plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nie badz taka pewna Libra. Jak przyslowie mowi zazekala sie zaba blota
ja tam caly czas trzymam kciukasy
APEL do fasolkowych mam !!!!!!!
DMUCHAJCIE NA LIBRE ZEBYSMY MY MIALY RACJE I JA WREDNA @ ZASKOCZYLA I NIE PRZYLAZLARucia, Dodi, natusia, gocha04, Fedra, ann2224 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Wosebka wrote:hej dodi:)ja mam taki termometr:)i ja go kupilam w aptece:)powiedziałam o jaki mi chodzi i pan zamówił:)no i wyszło taniej niz z allegro:)
Ja tez poszłam do apteki i mi zamówili. Aptekarka mi powiedziała tez że od tych elektronicznych sa lepsze te stare rtęciowe z powiększona skalą, tylko rtęciowych juz się nie robi - jest tam teraz jakas inna ciesz, nie pamietam jaka.
No i zamówiłam tez ten microlife (tak mi się wydawało), wysłałam m po odbiór mówiąc "przynies na nasz nazwisko zamówiony termometr elektroniczny firmy microlife". No i przyniósł mi ten zwykły owulacyjny z powiększoną skalą...
Wysłać faceta po coś
Tłumaczył się potem że na tym było moje nazwisko naklejone i taki mu pani dała a on sie nie zna
No i używam tego i nie narzeka. Skala tak ogromna, że ślepy by widział te grube kreski
Już się przyzwyczaiłam i uważam, że jest b.dokładny.Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:nie badz taka pewna Libra. Jak przyslowie mowi zazekala sie zaba blota
ja tam caly czas trzymam kciukasy
APEL do fasolkowych mam !!!!!!!
DMUCHAJCIE NA LIBRE ZEBYSMY MY MIALY RACJE I JA WREDNA @ ZASKOCZYLA I NIE PRZYLAZLA
ale ja jestem pewna, że będzie @... zobaczysz mała:) to mój 5 obserwowany cykl i ja jestem przez to już o wiele mądrzejsza:) i racjonalnie podchodzę i z tego jestem bardzo zadowolona, bo psychicznie czuję się świetnie:) i po raz drugi nie przejdę depresi miesiączkowej;)hehehe
nawet chuchanie nie pomożę, bo tam w środku nie ma na co dmuchać
jak by się zdarzyło inaczej, to me pseudo nie Libra;)Fedra lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że mnie tez żołądek męczy strasznie. Już sie rano zastanawiałam czy testu nie walnąć. Powstrzymałam się bo to i tak by nic nie dało tak wcześnie.
...ale tak mi niedobrze
Jak wam się wydaje, kiedy taki test w moim przypadku w ogóle by coś pokazał? (pomijając termin spodziewanej @ oczywiście)? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja kupilam sobie elektroniczny ale on nie daje dwoch miejsc po przecinku tylko normalnie np 36,7
Czyli jak ja to mówię, taki do mierzenia temp pod pachą. Więc w tym przypadku z deszczu pod rynnę.
http://image.ceneo.pl/data/products/262748/i-microlife-mt-16c2.jpg
Tak wygląda temrmometr z dwoma miejscami po przecinku Sylwia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 07:22
-
sylwia1985 wrote:ja kupilam sobie elektroniczny ale on nie daje dwoch miejsc po przecinku tylko normalnie np 36,7
To musi być elektroniczny owulacyjny, czyli z 2 miejscami po przecinku. Takie z 1 miejscem nie sa wg mnie zbyt dokładne. Sa pomocne przy chorobie ale nie przy prowadzeniu wykresu. Musisz Sylwia kupic taki z 2 miejscami po przecinku. To nie kosztuje wiele (kilkanaście złotych), a naprawde ułatwi Ci obserwację.
-
nick nieaktualnySylwia czym się kierowałaś kupując ten termometr? Przecież pisałyśmy Ci, że najlepszy jest z dwoma miejscami po przecinku a nie z jednym! W zasadzie możesz w tym wypadku nadal używać rtęciowego. Żadna różnica.
Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Muska lepiej żeby nie, bo biorę leki hormonalne, antykoncepcyjne i one wpływają bardzo źle na fasolkę...ale jak będzie fasolka jakimś cudem, to cała ciąża w strachu...
A, to pewnie po tych lekach. Czasem nawet przy antykoncepcji takie odczucia są. Ale to chyba niezbyt dobrze? Jak sa efekty uboczne to nie trzeba tego lekarzowi zgłosić? Może masz źle dawkę dobraną?
Musze szczerze przyznac, że czasem mi się myla historie Wasze... i stąd te pomylki i czasm może moje głupie pytania. -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Sylwia czym się kierowałaś kupując ten termometr? Przecież pisałyśmy Ci, że najlepszy jest z dwoma miejscami po przecinku a nie z jednym! W zasadzie możesz w tym wypadku nadal używać rtęciowego. Żadna różnica.
nie bylo innego.Pytalam sie kobitki w aptece i powiedziala ze taki kupuja kobiety ktore stosuja kalendarzyk, mowila ze mierzy nim sie w buzi,ale jesli bedzie trzeba to zamowie sobie na allegro z dwoma miejscami po przecinku -
Muśka widziałam też właśnie ten termometr, o którym pisałaś ale będę szukała tego elektronicznego mimo wszystko. A ja mam właśnie rtęciowy jeszcze taki stary ale tak jak pisałam, ta skala się tak rozpływa, pod jednym kątem tylko mogę wynik zobaczyć i kiepska widoczność
Będę szukać
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Witajcie z samego rana! Cześć Libruś, WOsebko, Ruciu, Mała, Muzarciu, Sylwio, Dodi i Muska
Ale tu dzisiaj ruch od rana!
Libra - zdaj potem raport z tej depilacji laserowej plizBo mi też coraz mniej chce się użerać z tradycyjnymi metodami.
Muzarciu - to pewnie przez leki źle się czujesz... Trzymam kciuki żeby to szybko minęło!
Ja już po śniadaniu, pogryzam sobie teraz suszone plasterki jabłka i gruszki (łup otrzymany od babci M) i zakąszam kandyzowanym imbirem (łup otrzymany od teściowej). Imbir podobno dobry na mdłościDodi, Rucia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
wpadalam na chwile przywitac sie i zyczyc wszystkim milego dnia
Fedra lubi tę wiadomość