plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 wrote:Witam
dzis ja z łopatą chodze ;/ snieg okropnie dużo i ciagle pada.
a u mnie nie pada to jest nie sprawiedliwe dlaczego pada tam gdzie niechcą a tam gdzie chcą nie ma śniegu no masakra
Blondi podmuchaj troche w chmurki co by nad małopolskie przyszły te śniegowe chmurki
tylko mi nie porywnywać do tego ze jak ktoś chce dziecko to go nie ma a jak niechce to go ma ups sama sobie porównałam...
idę stąd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:47
Nina82 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Blondi22 wrote:Witam
a u mnie nie pada to jest nie sprawiedliwe dlaczego pada tam gdzie niechcą a tam gdzie chcą nie ma śniegu no masakra
Blondi podmuchaj troche w chmurki co by nad małopolskie przyszły te śniegowe chmurki
tylko mi nie porywnywać do tego ze jak ktoś chce dziecko to go nie ma a jak niechce to go ma ups sama sobie porównałam...
idę stąd...
Nie łamcie się kobietki w świętokrzyskim masakra. Nawet nie zamierzam nosa wystawiać na dwór. Buro, sypie, wieje... -
nick nieaktualny
-
Mała wrote:Fedra wrote:Blondi22 wrote:Witam
idę stąd...
Nie łamcie się kobietki w świętokrzyskim masakra. Nawet nie zamierzam nosa wystawiać na dwór. Buro, sypie, wieje...
o widzę że ktoś zaczął dmuchac bo jakieś pruszenie za oknem widzę a do tego świeci słońce ja chyba dzisiaj oszaleje...Mała lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Ferda jak chcesz to bierz tego śniegu ile ci się podoba, ja mam dosyć
no to zapraszam śnieg do mnie bo przez brak śniegu nie mogę sobie pobiegać na biegówkach... a że jest warstwa takiego zamarzniętego czegoś to normalnie tez pobiegać nie mogę bo niechciałabym sobie uszkodzić nóg ehhh17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek!!!
U mnie też śnieżek leci i znowu zima ma zaatakować!!!
Jak wam poranek mija dziewczyny !!!
Ja chyba schizy dostaję przez te pęcherzyki jakbym bombę miała w sobie i maiła lada chwila wybuchnąć !!!
NIech ten czas szybciej leci!!Nina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Mała wrote:Fedra wrote:Blondi22 wrote:Witam
idę stąd...
Nie łamcie się kobietki w świętokrzyskim masakra. Nawet nie zamierzam nosa wystawiać na dwór. Buro, sypie, wieje...
o widzę że ktoś zaczął dmuchac bo jakieś pruszenie za oknem widzę a do tego świeci słońce ja chyba dzisiaj oszaleje...
co się dzieje Fedra? czemu miałabyś oszaleć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dzień doberek!!!
U mnie też śnieżek leci i znowu zima ma zaatakować!!!
Jak wam poranek mija dziewczyny !!!
Ja chyba schizy dostaję przez te pęcherzyki jakbym bombę miała w sobie i maiła lada chwila wybuchnąć !!!
NIech ten czas szybciej leci!!
nie wybuchaj nam tu, "kurko" nasza;)
ale mi się wczoraj śmiać chciało z tego Twojego porównania:)mauysia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra bo tak się normalnie czułam wczoraj jak kura a raczej kwoka!!Jejku jakie ja porównania będę miała jak w ciąży bedę strach się bać hi hi hi!!!
Mój M pojehcła świnkę bić to może jakieś pyszności przywiezie !!!
Ty masz wiele wcieleń;P strach na wróble, kwoka... nawet chwilowo gdzień się mumia prześlizgnęła;)heheheAGA 30, Fedra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny