plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra ja lecę spać, oczka mi się już kleją i ten mój paskudny humor może jutro będzie lepiej. Życzę wszystkim miłej nocki. A naszym mamusia które widziały dziś maluszki ogromne gratulacje i spokojnej ciąży. A tym co będą w najbliższym czasie testować życzę dwóch kreseczek. Dobranoc
Amicizia, Nina82, Libra, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala :*
-
Szybko poszło. Ale tylko 3 strony wstecz, bo inaczej bym tu do północy siedziała
Shaguś -> wielkie gratulacje! To o podwójnym wózku możesz już zapomnieć
Bardzo dobre wieści. Od razu się humor poprawia.
sylwia1985 -> taki miesiąc jakiś dziwny. Może jednak bezowulacyjny, a boli bo z przyzwyczajenia organizm na to czeka i sobie to wywołuje? Trochę daleko idąca teoria chyba...
Ja mojego wykresu też nie rozumiem. Najdziwniejszy w całej mojej historii. Same górki i doliny.
wszystkie -> pomijając wszystkie pozytywne fluidy z tego forum, to chyba się zaraz porzygam, mówiąc dosadnie. Jakoś mnie żołądek boli i to od paru dni. Zastanawiam się co to za paskudztwo mnie złapałoJak tak się biedna baba czuje w ciąży, to ja nie wiem... Ale nie powiem, już się zastanowiłam czy może jestem, ale nie ma bata - to choróbsko jakieś mnie męczy
Z dwojga złego to ja wolę rzyganie przez fasolkę
Pozdrawiam serdecznie i uciekam w kimonko bo zasypiam na klawiaturze.
Do jutra!
Nina82, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:darijka wrote:hej dziewczyny, odebrałam dzisiaj wyniki progesteronu (21 dzień cyklu). wynik 19,8 norma 1,2-15,9. ostatnie 4 miesiące byłam na dupku. w obecnym cyklu go nie biorę. mam pytanie czy to mozliwe, ze dupek mi podwyższył progesteron, i jak się go zbija.
ale nie rozumiem. Masz dobry progesteron. Nigdy nie slyszalam by ktos go chcial zmniejszac. Im wyzszy tym lepszy. A moze udalo Ci sie zajsc w ciaze, tak tez moze byc. Sama piszesz ze tyle czasu duphaston bierzesz, nic tylko sie cieszyc ze taki progesteron. Po co go obnizac chcesz?
dzięki za odp. co do wyniku to wyczytałam na kartce że norma do 15,9, a ja mam trochę wyżej. uspokoiłaś mnie, dzięki. dupka brałam po odstawieniu anty przez 4 cykle (nie miałam żadnych badań robionych na progesteron)_ natomiast teraz w tym cyku zmieniałam gin. i on kazał mi go nie brać i zobaczyć jak wygląda mój naturalny cykl i właśnie zrobić badanie. -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:heloł
przyszłam wyszukać wiadomość od Shaggi:) jest jeszcze ktoś?
ja jeszcze moment jestem :)bo jakoś spać nie mogę:)wejdz na FB tam jest focia maleństwa:)
a właśnie oblukałam:) ach ciągle zapominam, że mam fb;PFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki
życzę wam dziś z rana aby ten dzień był udany, i fajowski.
Przyszłym mamusiom życzę dnia bez dolegliwości,
tym co będą testować ujrzenia dwóch kreseczek,
tym co blisko testowania spokojnego oczekiwania,
tym co blisko owulacji ciągłego serduszkowania.
Dla wszystkich życzę bardzo fajowskiego dnia i dużo fasolekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 06:04
Rucia, she, Muska, mauysia, Amicizia, Blondi22, Libra, Shagga_80, Mała, Nina82, natusia, gocha04, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke