plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Ami ja czasem po kawie też mam mdłości, ale to pewnie dlatego, że wypłukuje ona magnez z organizmu.
Ninka niesty nie umiem odpowiedzieć ci na pytanie.
no moze to dlatego chyba zaraz sobie zrobie herbatke i łykne magnez a wogole to wczoraj wreszcie kupilam sobie hernatkie mietowa, bo mnie czesto przed @ dopadaja mdłości a jakby czasem cos sie mialo wykluc to wole nie ryzykowac z kroplami żołądkowymi -
dzisiaj przeglądałam posty na innym forum i dziewczyna napisała taka notkę:
"Dziewczyny, będę miała bliźniaki!!!!:D wczoraj było pierwsze USG, jestem w 8 tygodniu, i widzialam dwa moje bąbelki, którym serca biją jak dzwony
)) masakra, ciagle jestesmy z mężem w szoku i baaardzo szczęsliwi! jak na razie wszystko jest dobrze, byle dotrwać do końca pierwszego trymestru...
"
Suuuper sprawa;)Effcia28, Rucia, kopciuszek126, gocha04, natusia, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sandraa wrote:dzisiaj przeglądałam posty na innym forum i dziewczyna napisała taka notkę:
"Dziewczyny, będę miała bliźniaki!!!!:D wczoraj było pierwsze USG, jestem w 8 tygodniu, i widzialam dwa moje bąbelki, którym serca biją jak dzwony
)) masakra, ciagle jestesmy z mężem w szoku i baaardzo szczęsliwi! jak na razie wszystko jest dobrze, byle dotrwać do końca pierwszego trymestru...
"
Suuuper sprawa;)
bombelkowo blizniakowo !@!!!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualnyRucia wrote:Doruś - nie martw się na zapas. Nie denerwuj się, czekaj spokojnie ew. do tego badania, wszystko wyjaśni się w swoim czasie.
Aga -w piątek w kościółku pomodlę się za twoją inseminację
Oby wszystko dobrze się skończyło.
A ja jutro lecę z rana na progesteron.
Rutka... pytanko... czemu tak wcześnie na badanie? wynika to z czegoś, że w 5 dpo? ja to robiłam w 8dpo... -
witam was dziewczęta
dzisiaj w końcu u mnie słonko było
naładowałam choć troche akumulatory . a ja kupiłam ale nasionka kawy
będę sadziła jak wróce do domku...
to ciekawe jak tam u shagiii, czy będzie miała bliźnięta...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a tak dla pocieszenia że przy spadku do lini może być ciaża
ja byłam zaskoczona
https://ovufriend.pl/wykres,0ee7cb3031ab412330f879c2b851755f.html
podobny do mojego jednego z poprzednich:) tylko u mnie skończył się @
ale faktycznie... wykres dający nadzieje:) -
nick nieaktualnyDora wrote:Daleko szukac nie trzeba. Córeczka mojego kuzyna miała mieć wadę serca a urodziła sie zdrowa. Oczywiście należała do tej samej liniki co ja, tylko do innej lekarki.
Powiem Wam jeszcze,że długość CRL mojego dzidziusia lekarce najpierw wyszła 2,70cm a przy drugim pomiarze 2,82cm. To ciekawe jak wiarygodny jest jej pomiar NT?!
Dora sama widzisz jakie to wszystko niepewne... ja się za Ciebie pomartwię a TY nie martw się, regeneruj siły, relaksuj się...Dora, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Libruś musze Ci powiedzieć że bardzo mi się podoba twój wykres
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandraa wrote:dzisiaj przeglądałam posty na innym forum i dziewczyna napisała taka notkę:
"
Suuuper sprawa;)
ale fajnie:) mmmmm się rozmarzyłam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Doruś - nie martw się na zapas. Nie denerwuj się, czekaj spokojnie ew. do tego badania, wszystko wyjaśni się w swoim czasie.
Aga -w piątek w kościółku pomodlę się za twoją inseminację
Oby wszystko dobrze się skończyło.
A ja jutro lecę z rana na progesteron.
Rutka... pytanko... czemu tak wcześnie na badanie? wynika to z czegoś, że w 5 dpo? ja to robiłam w 8dpo...
Libruś Pani gin powiedziała, że dobrze jest zrobić w 21-22 dc.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny