plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Dora wrote:Wiosna idzie!!!!
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/prognoza,45/prognoza-pogody-na-16-dni-widac-wiosne-nawet-14-stopni-na-plusie,77493,1,0.html
I znowu wydatek będzie -opony letnie kupić trzeba będzie
jak ja się cieszę, bo my już oponki letnie mamy , kupiliśmy je w listopadzie i były 40% tańsze, teraz zimowe tez mi się kończą i mam zamiar kupić je latem jak też będą tańsze, przynajmniej się trochę grosza zaoszczędzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wpadłam do was na chwilkę, i widzę, że dziś sennie na forum i nie musze wiele nadrabiać. Ja od dziś mam gości na mieszkaniu, znajome które z siostra studiują razem pielegniarstwo maja teraz praktyki na psychiatrii w kobierzynie a uczelnia taka fajna jest ze im nie zalatwia noclegu wiec siostra nocuje u cioci a dziewczyny u mnie więc pewnie będę miałą mniej czasu, zwłaśzcza wieczorami, żeby wejść na forum
może zacznę wreszcie normalnie chodzić spać
to zmykam do łóżeczka papapadobrej nocki :*
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dobranoc Ami, Muska, Libra, Aga i pozostałe
Ja weszłam tylko życzyć Wam dobrej nocki, bo goście przed chwilą wyszli, ale już z deka słaba jestem i za moment kładę się spać
Jutro koniec laby i pora do pracy, więc nie będę z Wami cały dzień, ale w miarę możliwości zawsze zerknę.
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Pewnie
odkupie je od ciebie.
oddam w dobre ręce:) może Ci się poszczęści w taki sposób;)
podaj mi adres na priv, to jutro Ci wyślę... razem z testami ciążowymi, bo ja nie robię testów ciążowych:)
dorzucę Ci jeden test od Shaggi, tak wiesz - na szczęście:)Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny