plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Muska wrote:Libra wrote:Beata wrote:jak Wam podoba się mój awatarek? ni za mdły ?
mnie się bardzo podoba:) z wiadomej przyczyny;P
Już nie wiem co przeczytałam a co sobie sama dopowiedziałam. Czyli jednak bliźniaki będą? Wiadomo już? Jak nie to kiedy badania?
Przepraszam jak się powtarzam, ale czasem nie ogarniam ogromu informacji tutaj...
u mnie nic się nie kluje... ale mój m chciałby bliżnięta, żeby za jednym zamachem dwójkę dzieci machnąć i byłoby po problemie:)
wczoraj mi m oświadczył, że chce iść na badania nasienia:) także poczekamy i m pójdzie, po marcowych starankach;) dumna jestem, że sam to zaproponował
A wiesz Libra, że mój m tez mówi że najlepiej od razu bliźniaki? I będzie spokój. hehe. Ja mu na to, że zacznijmy od jednego.
A poza tym, to niech sam sobie je wyciśnieJego argument, że to lepiej 1 raz się pomęczyć
Ach te chłopy.
Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim dziewczynkom, które doszły
Ruciu, Sylwia niekoniecznie ma bezowulacyjny, bo ma cykle 30-38 dni, więc może jeszcze wszystko przed nią. Obaczymy.
Mi się dziś TAK CHCE SPAĆ, że nie mam siły ruszyć palcem! A muszę nimi ruszać nawet z nawiązką, bo nie ma jednej koleżanki w pracy - chora - i ją zastępuję... Ueeee... Ale oczy mi się autentycznie zamykają...
Grunt to dotrwać do czwartku, bo w czwartek wieczorem jedziemy do teściów i zostajemy do niedzieli, więc będę miała wypadzik do spanatusia, Mała, Muska, Rucia, Fedra, Shagga_80, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nina82 wrote:Boję się jeszcze tego, że ta kreseczka jest taka bladziutka. Ale to dopiero 26 dc, więc w sumie ma prawo. Jeśli rzeczywiście byłabym w ciąży, byłby to wyraz prawdziwego cudu.
W tym miesiącu co prawda temperatury nie mierzyłam, jednak od 6 obserwowanych przeze mnie cykli owulacje mam a okolicach od 14-16 dc. W tym cyklu serduszkowaliśmy tylko 7, 10 i 18 dc. Idealnie ominęliśmy prawdopodobne dni płodne!
Ja miałam podobnie...Test zrobiłam w 28 dc tak sobie i byłam w szoku. Byłam u gina w 34 dc, potwierdził,że pęcherzyk płodowy jest , teraz mam wizytę w piątek...normalnie jajo zniosę...
Ale się dłuży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:23
Fedra, mauysia, Muska, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Libra wrote:Muska wrote:U mnie tempka dzisiaj znowu nisko, zaczynam się zastanawiać o co k'man.
Nigdy tak nie miałam.
Jak myślicie, dlaczego tak jest?
właśnie już dzisiaj spoglądałam na Twój wykres i sama się zastanawiałam... takie góry Ci się porobiły, płodny śluz już Ci się skończył? masz regularne cykle?
Regularne i nigdy takich wahań nie widziałam. Czasem temp. spadała zaraz po owulacji, ale potem zaraz w góre leciała i tak sie trzymała az do @. Nie wiem o co chodziDziwnie jakoś. Może to kwestia przeziębienia? Dalej mnie ocs trzyma, nos jest jednym wielkim strupem w środku. Śluzu w tym cyklu jakos mniej niz zawsze. Myślałam o bezowulacyjnym, ale raczej owu była, bo nie dość że dzień czy 2 przed bolał mnie jajnik to jeszcze temp. skoczyła do góry tak jak wyliczyłam.
Jakies pomysły?
może owulka była, tylko tempka zaburzona... a może i bezowulacyjny... sama nie wiem... -
Cześć Dziewczyny
Dla chcących interpretować testy owu polecam wątek o testach owu tam wszystkie porady i ważne rzeczy się znajduję - Sylwia jak dobrze kojarze dziewczyny już Ci proponowały tą stronę...
Muska może u Ciebie to ptrzeziębienie faktycznie albo ten nieszczęsny cykl bez owu (i tu nie wiem co gorsze może lepiej cykl bez owu bo przyjmniej następny będzie ok i Ty będziesz zdrowa)..
Mayusia no współczuje Kochana robota za dwie z takim samopoczuciem no nie zazdroszcze ale wiem ze dzielna z Ciebie kobieta i dasz radę
Mała29 jeśli to nie będzie Twój cykl to następny już musi już zapisałam nawet w kalendarzu ze musi być i już
Libra współczuje kolejnego dnia w terenie i pogratul swojemu M. decyzji powiedz że dzielny z niego chłopak
Nie wiem co miałam jeszcze napisać hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:35
Libra, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Blondi.
Sypie sypie, i chyba nie ma zamiaru przestać sypaćDobrze, że dzisiaj mam kompana do odśnieżania
Z tym, że teraz nie ma sensu brać się za to, bo uważam, że to syzyfowa praca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 08:37
natusia lubi tę wiadomość