plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:2 dni przed skokiem temp serduszkowalismy na całego z mezusiem jak widac na wykresie ciekawe czy jest szansa ze jak teraz byla owulacja zajsc w ciaze hmm
nie lubie takich pokreconych cykli bo długo sie czeka
kiedys jak miałam ponad 60 dni cykl to ile ja testów narobiłam
faktycznie długo. chyba bym jajko zniosła... ja ledwo te 2 tyg od ovu do @ wytrzymuję. -
natusia wrote:
A nawet do wytrzymania :-p Czytałam artykuły gdzie piszą, że to dobrze jak są mdłości, że jest udowodnione, ze ciąża się lepiej rozwija i wogóleCiekawe
natusia lubi tę wiadomość
-
natusia wrote:
o tak.
Ja tez mam ostatnie dni jakies mdłości, ale nie wiem z czego
Dużo bym dala żeby to od fasolki było.
Także Mała -> be strong, to tylko znak, że cos tam sobie w Tobie rośnie
a my tak poza tym bardzo ci zazdrościmyMała, natusia lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:natusia wrote:
o tak.
Ja tez mam ostatnie dni jakies mdłości, ale nie wiem z czego
Dużo bym dala żeby to od fasolki było.
Także Mała -> be strong, to tylko znak, że cos tam sobie w Tobie rośnie
a my tak poza tym bardzo ci zazdrościmy
No będę będęTam dziewczyny wiedzą, że Ja ogólnie jestem wystraszona, ale muszę się trzymać
Jutro wizyta się zobaczy
Ale moj M też tak mówi, ze to dobrze, że rośnie :-p
-
Muska wrote:Blondi22 wrote:2 dni przed skokiem temp serduszkowalismy na całego z mezusiem jak widac na wykresie ciekawe czy jest szansa ze jak teraz byla owulacja zajsc w ciaze hmm
nie lubie takich pokreconych cykli bo długo sie czeka
kiedys jak miałam ponad 60 dni cykl to ile ja testów narobiłam
faktycznie długo. chyba bym jajko zniosła... ja ledwo te 2 tyg od ovu do @ wytrzymuję.
narazie bede czekać i nie przejmowac sie tym -
mauysia wrote:Kleopatra wrote:Ja dzisiaj pierwszy dzień jakby mdłości nie odczuwam, ale koleżanka z pracy mówi że wyglądam tragicznie ;p
Ja też czuję że wyglądam tragicznie... WIdocznie to też taki objaw ciążowy.
Szara skóra, wory pod oczami, włosy niepierwszej świeżości, mdły strój... Tak aktualnie wyglądam. WSTYD normalnie! -
mauysia wrote:Kleopatra wrote:Ja dzisiaj pierwszy dzień jakby mdłości nie odczuwam, ale koleżanka z pracy mówi że wyglądam tragicznie ;p
Ja też czuję że wyglądam tragicznie... WIdocznie to też taki objaw ciążowy.
Aha mój m już wysnuł teorie, że będzie córcia...bo zbrzydłam :-p Tak w 1 ciąży zładniałam i też córciaHehe
mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość