Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • ewela84 Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    ewela84 wrote:
    Witajcie dziewczynki :)

Wosebka napisala:

o u nas bedzie 100km w jedna..no nic jak juz bedzie ten cykl z IUI i zaczne monitoring to najwyżej sobie weźmiemy urlopik i zostaniemy w tych Kielcach:)
    gdzie bedziesz miala robiona inseminacje? Bo ja tez z Kielc :)

hej Ewelka:)no to jest klinika gameta:)tą my z m wybrali:)

ja chodzilam prywatnie do dr Wojnera, ale dal skierowanie do poradni nieplodnosci w szpitalu na Prostej, i teraz na fundusz chodze, oni wspolpracuja z klinika nieplodnosci InviMed

ijpb20mmh57zc0cf.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    NO to za 10 dni @ powinna się pokazać!!! ale niech idzie w diały!!
    Normalnie pierwszy raz uśmiechnęłam sie na widok czerwnej kreski he he!!:-)

kibicuję ci
    :D

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek!
    Witaj Wosebuś :) !!!!!!!!!!!!!!
    Miłego dnia dziewuszki. Zajrzę później. Muszę ogarnąć mieszkanko i jechać na zakupy :)

mauysia, Wosebka, Dodi, Blondi22, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Dzieńdoberek!
    Witaj Wosebuś :) !!!!!!!!!!!!!!
    Miłego dnia dziewuszki. Zajrzę później. Muszę ogarnąć mieszkanko i jechać na zakupy :)

Witaj i żegnaj Natusia!! Do zobaczenia pózniej!!:-)

natusia lubi tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej nati kochana:)i do usłyszenia potem:)aha muszę wam powiedziec że odkad nie mierze temp i nie robie testów owu to jak ręką odjał wszsystkie moje ciażowe objawy znikły:)hehe:)takze kochane to jest najlepszy odwyk na nie wkrecanie sobie:)ja to az poczułam taka ulge ze nie musze sie zastanawiac czy my dobrze trafili czy nie...kieruje sie tylko sygnałami jakie daje mi ciało:)

nick nieaktualny, Blondi22, Muska, Dodi, mauysia, Fedra, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpocząć czasem dobra rzecz Wosebko !!!
    Ja w tamtym cyklu odpusciłam z objawami bo wiedziałam ze stracony będzie cykl bo Mojego M nie było jak był potrzebny!!:-)

Wosebka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Odpocząć czasem dobra rzecz Wosebko !!!
    Ja w tamtym cyklu odpusciłam z objawami bo wiedziałam ze stracony będzie cykl bo Mojego M nie było jak był potrzebny!!:-)

no ten mój tez stracony..zreszta troche odpuszczamy z m..co ma byc to bedzie:)nie przyspieszymy tego:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.

Też chyba nie potrzebnie zamówiłam sobie, aż 50 testów owu, bo co fakt to fakt, ale na wynik czeka się w napięciu, a z drugiej strony testy i temp i inne obserwacje pomagają określić owulke. I jak mam brać dupka to wolałabym wiedzieć czy owulacja była. Ale zagmatwane to wszystko. Trzeba się czymś pożytecznym zająć i przestać myśleć, bo głowa boli.

Wosebka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.

Też chyba nie potrzebnie zamówiłam sobie, aż 50 testów owu, bo co fakt to fakt, ale na wynik czeka się w napięciu, a z drugiej strony testy i temp i inne obserwacje pomagają określić owulke. I jak mam brać dupka to wolałabym wiedzieć czy owulacja była. Ale zagmatwane to wszystko. Trzeba się czymś pożytecznym zająć i przestać myśleć, bo głowa boli.

hej gocha:)jak widac są plusy i minusy..ale czy owulka była to odp na 100% że tak da Ci tylko monitoring...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 11:07

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy jak lekarz raz potwierdzi owulke to czy następne cykle też powinny być owulacyjne co laseczki!!:-)

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
    Niby sie nie nastawiałam, bo z wyliczeń miala byc owu w okolicy walentynek i zero seksu wtedy, a i tak wyszło inaczej ;)
    Ale teraz przy tym całym zwariowanym cyklu sobie myślę, że może jakimś cudem owu sie przesunęła (albo była mimo tych temp.) i trafiliśmy gola :)
    hehe
    Ale palma. Wiedziałam, że mimo wszystko sie troche nakręcę :)
    No nic.
    Poczekam sobie spokojnie do weekendu i teścik walnę, a co. Nie będę sobie żałować.
    Szczególnie że dalej jakoś tak mdląco mi po jedzeniu :/
    Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oka, Czas kończyc moje monologi ;)
    Trzeba na chleb zapracowac.
    Do usłyszenia wieczorkiem!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
    Niby sie nie nastawiałam, bo z wyliczeń miala byc owu w okolicy walentynek i zero seksu wtedy, a i tak wyszło inaczej ;)
    Ale teraz przy tym całym zwariowanym cyklu sobie myślę, że może jakimś cudem owu sie przesunęła (albo była mimo tych temp.) i trafiliśmy gola :)
    hehe
    No nic.
    Poczekam sobie spokojnie do weekendu i teścik walnę, a co. Nie będę sobie żałować.
    Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje...

Muska to mmamy termin @ w tym samym czasie:)u mnie też ma byc w weekend:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 11:17

Muska lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jak zwykle środa lub czwartek!!! Patrząc na kalendarz to zawsze w te dni dostaję @!! Smieszne co!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko - no to fajnie że znalazłaś dystans. Jeśli kogoś na maksa nakręca prowadzenie wykresu, to jak najbardziej zalecane jest rzucenie pomiarów w kąt :)

Muska - wiadomo, pod koniec cyklu zawsze się ma choć odrobinkę myśli nakręcających, choćby nie wiadomo jak się z tym walczyło :)

Wosebka, Muska, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    gocha04 wrote:

hej gocha:)jak widac są plusy i minusy..ale czy owulka była to odp na 100% że tak da Ci tylko monitoring...

tak, tak wiem, że monitoring jest najpewniejszy

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Muska wrote:
    hehe
    No nic.

Muska to mmamy termin @ w tym samym czasie:)u mnie też ma byc w weekend:)

według moich wyliczeń też powinna być @ coś koło niedzieli

Wosebka, Muska lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • she Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ponownie :) wlasnie czekam na wizyte u ginki. Moze dzidiaj dowiem sie czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Oby bobo dobrze sie ulozylo :)

gocha04, mauysia, nick nieaktualny, Dodi, Amicizia, Wosebka, nick nieaktualny, natusia, nick nieaktualny, Muska lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie wytrzymałam i jeszcze tu Zerknęłam.
    To forum jest uzależniające!
    Musze całkiem neta zamknąć bo się nie wyrobię z robotą. Dzisiaj uciekam wcześniej bo ide na okresowe badania do medycyny pracy.
    (Nie cierpię tych lekarzy tam)
    :/

Juz uciekam tak serio serio.
    Do wieczorka!

mauysia, Dodi, Kaja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane!!!
    Witaj Wosebko ;)
    She już nie moge się doczekać info od Ciebie o płci dzidziusia...;)
    Miłego dnia ;) .Muszę zajrzeć na Fb bo dawno tam nie byłam...

natusia lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
‹‹ 1720 1721 1722 1723 1724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ