plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
hej Mała
Odprowadzę córcię do szkoły i melduje się na forum.
Libruś - jednak na progesteron pójdę w poniedziałek. Dziś jest chyba za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 06:18
mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć mała, Muska i Ruciu
Moja może nie pójdzie w odstawkę - zepnę się dziś bo... jutro mam wolneDzis wieczorem jedziemy do teściów yes yes yes
PS) Wiem, jestem nienormalna... Cieszę się z wyjazdu do teściów...Muska, Rucia, Shagga_80, Nina82, natusia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aaa jeszcze słowo a propos tego badania przezierności karkowej.
Dori, ja w poprzedniej ciąży przyszłam na to badanie o parę dni (!) za wcześnie, a lekarz i tak odesłał mnie z kwitkiem, że mam przyjść za tydzień, bo teraz to zdecydowanie za wcześnie i badanie nic nie da.Shagga_80, Beata, natusia, Fedra, Dora lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:pytanie techniczne do wszystkiech -> wykrez mi zninknął
Miałyście tak kiedys Wiecie o co chodzi? Nie chodzi mi o stopke tylko o sam wykres, sa notatkie a wykresu temperatur nie ma. Nic nie ma
Co trzeba zrobić?
WYdaje mi się że z rana OVU ma jakieś problemy techniczne... Weszłam dziś na tablicę wykresów i prawie żadnych nie było widać. Musimy trochę poczekać aż naprawią. -
mauysia wrote:Muska wrote:pytanie techniczne do wszystkiech -> wykrez mi zninknął
Miałyście tak kiedys Wiecie o co chodzi? Nie chodzi mi o stopke tylko o sam wykres, sa notatkie a wykresu temperatur nie ma. Nic nie ma
Co trzeba zrobić?
WYdaje mi się że z rana OVU ma jakieś problemy techniczne... Weszłam dziś na tablicę wykresów i prawie żadnych nie było widać. Musimy trochę poczekać aż naprawią.
oka. To czekamy.
Bo już myślałam, że tylko mój padł.
Zabieram się za prace w takim razie, sama się nie zrobi
Do usłyszenia później. -
Witam z rana, i zycze milego dnia dzis niestety przez cały dzien oewnie nie bede miala czasu i mozliwosci z wami pisac, bo jedziemy na teb pogrzeb i moja radosc na podroz z tesciami jest zdecydowanie odmienna niż u Mauysia no ale też mamy różnych teściów...
więc wszystkiego dobrego dla was dzisiaj i zmykam do śniadanka, pewnie juz tu nie zajrze dzis.
P.S. no i oczywiscie wykres wuzupełniłam, tempka ładnie pnie się w górę
papapaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 07:15
Blondi22, Muska, natusia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Cześć mała, Muska i Ruciu
Moja może nie pójdzie w odstawkę - zepnę się dziś bo... jutro mam wolneDzis wieczorem jedziemy do teściów yes yes yes
PS) Wiem, jestem nienormalna... Cieszę się z wyjazdu do teściów...
Mayuś ja również uwielbiam jeździć do teściów, bo oni fantastycznie gotują, uwielbiam ich jedzenie, poza tym super się dogadujemymauysia, natusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny. Shagga ale sie ciesze ze z fasolką wszystko dobrze:)
Aga mysle ze ten lekarz twoj wie co robi i pecherzyk doczeka do jutra:)
Ruciu ja tez jestm pewna ze progesteron trzeba zrobic 7, no nawet moze byc 8 dni po owulacji, lekarze mówią ze w 21 dniu cyklu, ale to tylko wtedy jak ma sie owulke w 14 dniu cyklu.
Mauysiu no to sie chwali ze cieszysz sie z wyjazdu do tesciów, ja tak nie mam:P.
Muzarciu jak noga? Mam nadzieje ze twoi chlopcy sie ogarneli i traktują Cie tak jak zaslugujesz, czyli jak Królową
Blondi fajnie ze masz skoczek, u mnie maly spadek... zastanawiam sie czy mozliwe by po poronieniu tak az wydluzyl mi sie cykl, ze owulka dopiero teraz bedzie. Sluz ciągle mam plodny.
Mala tobie tez milego dnia!mauysia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny