plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Rucia wrote:A w ogóle gdzie jest Mayuś?
może podróż i wizytę odsypia;)
Libra, jesteś naszym forumowym prorokiemPrzyszłam do pracy 2 godz. później, bo poszłam spać po drugiej w nocy... Nadrabiam Was, zaraz będę
AGA 30, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
a wogóle to ja juz powoli sie biore za wiosenne porzadki:)pierwszym krokiem jest wymiana żaluzji na rolety:)i to takie zajefajne dzien i noc:)straszniacko mi sie podobaja:)idę dzis podpisac umowe ratalną:)i w piątek bedzie montaż:)jak dobrze ze juznie bede musiała sie meczyc z myciem tych zaluzji..toż to była masakra dla mnie..niewiem jak teściowa mogła je miec tyle lat...
AGA 30, Dodi, Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Wosebko mój M też urlop musiał wziąść a na koniec IUI była w piątek i bez urlopu by się obyło he he!!
Dobry plan i wszystko się da !!Powodzenia życzę w planowaniu planu i całej reszty!!
mam nadzieje ze sie uda wszystko:)a m chetny bedzie na zostanie tam:)he he:)bo on by wtedy z checią poszedł na meczyk kieleckej drużyny w ręczna jakby byłAGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Posty mniej więcej nadrobione
Teraz chciałam wasze wykresy poogladac, ale nie chca się zaladować.
tez macie takie problemy czy to mój komp cos szwankuje?
ja też tak mam... klikam w miniaturę i nie widać wykresów temperatur... odświeżam stronkę i tempki się pojawiają na wykresie -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Oficjalnie się witam - cześć dzieweczki, alem się stęskniła
Wosebik - WITAJ Z POWROTEM! Cóż za comeback!
Wosebko - musisz założyć konto na FB - z tego co pamiętam to nie masz takowego...
hej:)kochana a no mam:)niedawno załozyłam konto:)znajdziecie mnie u zosi w znajomych:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 09:31
mauysia, natusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Liberko no to jutro wielki dzień u ciebie!! Tempka ładna ojej będzie następna niespodzianka może!!
ja miałam kiedyś już taki wykres i wtedy moja fl miała 15 dni... także jeszcze nie siedzę "jak na szpilkach" i będę czekać conajmniej do 01.03. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Liberko no to jutro wielki dzień u ciebie!! Tempka ładna ojej będzie następna niespodzianka może!!
ja miałam kiedyś już taki wykres i wtedy moja fl miała 15 dni... także jeszcze nie siedzę "jak na szpilkach" i będę czekać conajmniej do 01.03.
No nie wiem jak my wytrzymamy do 1.03 z taka niepewnością moja droga no naprawde nie wiem!! -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:AGA 30 wrote:Liberko no to jutro wielki dzień u ciebie!! Tempka ładna ojej będzie następna niespodzianka może!!
ja miałam kiedyś już taki wykres i wtedy moja fl miała 15 dni... także jeszcze nie siedzę "jak na szpilkach" i będę czekać conajmniej do 01.03.
Trzymam kciuki żeby się zieloną kropeczka skończyło!
Na razie Twój wykres wygląda bardzo dobrze(sądząc z miniaturki bo dużego nie widzę)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny