plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
LIBRUS bardzo mi sie podoba twoje nastawienie, bo cyba najgorsze to da dperesja ze @ przyszla a to ci nie gorzi, a za to jak cie zaskoczy taka mila niespodzianka jakby to byl ten cykl
Muzarciu jak mi przykro, rozumiem co przeżywasz i życzę ci żeby bylo dobrze i tak jak Ty chcesz, oby to bylyleki, a jesli to mała dzidzia to zeby była zdrowa, doskonale rozumiem twoje rozterki, bo sama niedawo to przerabialam i teraz tez troszke sie martwie, chociaz wy mnie troszke juz uspokoilyscie mowiac ze tobylo na etapie wszystko albo nic, ale M caly czas sie boi...Libra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia - dziś jest w porządku (na razie...). Generalnie moje mdłości nie są teraz takie uciażliwe jak z 2 tygodnie temu, ale do komfortu mi daleko. Najgorzej chyba ma Dora, z tego co czytałam we wczorajszych wpisach... Oby jej szybko minęło.
Muska - bo imbir podobno dobry jest też na katar. Teściowa usłyszała, że parę razy kichnęłam i dała mi zapas imbiruNie powiem, żeby jakoś szczególnie mi smakował, ale skoro ma pomóc na mdłości...
O, to nie wiedziałam, ze na katar tez pomaga.
Tez dostałam od mojej mamy taki kazdyzowany, ale jako że nie przepadam za tym, to stoi dalej na pólce. Może powinnam jeśc na siłe po trochu, to katar mi przejdzie w końcu i moze żołądek tez przestanie męczyć.Fedra lubi tę wiadomość
-
Dodi ciężarna mieszkała u siustr w Usa została porwana przez złodziejkę płodu (psychicznie chora) 3dnia od porwania nożem od tapet rozcieła jej brzuch masakra ,ale na szczęście uciekła i udało się uratować dziecko i ją ,ale sznytę jej na brzuchu zrobiła jak pokazała aż mi się słabo zrobiło .....takie baby istnieją Szok
-
Oj mi na mdłości to już nic nie pomaga.... Tzn... na same mdłości to cola, ale ja mam tak, że siedze sobie jak biały człowiek i po prostu nagle zaczynam haftować
Strach cholera z domu wyjść... no i nie ma jak zapobiec, bo jest ok, ok i nagle...
I codziennie to samo i tak w kółko ehhhh... trochę już mam tego dosyć
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Dodi ciężarna mieszkała u siustr w Usa została porwana przez złodziejkę płodu (psychicznie chora) 3dnia od porwania nożem od tapet rozcieła jej brzuch masakra ,ale na szczęście uciekła i udało się uratować dziecko i ją ,ale sznytę jej na brzuchu zrobiła jak pokazała aż mi się słabo zrobiło .....takie baby istnieją Szok
o kurcze .... to musiała być istna masakrateż czasem takie rzeczy oglądam, bo mam zryty beret, ale tego akurat nie widziałam.
-
Kaja wrote:Dodi ciężarna mieszkała u siustr w Usa została porwana przez złodziejkę płodu (psychicznie chora) 3dnia od porwania nożem od tapet rozcieła jej brzuch masakra ,ale na szczęście uciekła i udało się uratować dziecko i ją ,ale sznytę jej na brzuchu zrobiła jak pokazała aż mi się słabo zrobiło .....takie baby istnieją Szok
też to oglądałam-masakra! -
oj dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów i mdłości (ale po cichu chciałabym być w Waszej skórze). Jakby co to możecie część dolegliwości oddać
po koleżeńsku wezmę każdą ilość, oby Wam tylko było lżej (Dora, Bella, Mauysia i pozostałe heftowaczki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 08:05
BellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość
-
oj biedulki z tymi wymiotami mi chwilowo mdlosci sie uspokily, ale za to nasiły zawroty głowy
no Mausya ja chyba to jajo wlasnie zniose, poszlam u siebie do przychodni, bo boje sie igly a mialam tu skierowanie na morfologie wiec chcialam za jednym razem wszystko zrobic, a tu niestety okazalo sie ze az do piatku trzeba czekac, gdybym wiedziala ze tak dlugo to pewnie psozlabym do diagnodtyki tam sa najdalej nastepnego dnia wyniki, ale perspektywa podwojnego klucia mi sie nie podobala, wiec jakos dam rade, ale czuje ze jest ok i tempka chyba tez na to wskazuje, a szyjka zamknieta, jak nie wytrzymam to sobie tescick kolejny kupie a poki co nie moge sie napatrzec na ten niedzielny -
a co do termometrow to ja tez mam owulacyjny z microlife ale ja nie kupilam ani na allegro ani w aptecece, tylko jeszcze przed slubem na rekolekcach dla narzeczonych prowadzacy ktorzy mowili m.in.o NPR a ze ja juz wtedy stosowalam i wlansie szukalam takiego termometru tylko ne wiedzialam ktory jest sprawdozny, to jak sie okazalo ze oni takowy posiadaja to od razu kupilam i jestem z niego bardzo zadowolona, jest troszke inny od tych na allegro ale to chyba tylko kwestia modelu. ogolnei microlife moge kazdemu spokojnie polecic
Dodi lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:
ohhh ale jeszcze jak to bedzie takie haftowanie to po Kaszubskuoby szybko Dodi i inne tez miały !!!!
Dodi, Libra lubią tę wiadomość