plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Doruś - nie martw się na zapas. Nie denerwuj się, czekaj spokojnie ew. do tego badania, wszystko wyjaśni się w swoim czasie.
Aga -w piątek w kościółku pomodlę się za twoją inseminację
Oby wszystko dobrze się skończyło.
A ja jutro lecę z rana na progesteron.
Rutka... pytanko... czemu tak wcześnie na badanie? wynika to z czegoś, że w 5 dpo? ja to robiłam w 8dpo...
Libruś Pani gin powiedziała, że dobrze jest zrobić w 21-22 dc.
hmmm, to może ja powinnam robić wcześniej, bo 21-22 dc to u mnie już końcówka... a przypomnij mi ilu dniowe masz cykle? -
nick nieaktualny
-
dziewczyny progesteron robi się w 7-8 dniu po owulce bo wtedy jest największy skok czy wyrzut(jakoś tak to nazywają).A lekarze mówią,ze w 21 dni po owu lub 22-bo oni myslą,ze każda ma książkowy cykl-28dni!!!
Ruciu tylko zmarnujesz pieniążki...zaczekaj jeszcze 2 dni.
gocha04, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobry wieczor dziewczyny
Libra lubi tę wiadomość
-
ledwo was doczytalam od wczoraj.
Fedra lubi tę wiadomość
-
tez siedze jak na szpilkach i oczekuje wiadomości od shagiii
hehe czuje się teraz też jak Aga jakbym jajko wysiadywała ... m ma przyjechać w piątek oby zdażył na wyklucie
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
za to mozna sie zrelaksowac czytajac was
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
też wpadłam obadać co tam się u Shaggi kroi, ale dziewczyna trzyma nas w niepewności;)
co do progesteronu to zgadzam się z Kopciuszkiem, że lekarze czasem nie myślą wysyłając nas na badanie progesteronu między 21-24dc zamiast 7 dni po owulce.
Jutro idę zbadać PRL i zobaczymy co sie pozmieniało od października:) a teraz na HBO oglądam "Tupot małych stóp 2"
Będę was podczytywać jakby co:)Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyCześć wszystkim...ja już nie daję rady...wolę sprzątnąć kuśtykając po domu niż patrzeć na to co się tutaj dzieje...kochane moje ja już mam dość! Chciałam poszaleć na maszynie ale jak , kiedy nie mam nawet nożyczek...normalnie są trzy pary a dziś nie ma ani jednej...ech...zaczynam od jutra akcję czysta chata, bo taki szał mnie właśnie ogarnął, że hej! Najchętniej to bym porozrzucała wszystko wokoło i dała upust swojej frustracji...ale niestety nie mogę...bo kto posprząta? wczoraj nie pozmywane, dzisiaj nie pozmywane naczynia, podłogi nie ruszone, piach aż rzęzi pod nogami...brrr...
Nie potrafię leżeć i spoglądać zza okularów na to wszystko...nie potrafię...cóż...mam typowych męskich szowinistów w domu...Fedra lubi tę wiadomość