plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć mała, Libra, Ruciu i Mauysia!
Wczoraj zwiałam bez pożegnania, bo myślałam, że jeszcze wejde, a potem tylko włączyłam, wyrzuciło mnie i zajęłam się objadem i kolejnymi ofertami sprzedaży ziemi...
Dzisiaj będe bardziej kulturalnaLibra, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie ok, tylko jestem strasznie zmęczona, bo wczoraj mega stres i męczący dzień w pracy... do tego co chwilę się budziłam i zbytnio się nie wyspalam... najgorsze jest to, że dzisiaj zapowiada się powtórka z rozrywki:( ale za to jutro będzie mój dzień
i za wszystko sobie odbiję
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:a co jutro wolne szykujesz ?
nie:) jutro oddaję sprawozdanie... dopiero się będzie działo, utrę nosa wszystkim, co mnie ostatnio dobili... bo takie głupoty porobili, a cwaniaki chcieli na mnie zrzucić! ale ja nie jestem w ciemię bita...heheheFedra, Shagga_80, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
cześć Libra.
Pisałam i znowu mnie wywaliłoJakies problemy z netem w tej pracy mam. tzn mój komp ma problemy i IT nie wie dlaczego. Po prostu nie odswieża strony, a jak zacznie po paru minutach to mnie wywala. Ekstra. Szczególnie jak szukam czegoś ważnego do pracy.
Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:mala29_ wrote:a co jutro wolne szykujesz ?
nie:) jutro oddaję sprawozdanie... dopiero się będzie działo, utrę nosa wszystkim, co mnie ostatnio dobili... bo takie głupoty porobili, a cwaniaki chcieli na mnie zrzucić! ale ja nie jestem w ciemię bita...hehehe
I tak ttzymaj nie daj sie kobitkou mnie w robocie tez zapowiada sie straszny dzien wolala bym zeby juz sie skonczyl. Wczoraj mnie wiadomosc w robocie dobila ze nikt nie dostanie wolnego az do odwolania odrazu sobie pomyslalam kurcze a moje badanie jak mi nie da wolnego to sie wtedy naprawde wkurze.
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:a co jutro wolne szykujesz ?
nie:) jutro oddaję sprawozdanie... dopiero się będzie działo, utrę nosa wszystkim, co mnie ostatnio dobili... bo takie głupoty porobili, a cwaniaki chcieli na mnie zrzucić! ale ja nie jestem w ciemię bita...hehehe
I tak ttzymaj nie daj sie kobitkou mnie w robocie tez zapowiada sie straszny dzien wolala bym zeby juz sie skonczyl. Wczoraj mnie wiadomosc w robocie dobila ze nikt nie dostanie wolnego az do odwolania odrazu sobie pomyslalam kurcze a moje badanie jak mi nie da wolnego to sie wtedy naprawde wkurze.
Badanie ważna sprawa, jak bedą problemy z wzięciem wolnego to na żadanie bierz.
tego nie można pracownikowi odmówić, wystarczy tego samego dnia zadzwonić, ze się nie przychodzi i gotowe. -
cześ dziewczynki ja właśnie sie szykuje do mioasta po odbiur bety:) mam nadzieje że potwierdzi fasolke
a tak ogólnie to wczoraj mnie brzuch bolał i aż zwątpiłam i kolejny test zrobiłam znowu 2 kres ależ odetchnełam z ulga:)
Libra, Muska, Nina82, Fedra, gocha04, Shagga_80, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:U mnie tempka dzisiaj znowu nisko, zaczynam się zastanawiać o co k'man.
Nigdy tak nie miałam.
Jak myślicie, dlaczego tak jest?
właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle? -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:a co jutro wolne szykujesz ?
a znają tam Twoją sytuację? wiedzą, że to bardzo ważne dla Ciebie? że idziesz na badania? -
nick nieaktualnyann2224 wrote:cześ dziewczynki ja właśnie sie szykuje do mioasta po odbiur bety:) mam nadzieje że potwierdzi fasolke
a tak ogólnie to wczoraj mnie brzuch bolał i aż zwątpiłam i kolejny test zrobiłam znowu 2 kres ależ odetchnełam z ulga:)
ale fajnie:) to napisz od razu co w trawie piszczy:) ale ja jestem przekonana, że wyszystko jest dobrze:) -
Libra wrote:Muska wrote:U mnie tempka dzisiaj znowu nisko, zaczynam się zastanawiać o co k'man.
Nigdy tak nie miałam.
Jak myślicie, dlaczego tak jest?
właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle?
Regularne i nigdy takich wahań nie widziałam. Czasem temp. spadała zaraz po owulacji, ale potem zaraz w góre leciała i tak sie trzymała az do @. Nie wiem o co chodziDziwnie jakoś. Może to kwestia przeziębienia? Dalej mnie ocs trzyma, nos jest jednym wielkim strupem w środku. Śluzu w tym cyklu jakos mniej niz zawsze. Myślałam o bezowulacyjnym, ale raczej owu była, bo nie dość że dzień czy 2 przed bolał mnie jajnik to jeszcze temp. skoczyła do góry tak jak wyliczyłam.
Jakies pomysły? -
mala29_ wrote:nie martw sie ania bedzie wszystko dobrze.
mudia u nas jest inaczej nid ma czegos takiego jak wolne na zadanie naprawde w bardzo waznych sytuacjach tylko.
mala29 w Anglii jestes? Bo wiem, ze ktos jest, tylko nie pamiętam która z Was. W Holandii np. można nie przyjść do ok. 3 dni i nie trzeba mież zwolnienia lekarskiego. Dzwoni się i mówi że człowiek chory / źle się czuje czy co tam tez dolega. Fajna sprawa, bo u nas to nawet z biegunka trzeba się dowlec po L4 na 1 dzień.