X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawi mnie Blondi czy faktycznie masz fasolke juz w brzuchu:).
    I czy faktycznie takie przeczucia sie sprawdzają. Jesli tak to ovufriend niezle dał "ciała" nie wyznaczając Ci owulki. Kiedy masz termin @? no i kiedy testujesz?

Blondi22 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.
    Miłego dnia wszystkim życzę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 07:34

mauysia, Blondi22, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Dziiiiiiiiiiiiiiiiwne jesteście, cieszyć się z powodu wizyty u Teściów, hehehe ...u mnie to kara :)
    A w ogóle to co nowego u mnie...hmmm, nic za dużo się nie zmieniło od wczoraj....może poza jednym :) Dostałam leki na mdłości i dziś fantastycznie się czuję :) Gorzej,że wczoraj w ulotce wyczytałam w ulotce ,że nie wolno brać w ciąży...ale i tak wzięłam - w końcu nie kupiłam sobie tego sama tylko z przykazania lekarskiego...ale i tak nie dawało mi to spokoju i czytałam na necie...i oczywiście na forach trąbili - nie brać! Aż znalazłam wypowiedź eksperta - lekarza...to lek spowalniający aktywność płodu a więc we wczesnej ciąży można brać ...i chwała Bogu, bo czuję się fantastycznie dziś :)

Libra, plemniczka, mauysia, Rucia, Beata, Blondi22, Muska, natusia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja tez nie moglam zaktualizowac wykresu, dopiero jak weszlam przez inną przeglądarke sie udalo

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Libra ja tez nie moglam zaktualizowac wykresu, dopiero jak weszlam przez inną przeglądarke sie udalo

U mnie w pracy to nie zadziała:) zaktualizuję w domu:)

hej Shagga, dobrze, że dzisiaj się już lepiej czujesz:)

plemniczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, zabij mnie :(
    Miałam plan,żeby do pracy zabrać Ci te testy i po pracy skoczyć na pocztę...no i wczoraj nie miałam do tego głowy...a rano czasu :( Mam nadzieję,że uda mi się jednak dziś iść na tę pocztę!
    Hmmm...chociaż wpadłam właśnie na wspaniały plan :) Może Mamę z tym ożenię :D Zobaczę co da się zrobić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    plemniczka wrote:

U mnie w pracy to nie zadziała:) zaktualizuję w domu:)

hej Shagga, dobrze, że dzisiaj się już lepiej czujesz:)

Może już odblokowali to coś...bo przed chwilą nie było nawet Waszych miniaturek a teraz są :)

plemniczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Miałam plan,żeby do pracy zabrać Ci te testy i po pracy skoczyć na pocztę...no i wczoraj nie miałam do tego głowy...a rano czasu :( Mam nadzieję,że uda mi się jednak dziś iść na tę pocztę!
    Hmmm...chociaż wpadłam właśnie na wspaniały plan :) Może Mamę z tym ożenię :D Zobaczę co da się zrobić :D

cos Ty, bez przesady:) zdążysz jeszcze:) jak dostanę @, to testować zaczynam od 04.03.... a nawet gdyby nie doszło, to kupię w aptece:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, a jak się nazywa ten specyfik na mdłości..?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

cos Ty, bez przesady:) zdążysz jeszcze:) jak dostanę @, to testować zaczynam od 04.03.... a nawet gdyby nie doszło, to kupię w aptece:)

Ale wiesz...ja chciałam zdążyć jeszcze zanim nie-dostaniesz @ ..wiesz,że niby z myślą,że Ci się przydadzą a one Ci się nie przydadzą ;)

Libra, Beata, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

Ale wiesz...ja chciałam zdążyć jeszcze zanim nie-dostaniesz @ ..wiesz,że niby z myślą,że Ci się przydadzą a one Ci się nie przydadzą ;)

ja nastawiam się, że się przydadzą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, a jak się nazywa ten specyfik na mdłości..?

To lek uspokajający!! I ma wykrzyknik na opakowaniu!! Hydroxizina a do tego witamina B6!

mauysia lubi tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 gratu;lacje udanej wyzyty:)

event.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wróciłąm późno od mojego ginekologa ale jaka zadowolona :) mój pam gin bardzo mi gratulował i powiedział że bardzo ładnie zareagowałam na clo :) a ja zobaczyłam moja małą kropeczke masakra co za widok :)

Rucia, Libra, mauysia, Blondi22, Muska, gocha04, Dodi, Beata, Fedra, kiti, Amicizia lubią tę wiadomość

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Ja wczoraj wróciłąm późno od mojego ginekologa ale jaka zadowolona :) mój pam gin bardzo mi gratulował i powiedział że bardzo ładnie zareagowałam na clo :) a ja zobaczyłam moja małą kropeczke masakra co za widok :)

Ann Gratuluję jeszcze raz:)
    jak ja kiedyś zobaczę moją kropeczkę na ekranie, to narmalnie na pewno ze wzruszenia łeskę uronię:) hehehe na bank:)

ann2224, Nina82 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Ciekawi mnie Blondi czy faktycznie masz fasolke juz w brzuchu:).
    I czy faktycznie takie przeczucia sie sprawdzają. Jesli tak to ovufriend niezle dał "ciała" nie wyznaczając Ci owulki. Kiedy masz termin @? no i kiedy testujesz?

termin @ mam na 27lutego ale na pewno nie bedzie wtedy. raczej owulka troche sie przesuneła
    a po za tym czesto mialam cykle powyzej 43 dni wiec jeszcze ze 2 tyg poczekam ;) wiem wiem długo ale wczesniej nie ma sensu robić testu ;)

a.png
    a.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ann2224 wrote:

Ann Gratuluję jeszcze raz:)
    jak ja kiedyś zobaczę moją kropeczkę na ekranie, to narmalnie na pewno ze wzruszenia łeskę uronię:) hehehe na bank:)

mam nadzieje że to bedzie niedługo ;)

Libra lubi tę wiadomość

event.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki ja lete na badania które mi przepisał zajrze póżniej papa:)

event.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:

super gratulacje ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni przed skokiem temp serduszkowalismy na całego z mezusiem jak widac na wykresie ciekawe czy jest szansa ze jak teraz byla owulacja zajsc w ciaze hmm
    nie lubie takich pokreconych cykli bo długo sie czeka

kiedys jak miałam ponad 60 dni cykl to ile ja testów narobiłam

a.png
    a.png
‹‹ 1673 1674 1675 1676 1677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ