plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Beata wrote:heheh to sie pewnie ucieszyła
ja nie mogę sie zalogować na fb
a dlaczego?nie pamiętasz hasła czy co?
nie otwiera sie wcale strona główna coś sie muli
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
pewnie tak:)inaczej by coś napisała:)
Uciekam dziewczynki bo mnie coś głowa rozbolała a muszę jeszcze mojego małego choruszka umyć
Schaguś gratuluję kruszynki:*
Dobranoc wszystkim:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:43
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:też wpadłam obadać co tam się u Shaggi kroi, ale dziewczyna trzyma nas w niepewności;)
co do progesteronu to zgadzam się z Kopciuszkiem, że lekarze czasem nie myślą wysyłając nas na badanie progesteronu między 21-24dc zamiast 7 dni po owulce.
Jutro idę zbadać PRL i zobaczymy co sie pozmieniało od października:) a teraz na HBO oglądam "Tupot małych stóp 2"
Będę was podczytywać jakby co:)
hmm u mnie akurat sie zgadza i 24 d.c. wypada akurat 7 dni po ovuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, już spieszę napisać i tu
Do domu wróciliśmy szybko, bo dziś wyjątkowo nic nie czekałam (nikogo nie było przede mną) więc nawet przed 17 weszłam - i chwała Bogu,bo nie zdążyłam się zdenerwować
Mam mega luzacką ginkę więc cały czas żartowałyśmy i od razu zdradziłam Jej moją diagnozę
USG nie pozostawiło złudzeń (Ona twierdzi,że obejrzała we wszelkie możliwe strony!) i okazało się,że jest jeden fasolek, czy tam jedna fasolka
Obie wydałyśmy dźwięk rozczarowania , hehehe
A poważnie,to naprawdę ucieszyłam się...jakkolwiek to nie brzmi
Na FB wpadłam na chwilę tylko, żeby wrzucić fotkę bo więcej czasu nie miałam (mieliśmy jeść kolację)...ale teraz mam maluśką chwilkę odpoczynku więc zaglądam i tu
Wybaczcie, bo podobno stresowałyście się
Zaraz postaram się nadrobić co tam naskrobałyście pod moją nieobecnośćshe, Beata, Amicizia, kiti, Blondi22, Muska, Nina82, gadgeta, Libra, mauysia, Rucia, ann2224, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość