plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:też wpadłam obadać co tam się u Shaggi kroi, ale dziewczyna trzyma nas w niepewności;)
co do progesteronu to zgadzam się z Kopciuszkiem, że lekarze czasem nie myślą wysyłając nas na badanie progesteronu między 21-24dc zamiast 7 dni po owulce.
Jutro idę zbadać PRL i zobaczymy co sie pozmieniało od października:) a teraz na HBO oglądam "Tupot małych stóp 2"
Będę was podczytywać jakby co:)
mnie kazała miedzy 2-5 dc więc nie zawsze 7 -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Cześć wszystkim...ja już nie daję rady...wolę sprzątnąć kuśtykając po domu niż patrzeć na to co się tutaj dzieje...kochane moje ja już mam dość! Chciałam poszaleć na maszynie ale jak , kiedy nie mam nawet nożyczek...normalnie są trzy pary a dziś nie ma ani jednej...ech...zaczynam od jutra akcję czysta chata, bo taki szał mnie właśnie ogarnął, że hej! Najchętniej to bym porozrzucała wszystko wokoło i dała upust swojej frustracji...ale niestety nie mogę...bo kto posprząta? wczoraj nie pozmywane, dzisiaj nie pozmywane naczynia, podłogi nie ruszone, piach aż rzęzi pod nogami...brrr...
Nie potrafię leżeć i spoglądać zza okularów na to wszystko...nie potrafię...cóż...mam typowych męskich szowinistów w domu...
ojjjj muzarcia ale masz sajgon z tymi chłopami -
Słuchajcie na naszym forum ciążowym był juz poruszony temat zrobienia badania NT w 10 tyg ciąży....
wkleję Wam co ważniejsze..
"Na forum CiP gazety.pl pisała swego czasu dziewczyna, której lekarz podobnie jak Tobie zmierzył przezierność w 10 tygodniu i NT wyszło zabójcze. Poszła do innego specjalisty, który popukał się w głowę i powiedział, że nie powinno się badać NT poniżej 12 tygodnia bo w 10 tygodniu płynu może być więcej i NT jest wysokie a do planowego badania wszystko się jeszcze rozejdzie. Poszła za 2 tygodnie i pomiary były już w normie ale co się stresu najadła to sama wiesz...
Głowa do góry i zastanów się nad zmianą lekarza... "
"Poza tym, FMF bardzo szczegółowo określa parametry sprzetu na jakim można mierzyć NT i nie każdy lekarz może takie prawdopodobieństwo liczyć bo musi mieć albo certyfikat albo dyplom FMF a słyszałam o lekarzach bez tych papierów którzy mierzą płód na swoim sprzęcie w prywatnych gabinetach a potem wychodzą jakieś bzdury. "
To napisała Yoku do Pauliny 1986Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:00
natusia, Effcia28, Libra, Kaja, Amicizia, anna_w, Beata, gocha04, Shagga_80, gadgeta, mauysia, Rucia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnya no mam i choć duży jest w inny sposób zawsze pomocny tak mały musi dostać nauczkę...od jutra się za niego biorę...jak nabrudzi, to będzie sprzątał...nosz kurde!dość!laski mam takiego nerwa!!!!Jak ja mam do nich dotrzeć inaczej? W tym bałaganie nie wytrzymam...no nie dam rady przecież...Shagga nas katuje tą niepewnością...ech...
kiti, Shagga_80, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Słuchajcie na naszym forum ciążowym był juz poruszony temat zrobienia badania NT w 10 tyg ciąży....
wkleję Wam co ważniejsze..
"Na forum CiP gazety.pl pisała swego czasu dziewczyna, której lekarz podobnie jak Tobie zmierzył przezierność w 10 tygodniu i NT wyszło zabójcze. Poszła do innego specjalisty, który popukał się w głowę i powiedział, że nie powinno się badać NT poniżej 12 tygodnia bo w 10 tygodniu płynu może być więcej i NT jest wysokie a do planowego badania wszystko się jeszcze rozejdzie. Poszła za 2 tygodnie i pomiary były już w normie ale co się stresu najadła to sama wiesz...
Głowa do góry i zastanów się nad zmianą lekarza... "
To napisała Yoku do Pauliny 1986
No widzisz! Naprawdę myślę,że ta pani doktor to jakaś nadgorliwa jest. Chciała zabłysnąć ale jej nie wyszło i niepotrzebnie Cię zestresowała. Nie myśl o ty na razie. Odpuść sobie te czarne myśli,bo nic tym nie zmienisz a tylko możesz dzidzi zaszkodzić. Myślę,że wszystko jest w najlepszym porządku a jak lekarka nie wie kiedy się robi takie badanie,to niech się za nie nie bierze,...o! Głowa do góry kochanaDora, anna_w, Nina82, Libra lubią tę wiadomość
-
Teraz sie trochę uspokoiłam, jak wyczytałam te informacje. Jak dobrze,że jest OVU....
czekamy teraz na Shagge i na wieści od GadgetkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:05
Effcia28, Kaja, natusia, Amicizia, anna_w, Beata, Shagga_80, Mała, Libra, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
muzarcia wrote:a no mam i choć duży jest w inny sposób zawsze pomocny tak mały musi dostać nauczkę...od jutra się za niego biorę...jak nabrudzi, to będzie sprzątał...nosz kurde!dość!laski mam takiego nerwa!!!!Jak ja mam do nich dotrzeć inaczej? W tym bałaganie nie wytrzymam...no nie dam rady przecież...Shagga nas katuje tą niepewnością...ech...
Mazurciu tylko się nie denerwuj wdech,wydech,wdech..... -
nick nieaktualnyDorunia i widzisz, że jest dobrze...nie martw się już wcale...ja tam wiem, że jest dobrze i nic się złego stać nie powinno...a lekarce to normalnie powinno się po pensji pojachać jak okaże się, że Cię straszyła bez sensu...jale nas też lekarz straszył guzem mózgu u młodego jak go głowa bolała, bo chemie generują powstawanie nowych guzów a często w ukł. nerwowym...i okazało się, że nic się nie dzieje...ale ile ja płakałam w tym czasie...tego nikt nie wie...dlatego nie warto! Dorunia nie bierz wcale tego pomiaru pod uwagę...obiecaj, że się postarasz z tego zasianego niepokoju wyleczyć...a dziś meliskę na noc i porządnie się wyślij słonko...wiem, że dobrze się mówi ale liczę, że te dwa tygodnie szybko miną i wrócisz do nas z cudnymi wieściami;-)
Ciekawe jak wyniki gadgetki z holtera...Sandra witaj kochana...wywołałam Cię dzisiaj widzę...stęskniłam się...Sandraa, Dora, Shagga_80, gadgeta, Libra, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś mi się wydaje, że dziś Shagga nie wejdzie, może na zakupy pojechała z rodzinką przy okazji...i wydaje mi się, że jak się pożegnała, to już nie poczytała, że my nie damy rady bez tych wiadomości od niej...ach...już dawno nie byłam w takim napięciu...
Shagga_80 lubi tę wiadomość