Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybki i ja też lubie ;)

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala ja sie dzis czuje masakrycznie -zaliczylam pierwszego pawia i obawiam sie czy teraz nie bedzie gorzej przypadkiem....

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Mala ja sie dzis czuje masakrycznie -zaliczylam pierwszego pawia i obawiam sie czy teraz nie bedzie gorzej przypadkiem....

Oj doruś oby pierwszy i ostatni ten pawik był!!!:-)

Dora lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora dasz radę jesteś silną babeczką, może nie będzie tak źle :) a jak chcesz to możesz mi oddać te złe samopoczucie :)

nick nieaktualny, Dora lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora - mam nadzieję, że będzie tak jak napisała Aga! Mi się zdarzyło jak to mówię 1,5 razy haftować w ciąży :)

Dora lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam dziewczynki jutro zajrzę na dłużej bo mój m jedzie swinkę zabijać do teściowej!!! Miłej nocki papatki!!:-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja naprawde nikomu tego nie zycze. Same sie przekonacie jak to potrafi czlowieka wymeczyc....

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to aga widzę że dłużej możesz nacieszyć się m. :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• she Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i tak jadłam i się wierciłam na kanapie, że sobie herbatę wylałam...
    ale zdążyłam podskoczyć i tyłka sobie nie sparzyłam ;-)
    a mąż mi zawsze mówił, że kiedyś wyleję, jak będę tak obok siebie stawiać te moje napoje :D czy on zawsze musi mieć rację??? :D :D

nick nieaktualny, Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Aga

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Dora ja morze to męczyć bo ja sama nie nawadze jak mnie mdli i jak wymiotuje ale chyba każdy tego nie znosi. Oby szybko ci przeszło :)

Dora lubi tę wiadomość

• Nina82 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    no u nas w rodzinie to powtórka z rozrywki... jak moja mama była mną w ciąży to zmarła moja babcia :( teraz ja jestem w ciąży zmarła moja mama... Obie czekały na ostatnie wnucze... a więc genialnie sobie wmówiłam, ze jak ęde się spodziewać ostatniego wnuka to i ja umre bo to takie rodzinne... nie zdziwię się jak dostanę zawału gdy mi któraś z córek powie, że jest w ciąży

Rozbawiłaś mnie tym swoim rozumowaniem ;-)

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    no i tak jadłam i się wierciłam na kanapie, że sobie herbatę wylałam...
    ale zdążyłam podskoczyć i tyłka sobie nie sparzyłam ;-)
    a mąż mi zawsze mówił, że kiedyś wyleję, jak będę tak obok siebie stawiać te moje napoje :D czy on zawsze musi mieć rację??? :D :D

nie martwa się ja tez tak robię a wczoraj w takim miejscu postawiłam że aż mój m. w nią wlazł i wylał a się dar przy tym :) że nie mam gdzie stawiać tylko pod nogi :)

she, Nina82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie oglądałam w TV program pt Dramatyczne adopcje a zryczałam się przy tym jak bóbr :)

• she Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz skończę oglądanie Na Wspólnej i zaraz zmykam
    a co do adopcji - to ja mam bardzo dobre doświadczenia, ale nie wiem o czym jest ten program, który oglądasz. Jak byłam w Stanach jako au pair to dziewczynki, którymi się opiekowałam były adoptowane. Ich rodzice byli cudowni, one wiedziały, że były adoptowane, miały nawet na ścianach obrazki z informacją kiedy się urodziły, kiedy były adoptowane (a dokładniej umieszczone w ramionach swoich rodziców) - dali mi nadzieję, że gdyby kiedyś coś nie wyszło to zawsze adopcja jest rozwiazaniem :)

Beata, nick nieaktualny, Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zmykam - udanego wieczoru Mała :) pa

201306215365.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora ja w pierwszej ciąży ani razu nie zwymiotowałam ale w tej jest z dnia na dzień gorzej :( Współczuję!

Dora lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje she i tobie również miłego wieczoru :) a ten program jest o dziewczynach które oddają własne dzieci do adopcji bo wiedzą że nie poradzą sobie z wychowaniem i cała procedura która jest związana z tym jak cierpią i ja borykają się czy oddać czy jednak spróbować sobie poradzić . Bardzo fajny program :) szkoda mi tych dziewczyn a zarazem ciesze się ze szczęścia osób które dostają te dzieciątka :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ czesc

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kaja co tam słychać ?

‹‹ 1615 1616 1617 1618 1619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ