plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o taki kupilam
https://www.google.pl/search?q=berotherm+66+termometr&hl=pl&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MGUsUcTYI9HMswbX9IDoAQ&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=685#imgrc=Z7JGebSgMAikYM%3A%3Bxxdg40l4HYDyDM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.emsmedyk.pl%252F495-711-thickbox%252Ftermometr-cyfrowy-berotherm-66.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.emsmedyk.pl%252Fdiagnostyka%252F495-termometr-cyfrowy-berotherm-66.html%3B600%3B600 -
Dzień Dobry laseczki:)
czuje się fatalnie,gardło boli ,na wymioty mi się ma i wogóle wszystko do du....y
Libra ja tez Ci kiedyś pisałam o tych testach na priv z prośbą o odkupienie ale chyba nie doszło-cóż tak czasem bywa i pewnie czasem wiadomości nie dochodzą
Nic uaktualniam wykres poczytam troszkę i znikam pod kołderke:)Buziaki dla wszystkich :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 07:39
Dodi lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Rucia wrote:Sylwia czym się kierowałaś kupując ten termometr? Przecież pisałyśmy Ci, że najlepszy jest z dwoma miejscami po przecinku a nie z jednym! W zasadzie możesz w tym wypadku nadal używać rtęciowego. Żadna różnica.
nie bylo innego.Pytalam sie kobitki w aptece i powiedziala ze taki kupuja kobiety ktore stosuja kalendarzyk, mowila ze mierzy nim sie w buzi,ale jesli bedzie trzeba to zamowie sobie na allegro z dwoma miejscami po przecinku
No, to jak taki termometr z 1 miejscem po przecinku stosują i do tego kalendarzyk, to pomijając że to się wzajemnie wyklucza (bo kalandarzyk bazuje tylko na wyliczeniach a nie na mierzeniu temperatury), to nawet jak juz te temperatury mierzą to i tak sa one na tyle niedokładne, że jak się nie planuje dzieci to i tak się je robi - tzw. dzieci z kalendarzyka...Rucia, Dodi, Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Widze, że temat o termometrach ;P To i ja cos od siebie polecę. Z elektronicznych mogę z ręką na sercu polecić termometr owulacyjny firmy microlife. W ogóle termometry z tej firmy są bardzo dokłądne. Ja go nie używałam, ale ma go moja siostra. Kiedyś kupiła dwupak i jeden jest w ogóle dla rodziny ze względu, ze to jej jedyny elektroniczny, który nie przekłamuje ;PDodi, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej Effciu, Bella
Mauysia twardziele z Wasja to bym chyba z taką informację nie umiała czekać
Bella ja własnie w wielu miejscach spotykałam się z tą właśnie firma a wiem, że jest jeszcze geratherm bodajże ale o tych już mniej czytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 07:46
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Witam z rana, dzis mi sie micha uśmiechneła jak po przebudzeniu zobaczyłam że tempka poszła do góry
ja ciągle jeszcze nie dowierzam, do tego stopnia ze ciągle gapie sie na test ciążowy a wczoraj nie wytrzymałam i musiałam sobie wymacać moją szyjke i była zamknieta, to mnie to trochę uspokoiło
jestem już po morfologii i becie, M poszedł ze mną bo przez morfologie ogolna musialam isc na czczo i strasznie mi sie w głowie kręciło. Co do bety to koniec koncow nie pytalam sie leakrza jak to jest, babeczki z rejestracji twierdzily ze nie jest refundowane, mozliwe, ale co tam, tylko niestety na wyniki musze czekaz aż do piątku!!! jak ja to wytrzymam!!! normlanie trzymajcie mnie zebym nie poszla kupic kolejnego testu bo w patece kolo mine to tylko te stanbdardowe plytkowe, a te czule to daleko i nie po drodze
wlasnie zjadlam snaidanko i bede sie zbeirac na moja mikrodermabrazje
i przepraszam z aliterowki ale jeszcze usypia mi sie nad klawiatura i nie mam sily poprawiac
mielgo dzionkaDodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
dzien dobry Wszystkim:)
dzisiaj jes moj 20 dc i pierwszy dzien w którym zaczynam brac duphaston.Trochu a nawet bardziej niz trochu złapałam doła choc do tej pory trzymałam sie mocno:( Patrze na ten mój wykres i bije sie ze mimo ze pecherzyk w piatek wyn 21 mm to nie pekł i albo sie wchłona albo nie wiem zrobila sie torbiel ( bo do torbieli mam skłonności). dzisiaj po cichutku liczyłam na jakikolwiek skok temp ale nici z tego ( term nadal mam z 1 miejscem po przecinku, a w aptece innych nie maja) Moze ja za bardzo schize:(
Wczoraj moja znajoma oznajmiła mi ze spodziewa sie dziecka. Opaowiadała ze porzez 6 misiecy starali sie były obserwacje, monitorin, sexik wtedy kiedy trzeba i nic nie wychodziło, po 6 cyklo odpusciła, doszła do wniosku ze nie ma sensu ze zaczyna sie to robic upokarzajace dla niej, widocznie nie dane jej miec drugiego dziecka. I w nastepnym cyklu, dokładnie 2 dni po okresie czyli w 6dc, raz tyklo w tym dniu był sexik i teraz jest juz w 5 miesiacu:)))gocha04 lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Effcia - dziś jest w porządku (na razie...). Generalnie moje mdłości nie są teraz takie uciażliwe jak z 2 tygodnie temu, ale do komfortu mi daleko. Najgorzej chyba ma Dora, z tego co czytałam we wczorajszych wpisach... Oby jej szybko minęło.
Muska - bo imbir podobno dobry jest też na katar. Teściowa usłyszała, że parę razy kichnęłam i dała mi zapas imbiruNie powiem, żeby jakoś szczególnie mi smakował, ale skoro ma pomóc na mdłości...
Effcia28, Muska, Fedra lubią tę wiadomość