X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mała, Libra, Ruciu i Mauysia!
    :)
    Wczoraj zwiałam bez pożegnania, bo myślałam, że jeszcze wejde, a potem tylko włączyłam, wyrzuciło mnie i zajęłam się objadem i kolejnymi ofertami sprzedaży ziemi...
    Dzisiaj będe bardziej kulturalna ;)

Libra, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mayusia, hej mała :) jak tam samopoczucie?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w porządku, właśnie zjadłam śniadanie i biorę się do pracy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dobre nic nie boli ale tak jakos troszke mi smutno. Najchetniej zostala bym dzis w domu a niestety trzeba isc do pracy. A jak u ciebie ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ok, tylko jestem strasznie zmęczona, bo wczoraj mega stres i męczący dzień w pracy... do tego co chwilę się budziłam i zbytnio się nie wyspalam... najgorsze jest to, że dzisiaj zapowiada się powtórka z rozrywki:( ale za to jutro będzie mój dzień:) i za wszystko sobie odbiję;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co jutro wolne szykujesz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

nie:) jutro oddaję sprawozdanie... dopiero się będzie działo, utrę nosa wszystkim, co mnie ostatnio dobili... bo takie głupoty porobili, a cwaniaki chcieli na mnie zrzucić! ale ja nie jestem w ciemię bita...hehehe

Fedra, Shagga_80, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Libra.
    Pisałam i znowu mnie wywaliło :/ Jakies problemy z netem w tej pracy mam. tzn mój komp ma problemy i IT nie wie dlaczego. Po prostu nie odswieża strony, a jak zacznie po paru minutach to mnie wywala. Ekstra. Szczególnie jak szukam czegoś ważnego do pracy.

Libra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś mam dzisiaj problemy z koncentracją jak widzę. Juz do Ciebie pisałam wcześniej ;)
    Ale drugi a nawet 3 raz cześć :)

Libra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka dzisiaj znowu nisko, zaczynam się zastanawiać o co k'man.
    Nigdy tak nie miałam.
    Jak myślicie, dlaczego tak jest?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

nie:) jutro oddaję sprawozdanie... dopiero się będzie działo, utrę nosa wszystkim, co mnie ostatnio dobili... bo takie głupoty porobili, a cwaniaki chcieli na mnie zrzucić! ale ja nie jestem w ciemię bita...hehehe

I tak ttzymaj nie daj sie kobitko :-) u mnie w robocie tez zapowiada sie straszny dzien wolala bym zeby juz sie skonczyl. Wczoraj mnie wiadomosc w robocie dobila ze nikt nie dostanie wolnego az do odwolania odrazu sobie pomyslalam kurcze a moje badanie jak mi nie da wolnego to sie wtedy naprawde wkurze.

Libra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

I tak ttzymaj nie daj sie kobitko :-) u mnie w robocie tez zapowiada sie straszny dzien wolala bym zeby juz sie skonczyl. Wczoraj mnie wiadomosc w robocie dobila ze nikt nie dostanie wolnego az do odwolania odrazu sobie pomyslalam kurcze a moje badanie jak mi nie da wolnego to sie wtedy naprawde wkurze.

Badanie ważna sprawa, jak bedą problemy z wzięciem wolnego to na żadanie bierz.
    tego nie można pracownikowi odmówić, wystarczy tego samego dnia zadzwonić, ze się nie przychodzi i gotowe.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześ dziewczynki ja właśnie sie szykuje do mioasta po odbiur bety:) mam nadzieje że potwierdzi fasolke :) a tak ogólnie to wczoraj mnie brzuch bolał i aż zwątpiłam i kolejny test zrobiłam znowu 2 kres ależ odetchnełam z ulga:)

Libra, Muska, Nina82, Fedra, gocha04, Shagga_80, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Nigdy tak nie miałam.

właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

a znają tam Twoją sytuację? wiedzą, że to bardzo ważne dla Ciebie? że idziesz na badania?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw sie ania bedzie wszystko dobrze.
    mudia u nas jest inaczej nid ma czegos takiego jak wolne na zadanie naprawde w bardzo waznych sytuacjach tylko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    cześ dziewczynki ja właśnie sie szykuje do mioasta po odbiur bety:) mam nadzieje że potwierdzi fasolke :) a tak ogólnie to wczoraj mnie brzuch bolał i aż zwątpiłam i kolejny test zrobiłam znowu 2 kres ależ odetchnełam z ulga:)

ale fajnie:) to napisz od razu co w trawie piszczy:) ale ja jestem przekonana, że wyszystko jest dobrze:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci tak ze nie chce im mowic bo i tak nie zrozumia. Dobra dziewczynki ja zmyjan bo zaraz zaczynam. Bede wieczorkiem jak cos. Pa dziewuszki

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    Nigdy tak nie miałam.

właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle?

Regularne i nigdy takich wahań nie widziałam. Czasem temp. spadała zaraz po owulacji, ale potem zaraz w góre leciała i tak sie trzymała az do @. Nie wiem o co chodzi :/ Dziwnie jakoś. Może to kwestia przeziębienia? Dalej mnie ocs trzyma, nos jest jednym wielkim strupem w środku. Śluzu w tym cyklu jakos mniej niz zawsze. Myślałam o bezowulacyjnym, ale raczej owu była, bo nie dość że dzień czy 2 przed bolał mnie jajnik to jeszcze temp. skoczyła do góry tak jak wyliczyłam.
    Jakies pomysły?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    nie martw sie ania bedzie wszystko dobrze.
    mudia u nas jest inaczej nid ma czegos takiego jak wolne na zadanie naprawde w bardzo waznych sytuacjach tylko.

mala29 w Anglii jestes? Bo wiem, ze ktos jest, tylko nie pamiętam która z Was. W Holandii np. można nie przyjść do ok. 3 dni i nie trzeba mież zwolnienia lekarskiego. Dzwoni się i mówi że człowiek chory / źle się czuje czy co tam tez dolega. Fajna sprawa, bo u nas to nawet z biegunka trzeba się dowlec po L4 na 1 dzień.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 1617 1618 1619 1620 1621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ