plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej she:)dodi no pewnie że zostane:)strasznie mi was brakowało ale musiałam sobie co nie co w głowie poukładać:)i nawet że sie udało:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 08:44
she, Dodi, Libra, natusia, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:Rucia wrote:O matko co za come back
Wosebko małpo jedna mam nadzieję, że już Nas nie zostawisz ?
hj Rucia:)no nie juz nigdzie nie idę:)zostaje:)chociaż w sumie to sie z m nie staramy...
Dobrze, ze jakoś się Wam poukładało.U Nas wiele zmian, nowe fasolinki, niektóre zrezygnowały, dużo zawirowań
-
Libra wrote:Wosebka wrote:hej:)pamiętacie mnie jeszcze?
hej:) jak się masz? co tam u Ciebie?
hej:)no w sumie to bez wiekszych zmian:)tyle ze podjelismy z m decyzje o tym ze chyba zdecydujemy sie na inseminacje...skoro nasze starania nie przynosza efektów to któs nam musi pomóc..klinika juz wybrana:)tylko teraz kaske powoli trzeba odkładaćRucia, Dodi, BellaRosa, Libra, AGA 30, Blondi22, mauysia, gocha04, natusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Wosebka wrote:Rucia wrote:O matko co za come back
Wosebko małpo jedna mam nadzieję, że już Nas nie zostawisz ?
hj Rucia:)no nie juz nigdzie nie idę:)zostaje:)chociaż w sumie to sie z m nie staramy...
Dobrze, ze jakoś się Wam poukładało.U Nas wiele zmian, nowe fasolinki, niektóre zrezygnowały, dużo zawirowań
no wiem kochana bo czasem was sobie czytałam:)i gratuluje wszystkim którym sie udało:)Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:Libra wrote:Wosebka wrote:hej:)pamiętacie mnie jeszcze?
hej:) jak się masz? co tam u Ciebie?
hej:)no w sumie to bez wiekszych zmian:)tyle ze podjelismy z m decyzje o tym ze chyba zdecydujemy sie na inseminacje...skoro nasze starania nie przynosza efektów to któs nam musi pomóc..klinika juz wybrana:)tylko teraz kaske powoli trzeba odkładać
to ile taka przyjemność was będzie kosztować?