X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Coś mi się wydaje, że dziś Shagga nie wejdzie, może na zakupy pojechała z rodzinką przy okazji...i wydaje mi się, że jak się pożegnała, to już nie poczytała, że my nie damy rady bez tych wiadomości od niej...ach...już dawno nie byłam w takim napięciu...

pewnie tak ,ale czekam jak by co ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 17tą...

Kaja lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    na 17tą...

czekam jeszcze troszkę może wpadnie do nas:)Mazurciu a jak tam noga?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:06

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej ale chciałam dać chłopakom nauczkę i dłużej pobyczyć się w łóżku jednak nie dam rady, no nie dam rady w tym bajzu...idę pod prysznic...jak wrócę może już będą jakieś wieści...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:09

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dorunia i widzisz, że jest dobrze...nie martw się już wcale...ja tam wiem, że jest dobrze i nic się złego stać nie powinno...a lekarce to normalnie powinno się po pensji pojachać jak okaże się, że Cię straszyła bez sensu...jale nas też lekarz straszył guzem mózgu u młodego jak go głowa bolała, bo chemie generują powstawanie nowych guzów a często w ukł. nerwowym...i okazało się, że nic się nie dzieje...ale ile ja płakałam w tym czasie...tego nikt nie wie...dlatego nie warto! Dorunia nie bierz wcale tego pomiaru pod uwagę...obiecaj, że się postarasz z tego zasianego niepokoju wyleczyć...a dziś meliskę na noc i porządnie się wyślij słonko...wiem, że dobrze się mówi ale liczę, że te dwa tygodnie szybko miną i wrócisz do nas z cudnymi wieściami;-)

Ciekawe jak wyniki gadgetki z holtera...Sandra witaj kochana...wywołałam Cię dzisiaj widzę...stęskniłam się...

Hej muzarciu:) też się stesknilam za Wami:) ale czytałam Was regularnie.
    Znam ten ból dotyczący sprzątania. Jak mieszkałam u mamamy, to miałam taki problem z bratem. Jemu nawet kupa na środku pokoju by nie przeszkadzała. Co ja posprzatalam to on zrobił bałagan na nowo. Teraz mam inaczej. Tak jak zostawię tak mam:)

Effcia28, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MUzarciu rozumiem Cie, al ejaproponuje jak wrócą pobawić się w genbrała i tylko im rozkazy wydawac i wymyslic njakies surowe kary za niewykonanie rozkazu, ale żeby było tez i pozytywna motywacja to może i jakąs nagrodę jak dom doprowadza do stanu na błysk i utrzymają aż do twojego wyzdrowienia :)

Dorka no widzisz, wszytsko na pewno jest dobrze, maleńdstwo rozwija sie we właściwym dla sebie tempie o którym ginka nie koniecznie musi wiedziec :)

Dora, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 koleżanko kibicuję tobie !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dora Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    MUzarciu rozumiem Cie, al ejaproponuje jak wrócą pobawić się w genbrała i tylko im rozkazy wydawac i wymyslic njakies surowe kary za niewykonanie rozkazu, ale żeby było tez i pozytywna motywacja to może i jakąs nagrodę jak dom doprowadza do stanu na błysk i utrzymają aż do twojego wyzdrowienia :)

Dorka no widzisz, wszytsko na pewno jest dobrze, maleńdstwo rozwija sie we właściwym dla sebie tempie o którym ginka nie koniecznie musi wiedziec :)

Jeszcze wyczytałam,że żeby robić takie badania trzeba mieć certyfikat i robic je na specjalnym sprzecie!!! - a przecież wkleiłam cytac;)

a poza tym dzidzia machała rączkami i nóżkami, i strasznie się wierciła:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:19

natusia, Kaja, Sandraa, Amicizia, Beata, Shagga_80, Muska, Nina82, gadgeta, Libra, Rucia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Mi...:)ja muszę na razie jeszcze czekać na pozwolenie od lekarza,bo najpierw chcą mi badania porobić.Wolę poczekać a nóż się wyjaśnij dlaczego roniłam dwa razy:(ale Dziękuję:)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja coś czuję,ze bierze mnie chyba choróbsko-dziecko mam chore i siedzę z nim non stop a on na mnie kaszle-bo nie rozumie,ze się tak nie robi komuś w twarz,bo ma dopiero 3,5 roku. A mnie normalnie gardło z minuty na minutę zwęża się ;(Boże a tak było fajnie-nie pamietam kiedy chorowałam i kiedy brałam antybiotyk...

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Kaja wrote:

Mi...:)ja muszę na razie jeszcze czekać na pozwolenie od lekarza,bo najpierw chcą mi badania porobić.Wolę poczekać a nóż się wyjaśnij dlaczego roniłam dwa razy:(ale Dziękuję:)

bęzie dobrze !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej nie było sZaggi?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie opuszczę forum, bo muszę rozrobić małemu nowy antybiotyk bo dwa dni bierze jakiś słaby i jest coraz gorzej.Teraz dostał Klacid.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej nie było sZaggi?

nie:)też czekam na nią niecierpliwie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:29

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej nie było sZaggi?

nieee jeszcze nie sahgge nasz trzyma w niepewności!!!!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kiti Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga dodała focie fasolinki na fb :)

Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora to trzymajmy się tej optymistycznej wersji...żeby coś takiego się przytrafiło młodym rodzicom, dbającym o siebie, to na prawdę bardzo mało prawdopodobne;-)
    Od wczoraj robię ćwiczenia zdrowej nogi i już jest poprawa w tej chorej...wydaje mi się, że jeszcze w tym tygodniu będę normalnie chodzić, bez bólu....

Dora lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu Schaga jest na FB

Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Amicizia wrote:

Jeszcze wyczytałam,że żeby robić takie badania trzeba mieć certyfikat i robic je na specjalnym sprzecie!!! - a przecież wkleiłam cytac;)

a poza tym dzidzia machała rączkami i nóżkami, i strasznie się wierciła:)

Pewnie sie wdaje w rodziców, w końcu oboje to sportowcy to czemu maelństwo ma byc inne ;)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    shagga dodała focie fasolinki na fb :)

czyli wszystko ok !!!!to ide na herbacie

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 1668 1669 1670 1671 1672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ