plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:natusia wrote:Beatko a co do jedynaków...ja jestem jedynaczką i to szczęśliwą...tylko nie rozumiem czemu chcesz to wiedzieć...
bo już wiem że nię będę miała wiecej dzieci, na siłe sie nic nie da
chcę aby Oliwka była szczęsliwa ale wyobrazałam sobie zawsze liczną rodzine...szczerze to nie pogniewałabym sie nawet na bliźniaki teraz...wiem że byłoby cięzko tak naraz ale robiłabym to z przyjemnoscią
a teraz moja frustracja sięgneła zenitu, nie wiem jak znaleźć radośc i gdzie jej szukać jak zorganizować sobie czas żeby o tym nie myslec
już mi sie wymiotować chce z tych nerwów
A co się tak właściwie stało? Ja miałam szczęśliwe dzieciństwo będąc jedynaczką i nigdy do głowy by mi nie przyszło,zeby mieć pretensje do rodziców,że tak postanowili...jeśli tobie to w czymś pomoże,to tak to wyglądało z mojego punktu widzenia...ale nie rozumiem...to tak definitywnie? -
nick nieaktualny
-
nie nie powiedział że nie chce tylko nie wie czy chce...
i nie było to w nerwach, bo nawet teraz przychodził parokrotnia jak siedze przed kompem i chciał mnie przytulić , bo nie widzi problemu, uważa ze tak będzie lepiej
że nie teraz???!!!!! to ku==wa kiedy? możecie mi powiedziec?
ja od wielu lat o niczym innym nie myslę
już ponad 3 lata temu była konkretna rozmowa i powiedził spokojnie młoda jeszcze jesteś unormujemy swoje sprawy, wyjdziemy na prosta do 30 zdąrzysz
i co mam skończone 29 a on teraz mówi że nie wie czy chce teraz? ja nie zamierzam sie pakować w pieluchy jak Oliwka będzie miała 15 lat!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Oka, to ja was tu odciągnę od pogrążania sie w beznadziei.
Postawcie mi diagnoze czemu mi tak tempka w dół poleciała. Na razie 2 opnie mam i czekam na więcej
Na zajęcie mysli najlepsza jest zagadka do rozwiązania
Ja obstawiam,że Twoje przeziębienie (o czym wspominałaś dziś) wpłynęło na tempkę
Ale dalej czekam na wyjaśnienia Beci!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
już chyba wszystko napisałam ale nie odpisuje każdej z was kolejno bo wiadomo że chodzi o jedno wyjaśnienie
Natuś dzięki za nadzieję jakoś miałam przekonanie że jedynakom w dorosłosci potem czegoś brakujenatusia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:nie nie powiedział że nie chce tylko nie wie czy chce...
i nie było to w nerwach, bo nawet teraz przychodził parokrotnia jak siedze przed kompem i chciał mnie przytulić , bo nie widzi problemu, uważa ze tak będzie lepiej
już ponad 3 lata temu była konkretna rozmowa i powiedził spokojnie młoda jeszcze jesteś unormujemy swoje sprawy, wyjdziemy na prosta do 30 zdąrzysz
i co mam skończone 29 a on teraz mówi że nie wie czy chce teraz? ja nie zamierzam sie pakować w pieluchy jak Oliwka będzie miała 15 lat!
Kochanie, przejdzie Mu!Mój też mówił "tak jest dobrze" ...myślę,że jeszcze porozmawiacie i będzie Ok. Ściskam mocno
Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:nie nie powiedział że nie chce tylko nie wie czy chce...
i co mam skończone 29 a on teraz mówi że nie wie czy chce teraz? ja nie zamierzam sie pakować w pieluchy jak Oliwka będzie miała 15 lat!
Beata to ja chyba musze Cię kopną pożądnie w dupe!!!
Po pierwsz to Ty masz dopiero 29 lat...
Po drugie może on jest po prostu zmęczony lub poprostu mu jest przykro ze Ty się z tym wszystkim męczysz ze ogarnia Cię frustracja a on nie moze z tym wszystkim nic zrobić
Po trzecie pamiętaj że jużmasz jedno dziecko a inni (patrz JA - będę egoistką) nie mają wcale i mieć nigdy nie będą a nadmieniam ze też mam 29 lat a dziecka chciałam zawsze odkąd pamiętam i naprawdę dałabym wiele za choćby JEDNO takie małe szczęście...
Po czwarte może faktycznie dać sobie chwilę wytchnienia nie w latach ale w miesiacach może 2 może 3 miesiace żeby otrząsnąć się z obsesji posiadania dziecka i moze samo zaskoczy... moze po prostu Twój facet tez potrzebuje odetchnąć i móc się pocieszyć Tobą...Shagga_80, natusia, Beata, Rucia, kiti, Nina82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
hmmm Aga ale co mam zrobić żeby przeszło?
i tu nie chodzi o jakiś brak serduszkowań, bo tego moim zdaniem jest sporo i on nie unika wrecz przeciwnie, tylko uważa... i zawsze jest jakaś wymówka
a to bo pił, a to bo brał leki, albo zapomniał że sie staramy....
wiec dziś kazałam mu sie określic i nie robić sobie jaj to powiedział ze nie wie czy chce....Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 powiem ci ,że nie chciałam mówić ,kto to ,ale 4 razy pytał mnie kim jest ta kobieta i się wygadałam !!!!! i jak mi powiedziała,że to jego uczennica to jak by mi ktoś w pysk dał
cały czas mówił,że mam ją cisnąć
-
eeeee to chwilowy spadek formy...jak widzisz u nas kobiet też tak bywa...a facet co na myśli to i na języku...mój też twierdził,że jak nie mam pracy to nie ma co...no i poprostu się przytulamy nie patrząc na dni płodne...raz z wyskokiem...raz bez...co będzie to będzie...człowiek strzela Pan Bóg kule nosi...co ma być to będzie...nie zamartwiaj się tak. Jak by zobaczył,że spóźnia sie @ to by sie cieszył...chłopy to zagadka. Boją się zanim coś nastąpi...a potem dadzą radę. Może to tylko chwilowe,nie denerwuj się na zapas.
mauysia, Shagga_80, Fedra, Libra, Beata, Muska, gocha04, Amicizia, Nina82 lubią tę wiadomość
-
facet jedynie przy kupnie samochodu powie Ci konkretnie czy ten samochód czy inny w innych sprawach nie spodziewałabym się zdecydowania i konkretów...
często wolą być postawieni przed faktem dokonanym niż podejmowac jakie kolwiek decyzję (no oprócz samochdu oczywiście)
natusia, Shagga_80, Beata, Muska, Amicizia, gocha04, Nina82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBeata wrote:hmmm Aga ale co mam zrobić żeby przeszło?
i tu nie chodzi o jakiś brak serduszkowań, bo tego moim zdaniem jest sporo i on nie unika wrecz przeciwnie, tylko uważa... i zawsze jest jakaś wymówka
a to bo pił, a to bo brał leki, albo zapomniał że sie staramy....
wiec dziś kazałam mu sie określic i nie robić sobie jaj to powiedział ze nie wie czy chce....
Jaki wniosek? Niech myśli,że choćby chwilowo przestałaś się starać...skoro serduszka będą nadal to nadal będziesz się starać, tyle,że On o tym wiedzieć nie będziePamiętasz, jak radziłyśmy Zosi, swego czasu? Na pewno będziesz musiała nieco mniej siedzieć na forum, tak by On tego nie widział,co na pewno i Tobie przyda się - nieco oddechu
Beata, Muska, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój wczoraj kupił sobie redbula a ja na niego z pyskiem niech nie pije tego świństwa a on to niedługo oddychać nie będę mógł przez te starania!!a że piwa sie napić nie może a ja winko popijam to dopiero szlak go trafia!!! i jak za tymi facetami nadążyć nie da się bo oni chcą nie chcąc i tyle!!!
Fedra, Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
Mayuś Szaga mam nadzijeę że macie rację...tylko czy ja dam radę to przetrwać nie potrafię tak całkiem odpuścić i przejśc do porządku dziennego
Fedruś rozumiem Cie kochana, ale uwierz mi sam wiek 29 ni jest wiekiem starczym... wiec nic nie jest przesądzone! już pisałam o mojej znajomej która przez 12 lat po ślubie , wreszcie po wielu latach leczenia zaszła w ciaże a za rok w bliźniaczą!
także w wieku 35 lat została mamą po raz pierwszy a za 1,5 roku miała już 3 dzieci !takze kochana ja wierzę że i dla ciebie jest nadzieja!
a ja patrzę nie tyle na mój wiek co na Oliwkę, chciałabym odchowac dzieci i miec z głowy*gocha04 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006