X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • natusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek! Co się dzieje?

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    jak Wam podoba się mój awatarek? ni za mdły ?

mnie się bardzo podoba:) z wiadomej przyczyny;P

Już nie wiem co przeczytałam a co sobie sama dopowiedziałam. Czyli jednak bliźniaki będą? Wiadomo już? Jak nie to kiedy badania?
    Przepraszam jak się powtarzam, ale czasem nie ogarniam ogromu informacji tutaj...

u mnie nic się nie kluje... ale mój m chciałby bliżnięta, żeby za jednym zamachem dwójkę dzieci machnąć i byłoby po problemie:)

wczoraj mi m oświadczył, że chce iść na badania nasienia:) także poczekamy i m pójdzie, po marcowych starankach;) dumna jestem, że sam to zaproponował:)

A wiesz Libra, że mój m tez mówi że najlepiej od razu bliźniaki? I będzie spokój. hehe. Ja mu na to, że zacznijmy od jednego.
    A poza tym, to niech sam sobie je wyciśnie ;) Jego argument, że to lepiej 1 raz się pomęczyć ;) Ach te chłopy.

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    powiem Ci tak ze nie chce im mowic bo i tak nie zrozumia. Dobra dziewczynki ja zmyjan bo zaraz zaczynam. Bede wieczorkiem jak cos. Pa dziewuszki

rozumiem... trzymaj się mała, do wieczora...

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja wszystkim

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam sobie costagnus i od wczoraj biore zobaczymy czy ro ureguluje troxhe moj cykl ale nadal testy negatywne wychodza

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja bym obstawiała, że masz po prostu cykl bezowulacyjny i tyle.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć sylwia1985

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć natusia

natusia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim dziewczynkom, które doszły :)

Ruciu, Sylwia niekoniecznie ma bezowulacyjny, bo ma cykle 30-38 dni, więc może jeszcze wszystko przed nią. Obaczymy.

Mi się dziś TAK CHCE SPAĆ, że nie mam siły ruszyć palcem! A muszę nimi ruszać nawet z nawiązką, bo nie ma jednej koleżanki w pracy - chora - i ją zastępuję... Ueeee... Ale oczy mi się autentycznie zamykają...

Grunt to dotrwać do czwartku, bo w czwartek wieczorem jedziemy do teściów i zostajemy do niedzieli, więc będę miała wypadzik do spa ;)

natusia, Mała, Muska, Rucia, Fedra, Shagga_80, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina82 wrote:
    Boję się jeszcze tego, że ta kreseczka jest taka bladziutka. Ale to dopiero 26 dc, więc w sumie ma prawo. Jeśli rzeczywiście byłabym w ciąży, byłby to wyraz prawdziwego cudu.
    W tym miesiącu co prawda temperatury nie mierzyłam, jednak od 6 obserwowanych przeze mnie cykli owulacje mam a okolicach od 14-16 dc. W tym cyklu serduszkowaliśmy tylko 7, 10 i 18 dc. Idealnie ominęliśmy prawdopodobne dni płodne!

Ja miałam podobnie...:-) Test zrobiłam w 28 dc tak sobie i byłam w szoku. Byłam u gina w 34 dc, potwierdził,że pęcherzyk płodowy jest , teraz mam wizytę w piątek...normalnie jajo zniosę...:-/ Ale się dłuży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:23

Fedra, mauysia, Muska, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w pracy jestem mam klientke o 10 tak mi sie nie chce

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak te testy interpretowc bo wczoraj pojawila sie delikatna druga krecha ale w necie pisalo ze musza byc dwie grube

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta zobaczcie na moj wykresik sama nie wiem ale bol owulacyjny jest czyli podbrzusze i piersi coraz bardziej bola

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia, ale ten czas szybko leci. Niedawno czekałaś na owu a teraz już 6 tydzień ciąży :)
    Na przemyślenia o przemijalności zycia mnie wzięło jakoś.

mauysia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia temperatura odbija w górę, więc może faktycznie owulacja przyjdzie lada moment, może być też bezowulacyjne, musisz czekać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    U mnie tempka dzisiaj znowu nisko, zaczynam się zastanawiać o co k'man.
    Nigdy tak nie miałam.
    Jak myślicie, dlaczego tak jest?

właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle?

Regularne i nigdy takich wahań nie widziałam. Czasem temp. spadała zaraz po owulacji, ale potem zaraz w góre leciała i tak sie trzymała az do @. Nie wiem o co chodzi :/ Dziwnie jakoś. Może to kwestia przeziębienia? Dalej mnie ocs trzyma, nos jest jednym wielkim strupem w środku. Śluzu w tym cyklu jakos mniej niz zawsze. Myślałam o bezowulacyjnym, ale raczej owu była, bo nie dość że dzień czy 2 przed bolał mnie jajnik to jeszcze temp. skoczyła do góry tak jak wyliczyłam.
    Jakies pomysły?

może owulka była, tylko tempka zaburzona... a może i bezowulacyjny... sama nie wiem...

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Dla chcących interpretować testy owu polecam wątek o testach owu tam wszystkie porady i ważne rzeczy się znajduję - Sylwia jak dobrze kojarze dziewczyny już Ci proponowały tą stronę...
    Muska może u Ciebie to ptrzeziębienie faktycznie albo ten nieszczęsny cykl bez owu (i tu nie wiem co gorsze może lepiej cykl bez owu bo przyjmniej następny będzie ok i Ty będziesz zdrowa)..
    Mayusia no współczuje Kochana robota za dwie z takim samopoczuciem no nie zazdroszcze ale wiem ze dzielna z Ciebie kobieta i dasz radę :)
    Mała29 jeśli to nie będzie Twój cykl to następny już musi już zapisałam nawet w kalendarzu ze musi być i już :)
    Libra współczuje kolejnego dnia w terenie i pogratul swojemu M. decyzji powiedz że dzielny z niego chłopak ;)
    Nie wiem co miałam jeszcze napisać hmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:35

Libra, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

dzis ja z łopatą chodze ;/ snieg okropnie dużo i ciagle pada.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Blondi.

Sypie sypie, i chyba nie ma zamiaru przestać sypać :( Dobrze, że dzisiaj mam kompana do odśnieżania :) Z tym, że teraz nie ma sensu brać się za to, bo uważam, że to syzyfowa praca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:37

natusia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tylko schody na dworzu odsnieżyłam zeby na klatke schodowa sie nie nosiło

a.png
    a.png
‹‹ 1618 1619 1620 1621 1622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ