plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Beata wrote:heheh to sie pewnie ucieszyła
ja nie mogę sie zalogować na fb
a dlaczego?nie pamiętasz hasła czy co?
nie otwiera sie wcale strona główna coś sie muli
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
pewnie tak:)inaczej by coś napisała:)
Uciekam dziewczynki bo mnie coś głowa rozbolała a muszę jeszcze mojego małego choruszka umyć
Schaguś gratuluję kruszynki:*
Dobranoc wszystkim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:43
nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:też wpadłam obadać co tam się u Shaggi kroi, ale dziewczyna trzyma nas w niepewności;)
co do progesteronu to zgadzam się z Kopciuszkiem, że lekarze czasem nie myślą wysyłając nas na badanie progesteronu między 21-24dc zamiast 7 dni po owulce.
Jutro idę zbadać PRL i zobaczymy co sie pozmieniało od października:) a teraz na HBO oglądam "Tupot małych stóp 2"
Będę was podczytywać jakby co:)
hmm u mnie akurat sie zgadza i 24 d.c. wypada akurat 7 dni po ovu
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnyHej Babeczki, już spieszę napisać i tu
Do domu wróciliśmy szybko, bo dziś wyjątkowo nic nie czekałam (nikogo nie było przede mną) więc nawet przed 17 weszłam - i chwała Bogu,bo nie zdążyłam się zdenerwować
Mam mega luzacką ginkę więc cały czas żartowałyśmy i od razu zdradziłam Jej moją diagnozę
USG nie pozostawiło złudzeń (Ona twierdzi,że obejrzała we wszelkie możliwe strony!) i okazało się,że jest jeden fasolek, czy tam jedna fasolka 
Obie wydałyśmy dźwięk rozczarowania , hehehe
A poważnie,to naprawdę ucieszyłam się...jakkolwiek to nie brzmi
Na FB wpadłam na chwilę tylko, żeby wrzucić fotkę bo więcej czasu nie miałam (mieliśmy jeść kolację)...ale teraz mam maluśką chwilkę odpoczynku więc zaglądam i tu
Wybaczcie, bo podobno stresowałyście się
Zaraz postaram się nadrobić co tam naskrobałyście pod moją nieobecność
she, Beata, Amicizia, kiti, Blondi22, Muska, Nina82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, ann2224, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość