plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wosebka wrote:ewela84 wrote:Witajcie dziewczynki
Wosebka napisala:
o u nas bedzie 100km w jedna..no nic jak juz bedzie ten cykl z IUI i zaczne monitoring to najwyżej sobie weźmiemy urlopik i zostaniemy w tych Kielcach:)
gdzie bedziesz miala robiona inseminacje? Bo ja tez z Kielc
hej Ewelka:)no to jest klinika gameta:)tą my z m wybrali:)
ja chodzilam prywatnie do dr Wojnera, ale dal skierowanie do poradni nieplodnosci w szpitalu na Prostej, i teraz na fundusz chodze, oni wspolpracuja z klinika nieplodnosci InviMed -
nick nieaktualny
-
hej nati kochana:)i do usłyszenia potem:)aha muszę wam powiedziec że odkad nie mierze temp i nie robie testów owu to jak ręką odjał wszsystkie moje ciażowe objawy znikły:)hehe:)takze kochane to jest najlepszy odwyk na nie wkrecanie sobie:)ja to az poczułam taka ulge ze nie musze sie zastanawiac czy my dobrze trafili czy nie...kieruje sie tylko sygnałami jakie daje mi ciało:)
AGA 30, Blondi22, Muska, Dodi, mauysia, Fedra, Libra, natusia, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Odpocząć czasem dobra rzecz Wosebko !!!
Ja w tamtym cyklu odpusciłam z objawami bo wiedziałam ze stracony będzie cykl bo Mojego M nie było jak był potrzebny!!
no ten mój tez stracony..zreszta troche odpuszczamy z m..co ma byc to bedzie:)nie przyspieszymy tego:) -
cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.
Też chyba nie potrzebnie zamówiłam sobie, aż 50 testów owu, bo co fakt to fakt, ale na wynik czeka się w napięciu, a z drugiej strony testy i temp i inne obserwacje pomagają określić owulke. I jak mam brać dupka to wolałabym wiedzieć czy owulacja była. Ale zagmatwane to wszystko. Trzeba się czymś pożytecznym zająć i przestać myśleć, bo głowa boli.Wosebka, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.
Też chyba nie potrzebnie zamówiłam sobie, aż 50 testów owu, bo co fakt to fakt, ale na wynik czeka się w napięciu, a z drugiej strony testy i temp i inne obserwacje pomagają określić owulke. I jak mam brać dupka to wolałabym wiedzieć czy owulacja była. Ale zagmatwane to wszystko. Trzeba się czymś pożytecznym zająć i przestać myśleć, bo głowa boli.
hej gocha:)jak widac są plusy i minusy..ale czy owulka była to odp na 100% że tak da Ci tylko monitoring...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 11:07
-
nick nieaktualny
-
Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
Niby sie nie nastawiałam, bo z wyliczeń miala byc owu w okolicy walentynek i zero seksu wtedy, a i tak wyszło inaczej
Ale teraz przy tym całym zwariowanym cyklu sobie myślę, że może jakimś cudem owu sie przesunęła (albo była mimo tych temp.) i trafiliśmy gola
hehe
Ale palma. Wiedziałam, że mimo wszystko sie troche nakręcę
No nic.
Poczekam sobie spokojnie do weekendu i teścik walnę, a co. Nie będę sobie żałować.
Szczególnie że dalej jakoś tak mdląco mi po jedzeniu
Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje... -
Muska wrote:Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
Niby sie nie nastawiałam, bo z wyliczeń miala byc owu w okolicy walentynek i zero seksu wtedy, a i tak wyszło inaczej
Ale teraz przy tym całym zwariowanym cyklu sobie myślę, że może jakimś cudem owu sie przesunęła (albo była mimo tych temp.) i trafiliśmy gola
hehe
No nic.
Poczekam sobie spokojnie do weekendu i teścik walnę, a co. Nie będę sobie żałować.
Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje...
Muska to mmamy termin @ w tym samym czasie:)u mnie też ma byc w weekend:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2013, 11:17
Muska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wosebko - no to fajnie że znalazłaś dystans. Jeśli kogoś na maksa nakręca prowadzenie wykresu, to jak najbardziej zalecane jest rzucenie pomiarów w kąt
Muska - wiadomo, pod koniec cyklu zawsze się ma choć odrobinkę myśli nakręcających, choćby nie wiadomo jak się z tym walczyłoWosebka, Muska, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
Wosebka wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny. No i Wosebka witaj po przerwie:) widzę, że potrzebny był ci odwyk.
Też chyba nie potrzebnie zamówiłam sobie, aż 50 testów owu, bo co fakt to fakt, ale na wynik czeka się w napięciu, a z drugiej strony testy i temp i inne obserwacje pomagają określić owulke. I jak mam brać dupka to wolałabym wiedzieć czy owulacja była. Ale zagmatwane to wszystko. Trzeba się czymś pożytecznym zająć i przestać myśleć, bo głowa boli.
hej gocha:)jak widac są plusy i minusy..ale czy owulka była to odp na 100% że tak da Ci tylko monitoring...
tak, tak wiem, że monitoring jest najpewniejszy👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Wosebka wrote:Muska wrote:Ha! Ja sobie właśnie uświadomiłam, że moja @ ma teraz w weekend wypaść. Ależ to zleciało tym razem.
hehe
No nic.
Jeszcze trzymam emocje na wodzy, bo wiem, ze to z choróbska może być, ale już gdzieś tam znowu jakas nadzieja kielkuje...
Muska to mmamy termin @ w tym samym czasie:)u mnie też ma byc w weekend:)
według moich wyliczeń też powinna być @ coś koło niedzieliWosebka, Muska lubią tę wiadomość
-
No i nie wytrzymałam i jeszcze tu Zerknęłam.
To forum jest uzależniające!
Musze całkiem neta zamknąć bo się nie wyrobię z robotą. Dzisiaj uciekam wcześniej bo ide na okresowe badania do medycyny pracy.
(Nie cierpię tych lekarzy tam)
Juz uciekam tak serio serio.
Do wieczorka!mauysia, Dodi, Kaja, Libra lubią tę wiadomość