plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina82 wrote:Cześć Wam, to ja Wam powiem, żeby nie przerywać pozytywnej passy, która trwa na tym forum od kilku dni, że... mam blaaadziutką drugą kreskę na teście! A właściwie na dwóch testach, niestety tej samej firmy, bo innych w mojej aptece nie mieli.
moje najserdeczniejsze gratuacje tak sie ciesze ze Ci sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2013, 17:46
Nina82 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Mala - ja dopiero siadłam do kompa, byliśmy u teściów na obiedzie po pracy i chyba zaraz pęknę!
Aga - trzymam kciuki za pęcherzyki!
Nina82, Malvinka - gratuluję! I wynudźcie się w tej ciąży ile wlezie!
Shagga - no to ja też odliczam godziny do Twojego pierwszego USG, jeszcze bliźniaków chyba nikt na forum nie ogłosił, a Ty masz chyba jakieś przeczuciaNina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorem
dobrze, że Was podczytywałam w ciągu dnia, bo inaczej mogłabym mieć teraz wielki problem
Bella kochana Ty się tak nie przejmuj tymi koszmarami, bo tak jak dziewczyny pisały pewnie mnóstwo emocji i wszystkich sytuacji ostatnimi czasy miało na to wpływ. Napewno nie powinnaś brać sobie tego do serca tylko spróbować zabić czymś czas i myśli
Muska ja 21 lat mieszkałam w mieście i nigdy bym tam już nie wróciła, chyba, że nie miałabym innego wyjścia. Ja w bloku czuję się uwiązanadla mnie różnice zasadnicze są takie, że w mieście rzeczywiście do wszystkiego bliżej ale porównuję jedynie mieszkanie w bloku właśnie a w domu. W bloku wystarczy przekręcić kaloryfer i jest ciepło w domu jak nie złoże ognia to marzne, tu mam też gdzie się poopalać, mogę śmiało auto umyć na podwórku itp. Wprawdzie jeśli chodzi o lokalizację to szału u mnie nie ma, bo mieszkam aktualnie przy głównej drodze przelotowej, ale w domu, więc to mnie cieszy
tak więc polecam wieś hehe
Blondi byłaby niezła niespodzianka gdyby Ci się akurat teraz udało
AGA Twoje pęcherzyki napewno zdążą urosnąć do odpowiednich rozmiarów przed inseminacją, więc spokojnie
Amicizia cieszę się, że po Twoje wizycie u ginki wszytko się wyjaśniło i jest już ok, teraz nie pozostaje nic innego jak walczyć
Shagga na Twoje pierwsze USG więcej osób już czeka, więc wszystkie się niecierpliwimy
Byłam dzisiaj znowu u mojego bratanka 4 miesięcznego i jest poprostu boski. Mam nadzieję, że moja jak i Wasza pora wkrótce nadejdzie, bo już wszyscy wokoło dzieci mają i jeszcze tylko co pokiektóre zostały. Mam nadzieję, że lutowa passa jeszcze potrwa
Miłego wieczorku wszystkim życzę, ale spać jeszcze nie idę hehe
Zastanawia mnie jedynie mój aktualny wykres, coś mi ovu owulki nie zaznaczyło a wg mnie już była hmm...
Blondi22, BellaRosa, Beata, Amicizia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny