plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mala29_ wrote:jak tam wasze samopoczucie dziewczynki ?
ja średnio, brzuch boli - daaaaaawwwwnoooo mnie tak brzuch nie bolał na @
Libruś a morze to sprawka fasolinkiFedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Pewnie
odkupie je od ciebie.
oddam w dobre ręce:) może Ci się poszczęści w taki sposób;)
podaj mi adres na priv, to jutro Ci wyślę... razem z testami ciążowymi, bo ja nie robię testów ciążowych:)
dorzucę Ci jeden test od Shaggi, tak wiesz - na szczęście:)
Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodziDziękuję.
Libra, Dodi, Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem dziewczyny...po prostu co chwilę mnie mdli i te odruchy...dziś ostatnia tabletka z pierwszego opakowania...oby przeszło dość szybko...
To dla mnie na prawdę nowość...ostatni raz wymiotowałam przy porodzie...tzn. w fazie rozwierania, bo niby coś na coś uciskało i stąd taki odruch... -
nick nieaktualnydzięki dziewczynki, że tak trzymacie za mnie kciuki... ale fasolinki nie będzie - przynajmniej w tym cyklu:)
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;) w sobotę będę miała pierwsze podejście do depilacji laserowej... mam nadzieję, że nie będzie cholernie bolało... hehehe:) i może pod koniec tego roku skończy się ma mordęga z depilatorem czy goleniem;P o ole wcześniej nie zaciążę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dzień dobry...widzisz Rucia jaka ja nie wychowana? Mnie od rana na każdy zapach odruch bierze...tabletki miały działać ale sama już nie wiem...jeśli tabletki nie zadziałały, to będzie katastrofa, bo one mają działanie teratogenne...mam niestety prawo, by się bać...porobię coś, zjem śniadanie, może przejdzie....
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też librunia tego Ci życzę i Ruci i małej tylko nie sobie...no nie sobie....dziewczynki idę, bo jak tu siedzę, to nic dobrego z tego nie wynika...muszę coś spróbować zjeść...papapa miłego dnia moje kochane...
Szkoda, że mauysi jeszcze nie ma, bo chciałam jej coś powiedzieć, chyba, że doczytała na fb;-) -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Dzień dobry dzień dobry...widzisz Rucia jaka ja nie wychowana? Mnie od rana na każdy zapach odruch bierze...tabletki miały działać ale sama już nie wiem...jeśli tabletki nie zadziałały, to będzie katastrofa, bo one mają działanie teratogenne...mam niestety prawo, by się bać...porobię coś, zjem śniadanie, może przejdzie....
A kopnąć Cię w tyłek?Fedra lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Ja też librunia tego Ci życzę i Ruci i małej tylko nie sobie...no nie sobie....dziewczynki idę, bo jak tu siedzę, to nic dobrego z tego nie wynika...muszę coś spróbować zjeść...papapa miłego dnia moje kochane...
Szkoda, że mauysi jeszcze nie ma, bo chciałam jej coś powiedzieć, chyba, że doczytała na fb;-)
muzarcia za to ja Ci tego życzę żeby się udało po twoim leczeniui żeby ten sen twojego m. się ziścił
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny