plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawi mnie Blondi czy faktycznie masz fasolke juz w brzuchu:).
I czy faktycznie takie przeczucia sie sprawdzają. Jesli tak to ovufriend niezle dał "ciała" nie wyznaczając Ci owulki. Kiedy masz termin @? no i kiedy testujesz?Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Dziiiiiiiiiiiiiiiiwne jesteście, cieszyć się z powodu wizyty u Teściów, hehehe ...u mnie to kara
A w ogóle to co nowego u mnie...hmmm, nic za dużo się nie zmieniło od wczoraj....może poza jednymDostałam leki na mdłości i dziś fantastycznie się czuję
Gorzej,że wczoraj w ulotce wyczytałam w ulotce ,że nie wolno brać w ciąży...ale i tak wzięłam - w końcu nie kupiłam sobie tego sama tylko z przykazania lekarskiego...ale i tak nie dawało mi to spokoju i czytałam na necie...i oczywiście na forach trąbili - nie brać! Aż znalazłam wypowiedź eksperta - lekarza...to lek spowalniający aktywność płodu a więc we wczesnej ciąży można brać ...i chwała Bogu, bo czuję się fantastycznie dziś
Libra, plemniczka, mauysia, Rucia, Beata, Blondi22, Muska, natusia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Libra ja tez nie moglam zaktualizowac wykresu, dopiero jak weszlam przez inną przeglądarke sie udalo
U mnie w pracy to nie zadziała:) zaktualizuję w domu:)
hej Shagga, dobrze, że dzisiaj się już lepiej czujesz:)plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra, zabij mnie
Miałam plan,żeby do pracy zabrać Ci te testy i po pracy skoczyć na pocztę...no i wczoraj nie miałam do tego głowy...a rano czasuMam nadzieję,że uda mi się jednak dziś iść na tę pocztę!
Hmmm...chociaż wpadłam właśnie na wspaniały planMoże Mamę z tym ożenię
Zobaczę co da się zrobić
-
nick nieaktualnyLibra wrote:plemniczka wrote:Libra ja tez nie moglam zaktualizowac wykresu, dopiero jak weszlam przez inną przeglądarke sie udalo
U mnie w pracy to nie zadziała:) zaktualizuję w domu:)
hej Shagga, dobrze, że dzisiaj się już lepiej czujesz:)
Może już odblokowali to coś...bo przed chwilą nie było nawet Waszych miniaturek a teraz sąplemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra, zabij mnie
Miałam plan,żeby do pracy zabrać Ci te testy i po pracy skoczyć na pocztę...no i wczoraj nie miałam do tego głowy...a rano czasuMam nadzieję,że uda mi się jednak dziś iść na tę pocztę!
Zobaczę co da się zrobić
cos Ty, bez przesady:) zdążysz jeszcze:) jak dostanę @, to testować zaczynam od 04.03.... a nawet gdyby nie doszło, to kupię w aptece:) -
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, zabij mnie
Zobaczę co da się zrobić
cos Ty, bez przesady:) zdążysz jeszcze:) jak dostanę @, to testować zaczynam od 04.03.... a nawet gdyby nie doszło, to kupię w aptece:)
Ale wiesz...ja chciałam zdążyć jeszcze zanim nie-dostaniesz @ ..wiesz,że niby z myślą,że Ci się przydadzą a one Ci się nie przydadząLibra, Beata, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, zabij mnie
Zobaczę co da się zrobić
cos Ty, bez przesady:) zdążysz jeszcze:) jak dostanę @, to testować zaczynam od 04.03.... a nawet gdyby nie doszło, to kupię w aptece:)
Ale wiesz...ja chciałam zdążyć jeszcze zanim nie-dostaniesz @ ..wiesz,że niby z myślą,że Ci się przydadzą a one Ci się nie przydadzą
ja nastawiam się, że się przydadzą -
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj wróciłąm późno od mojego ginekologa ale jaka zadowolona
mój pam gin bardzo mi gratulował i powiedział że bardzo ładnie zareagowałam na clo
a ja zobaczyłam moja małą kropeczke masakra co za widok
Rucia, Libra, mauysia, Blondi22, Muska, gocha04, Dodi, Beata, Fedra, kiti, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann2224 wrote:Ja wczoraj wróciłąm późno od mojego ginekologa ale jaka zadowolona
mój pam gin bardzo mi gratulował i powiedział że bardzo ładnie zareagowałam na clo
Ann Gratuluję jeszcze raz:)
jak ja kiedyś zobaczę moją kropeczkę na ekranie, to narmalnie na pewno ze wzruszenia łeskę uronięhehehe na bank:)
ann2224, Nina82 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Ciekawi mnie Blondi czy faktycznie masz fasolke juz w brzuchu:).
I czy faktycznie takie przeczucia sie sprawdzają. Jesli tak to ovufriend niezle dał "ciała" nie wyznaczając Ci owulki. Kiedy masz termin @? no i kiedy testujesz?
termin @ mam na 27lutego ale na pewno nie bedzie wtedy. raczej owulka troche sie przesuneła
a po za tym czesto mialam cykle powyzej 43 dni wiec jeszcze ze 2 tyg poczekamwiem wiem długo ale wczesniej nie ma sensu robić testu
-
Libra wrote:ann2224 wrote:Ja wczoraj wróciłąm późno od mojego ginekologa ale jaka zadowolona
Ann Gratuluję jeszcze raz:)
jak ja kiedyś zobaczę moją kropeczkę na ekranie, to narmalnie na pewno ze wzruszenia łeskę uronięhehehe na bank:)
mam nadzieje że to bedzie niedługoLibra lubi tę wiadomość
-
2 dni przed skokiem temp serduszkowalismy na całego z mezusiem jak widac na wykresie ciekawe czy jest szansa ze jak teraz byla owulacja zajsc w ciaze hmm
nie lubie takich pokreconych cykli bo długo sie czeka
kiedys jak miałam ponad 60 dni cykl to ile ja testów narobiłam