plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie\\Wosebka jak miło, że do nas wróciłaś co za radość!!! już jestes dodana do grupy na FB, jako admin zaakceptowałam Cię
Shagguś no wiesz jakby ci to wytłumaczyć, no nie starając się wstrzeliliśmy się z naszym chyba jedynym w tym cyklu serduszkiem (tego podczas @ nie licze) w owulacjemauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:A w ogóle gdzie jest Mayuś?
może podróż i wizytę odsypia;)
Libra, jesteś naszym forumowym prorokiemPrzyszłam do pracy 2 godz. później, bo poszłam spać po drugiej w nocy... Nadrabiam Was, zaraz będę
a propo przepowiadania:) to wam napiszę co mi sie kiedyś w młodości przytrafiło... byłam w liceum, stałam na przystanku i czekałam na autobus do domu... podeszły do mnie 3 kobiety elegancko ubrane i zarzuciły do mnie tekst: bardzo dobrze Ci z oczu patrzy i masz w sobie coś, zeczciałabyś wstąpić do miejskiego kółka czarownic?
moja siostra zaczęła wyć ze śmiechu a ja stałam jak słup i się zastanawialam, czy oby czasem się nie przesłyszałam:) do tej pory czasem sobie żartuje, że jak mnie w domu nie zastaje, to pewnie jestem na zlocie na Łysej Górze;)Rucia, Amicizia, mauysia, Dodi, Muska, Blondi22, gocha04, natusia, martula, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a dziś mi znowu troszke tempka poszłą w dół, ale jak patrze na wykres Shaggi i te jej spadki zielonych kropek to jakos mi lżej na duchu, w koncu sobie zaspalam i sie juz na dzis nie zapisze do lekarza, wofgole cos sie tam do nich zadzwonic nie moge, chyba sie po prostu ubiore i przejde bo to nie daleko i sie dopytam dokladnie o wszystko, i jutro albo w sorde zrobie bete
a dzis po poludniu mam spotkanie w sprawie pracy - udzielania korków z historii oby sie udalo, bo kaska mi sie teraz bardzo przyda, tylko pewnie bedzie to na zasadzie samozatrudnienia niesteymauysia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Rucia wrote:Może i można to podobno łatwo odróżnić
( spermę od śluzu )
dzieki dziewczynki;)
wlasnie na owu znalazłam sposób na sprawdanie
i jak to sprawdzić Blondi?:)bo wiecie niby naukowo udowodnione jest ze u osob z uszkodzeniem kregosłupa takim jakie ma mój m..cos tam wychodzi przy przytulaniu.. podobno nie ma tego dużo ale same najsilniejsze plemniki:)a ja jestem taka ze czego nie widze to tego dla mnie nie ma.. -
Witajcie dziewczynki
Wosebka napisala:
o u nas bedzie 100km w jedna..no nic jak juz bedzie ten cykl z IUI i zaczne monitoring to najwyżej sobie weźmiemy urlopik i zostaniemy w tych Kielcach:)
gdzie bedziesz miala robiona inseminacje? Bo ja tez z Kielc -
nick nieaktualnyWłaśnie poprawiłam sobie trochę humor!! weszłam na ustawienia wykresu i jak mi owu owulkę ustawiło normalnie pierwszy raz ciągłą linią i nawet na ten dzień co IUI była!!! Normalnie w szoku jestem!! Teraz to mi się nawet wykres podoba he he he!!
Dodi, Wosebka, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
ewela84 wrote:Witajcie dziewczynki
Wosebka napisala:
o u nas bedzie 100km w jedna..no nic jak juz bedzie ten cykl z IUI i zaczne monitoring to najwyżej sobie weźmiemy urlopik i zostaniemy w tych Kielcach:)
gdzie bedziesz miala robiona inseminacje? Bo ja tez z Kielc
hej Ewelka:)no to jest klinika gameta:)tą my z m wybrali:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny