plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wosebka wrote:ewela84 wrote:Witajcie dziewczynki

Wosebka napisala:
o u nas bedzie 100km w jedna..no nic jak juz bedzie ten cykl z IUI i zaczne monitoring to najwyżej sobie weźmiemy urlopik i zostaniemy w tych Kielcach:)
gdzie bedziesz miala robiona inseminacje? Bo ja tez z Kielc
hej Ewelka:)no to jest klinika gameta:)tą my z m wybrali:)
ja chodzilam prywatnie do dr Wojnera, ale dal skierowanie do poradni nieplodnosci w szpitalu na Prostej, i teraz na fundusz chodze, oni wspolpracuja z klinika nieplodnosci InviMed -
nick nieaktualny
-
hej nati kochana:)i do usłyszenia potem:)aha muszę wam powiedziec że odkad nie mierze temp i nie robie testów owu to jak ręką odjał wszsystkie moje ciażowe objawy znikły:)hehe:)takze kochane to jest najlepszy odwyk na nie wkrecanie sobie:)ja to az poczułam taka ulge ze nie musze sie zastanawiac czy my dobrze trafili czy nie...kieruje sie tylko sygnałami jakie daje mi ciało:)
nick nieaktualny, Blondi22, Muska, Dodi, mauysia, Fedra, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Odpocząć czasem dobra rzecz Wosebko !!!
Ja w tamtym cyklu odpusciłam z objawami bo wiedziałam ze stracony będzie cykl bo Mojego M nie było jak był potrzebny!!
no ten mój tez stracony..zreszta troche odpuszczamy z m..co ma byc to bedzie:)nie przyspieszymy tego:) -
cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.
Też chyba nie potrzebnie zamówiłam sobie, aż 50 testów owu, bo co fakt to fakt, ale na wynik czeka się w napięciu, a z drugiej strony testy i temp i inne obserwacje pomagają określić owulke. I jak mam brać dupka to wolałabym wiedzieć czy owulacja była. Ale zagmatwane to wszystko. Trzeba się czymś pożytecznym zająć i przestać myśleć, bo głowa boli.
Wosebka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.
Też chyba nie potrzebnie zamówiłam sobie, aż 50 testów owu, bo co fakt to fakt, ale na wynik czeka się w napięciu, a z drugiej strony testy i temp i inne obserwacje pomagają określić owulke. I jak mam brać dupka to wolałabym wiedzieć czy owulacja była. Ale zagmatwane to wszystko. Trzeba się czymś pożytecznym zająć i przestać myśleć, bo głowa boli.
hej gocha:)jak widac są plusy i minusy..ale czy owulka była to odp na 100% że tak da Ci tylko monitoring...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 11:07
-
nick nieaktualny
-
Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
Niby sie nie nastawiałam, bo z wyliczeń miala byc owu w okolicy walentynek i zero seksu wtedy, a i tak wyszło inaczej
Ale teraz przy tym całym zwariowanym cyklu sobie myślę, że może jakimś cudem owu sie przesunęła (albo była mimo tych temp.) i trafiliśmy gola
hehe
Ale palma. Wiedziałam, że mimo wszystko sie troche nakręcę
No nic.
Poczekam sobie spokojnie do weekendu i teścik walnę, a co. Nie będę sobie żałować.
Szczególnie że dalej jakoś tak mdląco mi po jedzeniu
Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje... -
Muska wrote:Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
Niby sie nie nastawiałam, bo z wyliczeń miala byc owu w okolicy walentynek i zero seksu wtedy, a i tak wyszło inaczej
Ale teraz przy tym całym zwariowanym cyklu sobie myślę, że może jakimś cudem owu sie przesunęła (albo była mimo tych temp.) i trafiliśmy gola
hehe
No nic.
Poczekam sobie spokojnie do weekendu i teścik walnę, a co. Nie będę sobie żałować.
Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje...
Muska to mmamy termin @ w tym samym czasie:)u mnie też ma byc w weekend:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 11:17
Muska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wosebko - no to fajnie że znalazłaś dystans. Jeśli kogoś na maksa nakręca prowadzenie wykresu, to jak najbardziej zalecane jest rzucenie pomiarów w kąt

Muska - wiadomo, pod koniec cyklu zawsze się ma choć odrobinkę myśli nakręcających, choćby nie wiadomo jak się z tym walczyło
Wosebka, Muska, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Wosebka wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.
hej gocha:)jak widac są plusy i minusy..ale czy owulka była to odp na 100% że tak da Ci tylko monitoring...
tak, tak wiem, że monitoring jest najpewniejszy👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Wosebka wrote:Muska wrote:Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
hehe
No nic.
Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje...
Muska to mmamy termin @ w tym samym czasie:)u mnie też ma byc w weekend:)
według moich wyliczeń też powinna być @ coś koło niedzieli
Wosebka, Muska lubią tę wiadomość
-
Witajcie ponownie
wlasnie czekam na wizyte u ginki. Moze dzidiaj dowiem sie czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Oby bobo dobrze sie ulozylo
gocha04, mauysia, nick nieaktualny, Dodi, Amicizia, Wosebka, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny, Muska lubią tę wiadomość
-
No i nie wytrzymałam i jeszcze tu Zerknęłam.
To forum jest uzależniające!
Musze całkiem neta zamknąć bo się nie wyrobię z robotą. Dzisiaj uciekam wcześniej bo ide na okresowe badania do medycyny pracy.
(Nie cierpię tych lekarzy tam)

Juz uciekam tak serio serio.
Do wieczorka!
mauysia, Dodi, Kaja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość