plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dodi walić te 9 miechów... ja c o ponarzekam to ponarzekam- rzyganie, rwa kulszowa i inne dziwne wszelakie bóle, ale ogólnie lubię być w ciązy- ruchy maleństwa i takie tam. Gorzej z porodem cholera
To powinno zdecydowanie należeć do mężczyzn
Dodi lubi tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:ej no trochę musze ponarzekać
Taka moja natura ;P
spoko, spokoa my sobie podśmiechujki robimy dla rozluźnienia atmosfery
przecież jakbyśmy nie narzekały to ja sobie tego nie wyobrażam.
a z tymi porodami to też tak różnie słyszę, bo moja kuzynka to się cieszydrugą córcię teraz urodziła, poszło znów jak z płatka i powiedziała, że mogłaby dalej rodzić, tak więc Tobie też takiego właśnie rozwiązania życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 08:28
BellaRosa, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dzień Dobry laseczki:)
czuje się fatalnie,gardło boli ,na wymioty mi się ma i wogóle wszystko do du....y
Libra ja tez Ci kiedyś pisałam o tych testach na priv z prośbą o odkupienie ale chyba nie doszło-cóż tak czasem bywa i pewnie czasem wiadomości nie dochodzą
Nic uaktualniam wykres poczytam troszkę i znikam pod kołderke:)Buziaki dla wszystkich :*
uuuu.... nic takiego do mnie nie doszło:( myślałam, że nikt nie jest nimi zainteresowany... -
nick nieaktualnyDodi wrote:
ja nie musiałabym nic mówić... po mnie od razu by było widaćDodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:heloł
wpadłam zameldować...
Shagga... przesyłka doszła:) dziękuję, przyda się na kolejny cykl:*
Hej Babeczki...weszłam na chwilę i już znikam, więc nie poczytam co tam u Was....musiałam zajrzeć na jeden wykres....ciekawe,czy zgadniecie na jaki
Libra, weź no Ty już zacznij chuchać na te testy niech nabierają mocy
Zerknę jeszcze na tabelkę i już mnie tu nie ma
Miłego dzionka
Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!!
Libruś widzę że tempka u ciebie spadła troszkę!!
Moja tempka tez w dół powędrowała prawie tak jak w dzień owulki!!
No to pewnie kocha będzie z tego cyklu!!
Jak tam poranek u was bo mi moja tempka humor zepsuła!!Libra lubi tę wiadomość
-
Aga na razie żadnych wyroków nie wydawaj! U mnie po owulacji tem była 36,5... przez kilka dni a nawet 36,4 bodajże... Przy czym w pierwszej fazie miałam wysokie temp- u Ciebie widać różnice miedzy jedną fazą a drugą.Temperatura psozybowac wysoko może nawet dopiero po zagnieżdżeniu zarodka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 08:57
AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Aga na razie żadnych wyroków nie wydawaj! U mnie po owulacji tem była 36,5... przez kilka dni a nawet 36,4 bodajże... Przy czym w pierwszej fazie miałam wysokie temp- u Ciebie widać różnice miedzy jedną fazą a drugą.Temperatura psozybowac wysoko może nawet dopiero po zagnieżdżeniu zarodka!
BellaRosa ty juz nie prowadzisz wykresiku?
Chciałam go podejrzeć.
ps.
widzicie w ogóle jakiekolwiek wykresy? Bo ja tylko notatki, temperatury sa niewidoczne -
AGA 30 wrote:Witam dziewczynki!!
Libruś widzę że tempka u ciebie spadła troszkę!!
Moja tempka tez w dół powędrowała prawie tak jak w dzień owulki!!
No to pewnie kocha będzie z tego cyklu!!
Jak tam poranek u was bo mi moja tempka humor zepsuła!!
ja dzisiaj mam depresyjny dzień, moja temperatura dzisiaj mnie zawiodła, liczylam na minimalny wzrost i nic, dzisiaj 1 dzin z duphastonem06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Kaja ja nowej żadnej nie wyczaiłam dzisiaj
Libra Ty to byś w tej masce musiała chodzić cały czas żeby się nie wydało hehe
Shagga Ty pewnie wykres Librusi podglądałaś, tak myślę
AGA może ten spadek jeszcze o niczym nie świadczynadzieja umiera ostatnia :*
Bella skoro tak to u Was w rodzinie wygląda, to może faktycznie nie warto ryzykować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 09:01
AGA 30, Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Aga na razie żadnych wyroków nie wydawaj! U mnie po owulacji tem była 36,5... przez kilka dni a nawet 36,4 bodajże... Przy czym w pierwszej fazie miałam wysokie temp- u Ciebie widać różnice miedzy jedną fazą a drugą.Temperatura psozybowac wysoko może nawet dopiero po zagnieżdżeniu zarodka!
Bella wolę się nie nastawiać i nie nakręcać!! jeszcze 9 dni czekania i wszystko się wyjaśni!!Libra lubi tę wiadomość