plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewuszki

Libra ale trzymasz w niepewności
Aga to,że tempka spadła to jeszcze nic nie znaczy...popatrz sobie na wykresy innych dziewczyn,którym sie udało. Przeglądałam kiedyś w galerii...cuda tam są,także naprawdę nie ma się czym stresowac jeszcze
Ja wierzę,że będzie dobrze
Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:gocha04 wrote:Dora wrote:Moze to chlopak bo podobno u chlopcow wychodza wyzsze wyniki.... o ile moj wynik jeszcze wzrosnie...
niech Dodi sprawdzi w swej magicznej tabelce;)
uciekam do domu.
Gocha łobuzie śmiejesz się ze mnie? Wg mojej tabelki najprawdopodobniej Dora będzie miała chłopca :)Napewno zdrowego i ślicznego
(no chyba, że dziewczynka
)

Coś Ty Doduś, ja nigdy:) może to tylko tak można było odczytać, ale skoro się sprawdzało na innych to może i na nas się sprawdzi:)
Cześć dziewczynki, nadrabiam czytanie, a później trzeba będzie trochę popracować.
Wczoraj czytałam Beatę, że się źle czuje i, że myśli że to od castagnusa. I powiem wam, że mi łeb doskwiera już od piątku (zresztą na wykresie to zaznaczam) i też podejrzewam o to castagnusa. No i bebech jakiś ogromny mi się zrobił, wzdęty i działa na głośnomówiącym najczęściej wieczorami, aż dudni. Najpierw myślałam, że to może wiesiołek, ale raczej nie, bo ten chyba już zaczął działać. Wczoraj miałam mętny, ale rozciągliwy śluz i jestem w mega szoku.
Dodi lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:heloł
wpadłam zameldować...
Shagga... przesyłka doszła:) dziękuję, przyda się na kolejny cykl:*
Hej Babeczki...weszłam na chwilę i już znikam, więc nie poczytam co tam u Was....musiałam zajrzeć na jeden wykres....ciekawe,czy zgadniecie na jaki
Libra, weź no Ty już zacznij chuchać na te testy niech nabierają mocy
Zerknę jeszcze na tabelkę i już mnie tu nie ma
Miłego dzionka
ja narazie fluidkami namaściłam brzuszek, bo skoro mam owulkę szybko, to może już kolejne jajeczka się szykują
chuchać nie będę, bo nie chcę tch fluidków "skazić" brakiem fasolinki;) bo obiecałam jednego Ruci, także musi być w doskonałej, nienaruszonej formie:) ale opakowania nie oddam...
i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI:) ode mnie i od mego m:)
mój m. jak to zobaczył, to się uśmiechnął, dał buziaka i powiedział "Och Wy... wariatki kochane"
Dodi, natusia, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi ovu jest dokładne pod jednym warunkiem: kobieta ma idealne cykle i zaznacza wszystkie parametry

A ja i tak wiem swoje i uważam (jak tu kilkakrotnie napisałam), ze kobieta jest tak wyjątkowym stworzeniem, ze nie da się jej wsadzić w żadne durne ramki ;P O!
Dodi, Kaja, natusia, Libra, anna_w, Fedra, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Nawet kolor mi zabiorą!!! Masakra!!