
Ty, Ninko nie prowadzisz wykresu?
Cześć Shagga - w tym miesiącu nie prowadzę. Postanowiłam wrzucić na luz. U mnie problem jest nie z określeniem dni najbardziej dla nas korzystnych, tylko z ich konsumpcją... Jakoś zawsze tak się dzieje, że w te dni albo zmiana w pracy wypadnie nie taka, albo mąż się za bardzo stresuje, albo... i tak tysiące albo. Uznałam więc, że potrzebuje zapomnieć wszystkiego, czego się nauczyłam - albo pamiętać o tym baaardzo dyskretnie.
Mimo to, jak zwykle przed @, znowu mam nadzieje i huśtawkę nastrojówShagga_80, Beata lubią tę wiadomość