plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam was dziewczynki
a u mnie na szczęscie nie pada śnieg
ja chce wiosne !
-
nick nieaktualnynoooo, nadrobiłam
U nas też pada śnieg, tak drobniutko...ale ja nie pamiętam kiedy byłam na dworzeW piątek jak wróciłam z pracy tak to nie wychodziłam...jak nie śpię do południa to moje mdłości pozwalają tylko na to,żeby położyć się i nic nie robić
Dziś jedziemy wybrać okulary Młodemu, to już postanowiłam,że wyjdziemy wcześniej pod blok, pospacerować...i dotlenić się
Fedra, wiem co czujesz (też przez jakiś czas żyłam w przekonaniu,że dzieci mieć nie będę- badania genetyczne źle mi wyszły i też widząc cudze dzieci, bardzo to przeżywałam)...sama wiesz najlepiej,czy lepiej Ci zrobi odwyk od forum....chociaż ja sobie nie wyobrażam,żeby miało Cię tu nie być . Ściskam moooooooooooocno...
A tymczasem uciekam robić śniadanie, bo wstałam i zaraz do kompa,do Was -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatka
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:dziewczyny ja sie zegnam z Wami
napewno przez jakiś czas będę zaglądała co u was,
nie jest mi dane mieć dziecka , to koniec wyje sobie....
Beciu, a dlaczego nie jest Ci dane? Przecież masz dopiero siódmy cykl starań (a czy wszystkie siedem miałaś z wszelkimi pomiarami: temp, śluz itepe)? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Kobietki zobaczcie na mój wykres!!! czy to normalne z tym moim śluzem no niby dalej płodny ale nie już rozciągliwy i wogóle!!!
Aguś, przecież jeszcze dzień się skończył - a jak będzie choć przez chwilę rozciągliwy to uznaje się,że rozciągliwy jest, dobrze mówię dziewczynki?
A do wczoraj miałaś rozciągliwyTyle mi do głowy przychodzi teraz
natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa musiałam zniknąć na chwilę (maluśką chwileczkę) bo przez chwilę jak siadłam tu woda na mleko dla Młodego wystygła...makaron do zupy spaliłam...i mega zgłodniałam
Ale już bilans poprawiony
PS. Becia się pojawiła? I wyjaśniła co to za huśtawka nastrojów ?!