Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Coś mi się wydaje, że dziś Shagga nie wejdzie, może na zakupy pojechała z rodzinką przy okazji...i wydaje mi się, że jak się pożegnała, to już nie poczytała, że my nie damy rady bez tych wiadomości od niej...ach...już dawno nie byłam w takim napięciu...

pewnie tak ,ale czekam jak by co ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 17tą...

Kaja lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    na 17tą...

czekam jeszcze troszkę może wpadnie do nas:)Mazurciu a jak tam noga?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:06

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej ale chciałam dać chłopakom nauczkę i dłużej pobyczyć się w łóżku jednak nie dam rady, no nie dam rady w tym bajzu...idę pod prysznic...jak wrócę może już będą jakieś wieści...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:09

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dorunia i widzisz, że jest dobrze...nie martw się już wcale...ja tam wiem, że jest dobrze i nic się złego stać nie powinno...a lekarce to normalnie powinno się po pensji pojachać jak okaże się, że Cię straszyła bez sensu...jale nas też lekarz straszył guzem mózgu u młodego jak go głowa bolała, bo chemie generują powstawanie nowych guzów a często w ukł. nerwowym...i okazało się, że nic się nie dzieje...ale ile ja płakałam w tym czasie...tego nikt nie wie...dlatego nie warto! Dorunia nie bierz wcale tego pomiaru pod uwagę...obiecaj, że się postarasz z tego zasianego niepokoju wyleczyć...a dziś meliskę na noc i porządnie się wyślij słonko...wiem, że dobrze się mówi ale liczę, że te dwa tygodnie szybko miną i wrócisz do nas z cudnymi wieściami;-)

Ciekawe jak wyniki gadgetki z holtera...Sandra witaj kochana...wywołałam Cię dzisiaj widzę...stęskniłam się...

Hej muzarciu:) też się stesknilam za Wami:) ale czytałam Was regularnie.
    Znam ten ból dotyczący sprzątania. Jak mieszkałam u mamamy, to miałam taki problem z bratem. Jemu nawet kupa na środku pokoju by nie przeszkadzała. Co ja posprzatalam to on zrobił bałagan na nowo. Teraz mam inaczej. Tak jak zostawię tak mam:)

Effcia28, Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MUzarciu rozumiem Cie, al ejaproponuje jak wrócą pobawić się w genbrała i tylko im rozkazy wydawac i wymyslic njakies surowe kary za niewykonanie rozkazu, ale żeby było tez i pozytywna motywacja to może i jakąs nagrodę jak dom doprowadza do stanu na błysk i utrzymają aż do twojego wyzdrowienia :)

Dorka no widzisz, wszytsko na pewno jest dobrze, maleńdstwo rozwija sie we właściwym dla sebie tempie o którym ginka nie koniecznie musi wiedziec :)

Dora, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 koleżanko kibicuję tobie !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dora Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    MUzarciu rozumiem Cie, al ejaproponuje jak wrócą pobawić się w genbrała i tylko im rozkazy wydawac i wymyslic njakies surowe kary za niewykonanie rozkazu, ale żeby było tez i pozytywna motywacja to może i jakąs nagrodę jak dom doprowadza do stanu na błysk i utrzymają aż do twojego wyzdrowienia :)

Dorka no widzisz, wszytsko na pewno jest dobrze, maleńdstwo rozwija sie we właściwym dla sebie tempie o którym ginka nie koniecznie musi wiedziec :)

Jeszcze wyczytałam,że żeby robić takie badania trzeba mieć certyfikat i robic je na specjalnym sprzecie!!! - a przecież wkleiłam cytac;)

a poza tym dzidzia machała rączkami i nóżkami, i strasznie się wierciła:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:19

natusia, Kaja, Sandraa, Amicizia, Beata, nick nieaktualny, Muska, Nina82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Mi...:)ja muszę na razie jeszcze czekać na pozwolenie od lekarza,bo najpierw chcą mi badania porobić.Wolę poczekać a nóż się wyjaśnij dlaczego roniłam dwa razy:(ale Dziękuję:)

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja coś czuję,ze bierze mnie chyba choróbsko-dziecko mam chore i siedzę z nim non stop a on na mnie kaszle-bo nie rozumie,ze się tak nie robi komuś w twarz,bo ma dopiero 3,5 roku. A mnie normalnie gardło z minuty na minutę zwęża się ;(Boże a tak było fajnie-nie pamietam kiedy chorowałam i kiedy brałam antybiotyk...

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Kaja wrote:

Mi...:)ja muszę na razie jeszcze czekać na pozwolenie od lekarza,bo najpierw chcą mi badania porobić.Wolę poczekać a nóż się wyjaśnij dlaczego roniłam dwa razy:(ale Dziękuję:)

bęzie dobrze !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Beata Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej nie było sZaggi?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie opuszczę forum, bo muszę rozrobić małemu nowy antybiotyk bo dwa dni bierze jakiś słaby i jest coraz gorzej.Teraz dostał Klacid.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej nie było sZaggi?

nie:)też czekam na nią niecierpliwie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 18:29

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej nie było sZaggi?

nieee jeszcze nie sahgge nasz trzyma w niepewności!!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kiti Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga dodała focie fasolinki na fb :)

Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora to trzymajmy się tej optymistycznej wersji...żeby coś takiego się przytrafiło młodym rodzicom, dbającym o siebie, to na prawdę bardzo mało prawdopodobne;-)
    Od wczoraj robię ćwiczenia zdrowej nogi i już jest poprawa w tej chorej...wydaje mi się, że jeszcze w tym tygodniu będę normalnie chodzić, bez bólu....

Dora lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu Schaga jest na FB

Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Amicizia wrote:

Jeszcze wyczytałam,że żeby robić takie badania trzeba mieć certyfikat i robic je na specjalnym sprzecie!!! - a przecież wkleiłam cytac;)

a poza tym dzidzia machała rączkami i nóżkami, i strasznie się wierciła:)

Pewnie sie wdaje w rodziców, w końcu oboje to sportowcy to czemu maelństwo ma byc inne ;)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    shagga dodała focie fasolinki na fb :)

czyli wszystko ok !!!!to ide na herbacie

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 1668 1669 1670 1671 1672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ