Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohhh tak spokojne te nasze miasteczka :-0

Amicizia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja obiecuje mało pisać ,ale za koleżanki nie odpowiadam ;-)

Dodi, Fedra, Muska lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta ja uciekam, będę pewnie późnym wieczorem jak wrócę z pracy :/
    Miłego dzionka Wam życzę :)
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodi buzaki pappa napisze ci na priv co wyszło paaaa

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra no teraz to nudnej ciąży ci zyczę !!!!!

Kleopatra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Też was nadrobiłam w końcu :)
    Beatko fajnie,że wróciłaś :)
    Od wczoraj nieciekawie się czuję...mam zawroty głowy i mdłości...boję się,że złapałam jakąś jelitówkę :( najgorsze jest to,że jak jestem głodna to mdli a jak zjem to jest znośnie :( pewnie jeszcze ze 2 dni mnie pomęczy :/ ledwie dziś samochodem z miasta wróciłam...nawet zapach samochodu mi przeszkadzał...ble. Całą drogę jadłam cukierki miętowe. Dawno nie chorowałam więc coś musi sie do człowieka przyplątać.

POwiem tylko tyle że moja mama będąć ze mną w ciąży do 4 miesiąca miała normalny okres...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)
    nadrobiłam..uff..
    Chucham i dmucham na jeden wykres- ale nie powiem, na który;)

mauysia, Kaja, natusia, Fedra, Muska, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dorciu, jak tam - dziś choć troszkę lepiej?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra moze to ciaza

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natusia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    natusia wrote:
    Od wczoraj nieciekawie się czuję...mam zawroty głowy i mdłości...boję się,że złapałam jakąś jelitówkę :( najgorsze jest to,że jak jestem głodna to mdli a jak zjem to jest znośnie :( pewnie jeszcze ze 2 dni mnie pomęczy :/ ledwie dziś samochodem z miasta wróciłam...nawet zapach samochodu mi przeszkadzał...ble. Całą drogę jadłam cukierki miętowe. Dawno nie chorowałam więc coś musi sie do człowieka przyplątać.

POwiem tylko tyle że moja mama będąć ze mną w ciąży do 4 miesiąca miała normalny okres...

wkurza mnie ta moja temperatura... :/ zerknij jak mozesz... cały czas wysoka. Myślę,że to jakieś choróbsko mnie męczy. Głowę mam ciężką i cały czas tak jakby szum w niej był. Do tego te mdłości. fuj... Pewnie to jakaś wczesnowiosenna jelitówka. Myślę,że raczej ciąża mi nie grozi. Przestały mnie piersi boleć po @. Fakt,że krótka i słaba była ta moja @ ale może przez to tak się niewyraźnie czuję.

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Hej dziewczynki:)
    nadrobiłam..uff..
    Chucham i dmucham na jeden wykres- ale nie powiem, na który;)

hehehe może mój co??

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natusia tak z ciekawości ... zrób test ciążowy. Ja wczoraj miałam ci to napisać, bo temperatury u Ciebie są dosyć wysokie :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:

wkurza mnie ta moja temperatura... :/ zerknij jak mozesz... cały czas wysoka. Myślę,że to jakieś choróbsko mnie męczy. Głowę mam ciężką i cały czas tak jakby szum w niej był. Do tego te mdłości. fuj... Pewnie to jakaś wczesnowiosenna jelitówka. Myślę,że raczej ciąża mi nie grozi. Przestały mnie piersi boleć po @. Fakt,że krótka i słaba była ta moja @ ale może przez to tak się niewyraźnie czuję.

natusia ja na Twoim miejscu bym to sprawdziła:)temp wysoka licha @....mojego brata zona tez tak miał..dopiero w 5 miesiau wyszło ze jest w ciazy...

natusia, Fedra lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora milczy zatkało ją za moje pytanie ohhh wiem wiem ,że nie ja !!!;-) ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natusia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Natusia tak z ciekawości ... zrób test ciążowy. Ja wczoraj miałam ci to napisać, bo temperatury u Ciebie są dosyć wysokie :)

Właśnie wysokie...patrzyłam na wcześniejsze wykresy to w 8 dc były już niskie...a tu nadal utrzymuje się wysoka. Dziwi mnie to,że @ przyszła szybciej... no ale i tak bywa. Ból był taki jak zawsze,tyle że pierwszego dnia długo było plamienie,dopiero pod koniec się rozkręciła...a 3 dnia prawie zniknęła...ale wszystko na ziemi i niebie wskazywało na zwykłą @ także wątpię... Jak nie odpuszczą mi te zawroty i mdłości to może zrobię test...ale raczej daję 90% że to co innego się przyplątało.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    dzien dobry Wszystkim:)

dzisiaj jes moj 20 dc i pierwszy dzien w którym zaczynam brac duphaston.Trochu a nawet bardziej niz trochu złapałam doła choc do tej pory trzymałam sie mocno:( Patrze na ten mój wykres i bije sie ze mimo ze pecherzyk w piatek wyn 21 mm to nie pekł i albo sie wchłona albo nie wiem zrobila sie torbiel ( bo do torbieli mam skłonności). dzisiaj po cichutku liczyłam na jakikolwiek skok temp ale nici z tego ( term nadal mam z 1 miejscem po przecinku, a w aptece innych nie maja) Moze ja za bardzo schize:(

Wczoraj moja znajoma oznajmiła mi ze spodziewa sie dziecka. Opaowiadała ze porzez 6 misiecy starali sie były obserwacje, monitorin, sexik wtedy kiedy trzeba i nic nie wychodziło, po 6 cyklo odpusciła, doszła do wniosku ze nie ma sensu ze zaczyna sie to robic upokarzajace dla niej, widocznie nie dane jej miec drugiego dziecka. I w nastepnym cyklu, dokładnie 2 dni po okresie czyli w 6dc, raz tyklo w tym dniu był sexik i teraz jest juz w 5 miesiacu:)))

gdzieś tu wklejałam wykres który zakończył się zieloną krpką a praktycznie od początku do końca był płaski bez żadnego skoku i podziału na dwie fazy więc nie ma co się dołować bo dziwne rzeczy się dzieją a im bardziej się stresujesz tym bardziej dziwne rzeczy są na wykresie wieć Ciocia Fredzia zaleca spokój i luz :D

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natusia nie bądź tego taka pewna :)

natusia lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:

natusia ja na Twoim miejscu bym to sprawdziła:)temp wysoka licha @....mojego brata zona tez tak miał..dopiero w 5 miesiau wyszło ze jest w ciazy...

nie nakręcać mnie tu ;D ból brzucha był taki nieznośny jak zawsze...więc wątpię...

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Wosebka wrote:
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:

nie nakręcać mnie tu ;D ból brzucha był taki nieznośny jak zawsze...więc wątpię...

kochana nikt Cie nie nakreca:)po prostu ja na twoim miejscu bym to sprawdziła:)zreszta miałam juz taka sytuacje..ale niestety to ciąża nie była..:(

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    2 kreski wrote:
    dzien dobry Wszystkim:)

dzisiaj jes moj 20 dc i pierwszy dzien w którym zaczynam brac duphaston.Trochu a nawet bardziej niz trochu złapałam doła choc do tej pory trzymałam sie mocno:( Patrze na ten mój wykres i bije sie ze mimo ze pecherzyk w piatek wyn 21 mm to nie pekł i albo sie wchłona albo nie wiem zrobila sie torbiel ( bo do torbieli mam skłonności). dzisiaj po cichutku liczyłam na jakikolwiek skok temp ale nici z tego ( term nadal mam z 1 miejscem po przecinku, a w aptece innych nie maja) Moze ja za bardzo schize:(

Wczoraj moja znajoma oznajmiła mi ze spodziewa sie dziecka. Opaowiadała ze porzez 6 misiecy starali sie były obserwacje, monitorin, sexik wtedy kiedy trzeba i nic nie wychodziło, po 6 cyklo odpusciła, doszła do wniosku ze nie ma sensu ze zaczyna sie to robic upokarzajace dla niej, widocznie nie dane jej miec drugiego dziecka. I w nastepnym cyklu, dokładnie 2 dni po okresie czyli w 6dc, raz tyklo w tym dniu był sexik i teraz jest juz w 5 miesiacu:)))

gdzieś tu wklejałam wykres który zakończył się zieloną krpką a praktycznie od początku do końca był płaski bez żadnego skoku i podziału na dwie fazy więc nie ma co się dołować bo dziwne rzeczy się dzieją a im bardziej się stresujesz tym bardziej dziwne rzeczy są na wykresie wieć Ciocia Fredzia zaleca spokój i luz :D

Dziekuje Ciociu, postaram sie dostosowac do zalecen twoich:)

Fedra lubi tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

‹‹ 1741 1742 1743 1744 1745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ