X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mała, Libra, Ruciu i Mauysia!
    :)
    Wczoraj zwiałam bez pożegnania, bo myślałam, że jeszcze wejde, a potem tylko włączyłam, wyrzuciło mnie i zajęłam się objadem i kolejnymi ofertami sprzedaży ziemi...
    Dzisiaj będe bardziej kulturalna ;)

nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mayusia, hej mała :) jak tam samopoczucie?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w porządku, właśnie zjadłam śniadanie i biorę się do pracy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dobre nic nie boli ale tak jakos troszke mi smutno. Najchetniej zostala bym dzis w domu a niestety trzeba isc do pracy. A jak u ciebie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ok, tylko jestem strasznie zmęczona, bo wczoraj mega stres i męczący dzień w pracy... do tego co chwilę się budziłam i zbytnio się nie wyspalam... najgorsze jest to, że dzisiaj zapowiada się powtórka z rozrywki:( ale za to jutro będzie mój dzień:) i za wszystko sobie odbiję;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co jutro wolne szykujesz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

nie:) jutro oddaję sprawozdanie... dopiero się będzie działo, utrę nosa wszystkim, co mnie ostatnio dobili... bo takie głupoty porobili, a cwaniaki chcieli na mnie zrzucić! ale ja nie jestem w ciemię bita...hehehe

Fedra, nick nieaktualny, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Libra.
    Pisałam i znowu mnie wywaliło :/ Jakies problemy z netem w tej pracy mam. tzn mój komp ma problemy i IT nie wie dlaczego. Po prostu nie odswieża strony, a jak zacznie po paru minutach to mnie wywala. Ekstra. Szczególnie jak szukam czegoś ważnego do pracy.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś mam dzisiaj problemy z koncentracją jak widzę. Juz do Ciebie pisałam wcześniej ;)
    Ale drugi a nawet 3 raz cześć :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka dzisiaj znowu nisko, zaczynam się zastanawiać o co k'man.
    Nigdy tak nie miałam.
    Jak myślicie, dlaczego tak jest?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

nie:) jutro oddaję sprawozdanie... dopiero się będzie działo, utrę nosa wszystkim, co mnie ostatnio dobili... bo takie głupoty porobili, a cwaniaki chcieli na mnie zrzucić! ale ja nie jestem w ciemię bita...hehehe

I tak ttzymaj nie daj sie kobitko :-) u mnie w robocie tez zapowiada sie straszny dzien wolala bym zeby juz sie skonczyl. Wczoraj mnie wiadomosc w robocie dobila ze nikt nie dostanie wolnego az do odwolania odrazu sobie pomyslalam kurcze a moje badanie jak mi nie da wolnego to sie wtedy naprawde wkurze.

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

I tak ttzymaj nie daj sie kobitko :-) u mnie w robocie tez zapowiada sie straszny dzien wolala bym zeby juz sie skonczyl. Wczoraj mnie wiadomosc w robocie dobila ze nikt nie dostanie wolnego az do odwolania odrazu sobie pomyslalam kurcze a moje badanie jak mi nie da wolnego to sie wtedy naprawde wkurze.

Badanie ważna sprawa, jak bedą problemy z wzięciem wolnego to na żadanie bierz.
    tego nie można pracownikowi odmówić, wystarczy tego samego dnia zadzwonić, ze się nie przychodzi i gotowe.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześ dziewczynki ja właśnie sie szykuje do mioasta po odbiur bety:) mam nadzieje że potwierdzi fasolke :) a tak ogólnie to wczoraj mnie brzuch bolał i aż zwątpiłam i kolejny test zrobiłam znowu 2 kres ależ odetchnełam z ulga:)

nick nieaktualny, Muska, Nina82, Fedra, gocha04, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Nigdy tak nie miałam.

właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

a znają tam Twoją sytuację? wiedzą, że to bardzo ważne dla Ciebie? że idziesz na badania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw sie ania bedzie wszystko dobrze.
    mudia u nas jest inaczej nid ma czegos takiego jak wolne na zadanie naprawde w bardzo waznych sytuacjach tylko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    cześ dziewczynki ja właśnie sie szykuje do mioasta po odbiur bety:) mam nadzieje że potwierdzi fasolke :) a tak ogólnie to wczoraj mnie brzuch bolał i aż zwątpiłam i kolejny test zrobiłam znowu 2 kres ależ odetchnełam z ulga:)

ale fajnie:) to napisz od razu co w trawie piszczy:) ale ja jestem przekonana, że wyszystko jest dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci tak ze nie chce im mowic bo i tak nie zrozumia. Dobra dziewczynki ja zmyjan bo zaraz zaczynam. Bede wieczorkiem jak cos. Pa dziewuszki

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    Nigdy tak nie miałam.

właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle?

Regularne i nigdy takich wahań nie widziałam. Czasem temp. spadała zaraz po owulacji, ale potem zaraz w góre leciała i tak sie trzymała az do @. Nie wiem o co chodzi :/ Dziwnie jakoś. Może to kwestia przeziębienia? Dalej mnie ocs trzyma, nos jest jednym wielkim strupem w środku. Śluzu w tym cyklu jakos mniej niz zawsze. Myślałam o bezowulacyjnym, ale raczej owu była, bo nie dość że dzień czy 2 przed bolał mnie jajnik to jeszcze temp. skoczyła do góry tak jak wyliczyłam.
    Jakies pomysły?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    nie martw sie ania bedzie wszystko dobrze.
    mudia u nas jest inaczej nid ma czegos takiego jak wolne na zadanie naprawde w bardzo waznych sytuacjach tylko.

mala29 w Anglii jestes? Bo wiem, ze ktos jest, tylko nie pamiętam która z Was. W Holandii np. można nie przyjść do ok. 3 dni i nie trzeba mież zwolnienia lekarskiego. Dzwoni się i mówi że człowiek chory / źle się czuje czy co tam tez dolega. Fajna sprawa, bo u nas to nawet z biegunka trzeba się dowlec po L4 na 1 dzień.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 1617 1618 1619 1620 1621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ