plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuję dziewczyny,za wasze odpowiedzi w mojej sprawie.
Poczytałam trochę na forach i widzę,że takich głupich lekarzy jak moja, jest cała masa- niestety!
Do czasu bad. genetycznych dzieciątko sporo jeszcze urośnie i zmienią się wszystkie jego parametry. Część płynów prawdopodobnie się wchłonie.
Zastanawiam się teraz co zrobię tej lekarce jak się okarze,że nastraszyła mnie zupełnie niepotrzebnie- bo mam ochotę ją udusić!natusia, Libra, Dodi, Shagga_80, Amicizia, gadgeta, Rucia, BellaRosa lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Dziekuję dziewczyny,za wasze odpowiedzi w mojej sprawie.
Poczytałam trochę na forach i widzę,że takich głupich lekarzy jak moja, jest cała masa- niestety!
Do czasu bad. genetycznych dzieciątko sporo jeszcze urośnie i zmienią się wszystkie jego parametry. Część płynów prawdopodobnie się wchłonie.
Zastanawiam się teraz co zrobię tej lekarce jak się okarze,że nastraszyła mnie zupełnie niepotrzebnie- bo mam ochotę ją udusić!
Dora po prostu po Kaszubsku w Ryj za Sters z Płaskiej za siebie i za dzidzie ,że takie głupie głupoty głośno mówi!!!!Dora, Fedra, Libra, Rucia, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Dora wrote:Dziekuję dziewczyny,za wasze odpowiedzi w mojej sprawie.
Zastanawiam się teraz co zrobię tej lekarce jak się okarze,że nastraszyła mnie zupełnie niepotrzebnie- bo mam ochotę ją udusić!
Dora po prostu po Kaszubsku w Ryj za Sters z Płaskiej za siebie i za dzidzie ,że takie głupie głupoty głośno mówi!!!!
No dokładnieDora lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Mała wzdęcia mam beż oznak ciąży jest to masakryczne nie lubię tych dni !!!!!! ale mnie nic nie pomaga na wzdęcia!!!!
Hehe, mi też chyba nieAle mięta ciut złagodzi bynajmniej mi
Nie chce sie od poczatki faszerować, a ok 3 tyg temu brałam essentiale i krople, jak nie wiedziałam...Ja mam ogólnie tak, ze nie moge...ale jem
Teraz sie staram dostosować, ale czasem się nie da -
Dora wrote:Dziekuję dziewczyny,za wasze odpowiedzi w mojej sprawie.
No,mądre słowazobaczysz,że wasza dzidzia jest zdrowa
Dora lubi tę wiadomość
-
ale dziwny dziś dzień. I już odliczam do końca 25 minut... i też strasznie spać mi się chce.
cześć NikiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2013, 15:35
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6