X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohhh tak spokojne te nasze miasteczka :-0

Amicizia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja obiecuje mało pisać ,ale za koleżanki nie odpowiadam ;-)

Dodi, Fedra, Muska lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta ja uciekam, będę pewnie późnym wieczorem jak wrócę z pracy :/
    Miłego dzionka Wam życzę :)
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodi buzaki pappa napisze ci na priv co wyszło paaaa

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra no teraz to nudnej ciąży ci zyczę !!!!!

Kleopatra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Też was nadrobiłam w końcu :)
    Beatko fajnie,że wróciłaś :)
    Od wczoraj nieciekawie się czuję...mam zawroty głowy i mdłości...boję się,że złapałam jakąś jelitówkę :( najgorsze jest to,że jak jestem głodna to mdli a jak zjem to jest znośnie :( pewnie jeszcze ze 2 dni mnie pomęczy :/ ledwie dziś samochodem z miasta wróciłam...nawet zapach samochodu mi przeszkadzał...ble. Całą drogę jadłam cukierki miętowe. Dawno nie chorowałam więc coś musi sie do człowieka przyplątać.

POwiem tylko tyle że moja mama będąć ze mną w ciąży do 4 miesiąca miała normalny okres...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:)
    nadrobiłam..uff..
    Chucham i dmucham na jeden wykres- ale nie powiem, na który;)

mauysia, Kaja, natusia, Fedra, Muska, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dorciu, jak tam - dziś choć troszkę lepiej?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra moze to ciaza

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natusia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    natusia wrote:
    Od wczoraj nieciekawie się czuję...mam zawroty głowy i mdłości...boję się,że złapałam jakąś jelitówkę :( najgorsze jest to,że jak jestem głodna to mdli a jak zjem to jest znośnie :( pewnie jeszcze ze 2 dni mnie pomęczy :/ ledwie dziś samochodem z miasta wróciłam...nawet zapach samochodu mi przeszkadzał...ble. Całą drogę jadłam cukierki miętowe. Dawno nie chorowałam więc coś musi sie do człowieka przyplątać.

POwiem tylko tyle że moja mama będąć ze mną w ciąży do 4 miesiąca miała normalny okres...

wkurza mnie ta moja temperatura... :/ zerknij jak mozesz... cały czas wysoka. Myślę,że to jakieś choróbsko mnie męczy. Głowę mam ciężką i cały czas tak jakby szum w niej był. Do tego te mdłości. fuj... Pewnie to jakaś wczesnowiosenna jelitówka. Myślę,że raczej ciąża mi nie grozi. Przestały mnie piersi boleć po @. Fakt,że krótka i słaba była ta moja @ ale może przez to tak się niewyraźnie czuję.

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Hej dziewczynki:)
    nadrobiłam..uff..
    Chucham i dmucham na jeden wykres- ale nie powiem, na który;)

hehehe może mój co??

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natusia tak z ciekawości ... zrób test ciążowy. Ja wczoraj miałam ci to napisać, bo temperatury u Ciebie są dosyć wysokie :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:

wkurza mnie ta moja temperatura... :/ zerknij jak mozesz... cały czas wysoka. Myślę,że to jakieś choróbsko mnie męczy. Głowę mam ciężką i cały czas tak jakby szum w niej był. Do tego te mdłości. fuj... Pewnie to jakaś wczesnowiosenna jelitówka. Myślę,że raczej ciąża mi nie grozi. Przestały mnie piersi boleć po @. Fakt,że krótka i słaba była ta moja @ ale może przez to tak się niewyraźnie czuję.

natusia ja na Twoim miejscu bym to sprawdziła:)temp wysoka licha @....mojego brata zona tez tak miał..dopiero w 5 miesiau wyszło ze jest w ciazy...

natusia, Fedra lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora milczy zatkało ją za moje pytanie ohhh wiem wiem ,że nie ja !!!;-) ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natusia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Natusia tak z ciekawości ... zrób test ciążowy. Ja wczoraj miałam ci to napisać, bo temperatury u Ciebie są dosyć wysokie :)

Właśnie wysokie...patrzyłam na wcześniejsze wykresy to w 8 dc były już niskie...a tu nadal utrzymuje się wysoka. Dziwi mnie to,że @ przyszła szybciej... no ale i tak bywa. Ból był taki jak zawsze,tyle że pierwszego dnia długo było plamienie,dopiero pod koniec się rozkręciła...a 3 dnia prawie zniknęła...ale wszystko na ziemi i niebie wskazywało na zwykłą @ także wątpię... Jak nie odpuszczą mi te zawroty i mdłości to może zrobię test...ale raczej daję 90% że to co innego się przyplątało.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    dzien dobry Wszystkim:)

dzisiaj jes moj 20 dc i pierwszy dzien w którym zaczynam brac duphaston.Trochu a nawet bardziej niz trochu złapałam doła choc do tej pory trzymałam sie mocno:( Patrze na ten mój wykres i bije sie ze mimo ze pecherzyk w piatek wyn 21 mm to nie pekł i albo sie wchłona albo nie wiem zrobila sie torbiel ( bo do torbieli mam skłonności). dzisiaj po cichutku liczyłam na jakikolwiek skok temp ale nici z tego ( term nadal mam z 1 miejscem po przecinku, a w aptece innych nie maja) Moze ja za bardzo schize:(

Wczoraj moja znajoma oznajmiła mi ze spodziewa sie dziecka. Opaowiadała ze porzez 6 misiecy starali sie były obserwacje, monitorin, sexik wtedy kiedy trzeba i nic nie wychodziło, po 6 cyklo odpusciła, doszła do wniosku ze nie ma sensu ze zaczyna sie to robic upokarzajace dla niej, widocznie nie dane jej miec drugiego dziecka. I w nastepnym cyklu, dokładnie 2 dni po okresie czyli w 6dc, raz tyklo w tym dniu był sexik i teraz jest juz w 5 miesiacu:)))

gdzieś tu wklejałam wykres który zakończył się zieloną krpką a praktycznie od początku do końca był płaski bez żadnego skoku i podziału na dwie fazy więc nie ma co się dołować bo dziwne rzeczy się dzieją a im bardziej się stresujesz tym bardziej dziwne rzeczy są na wykresie wieć Ciocia Fredzia zaleca spokój i luz :D

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natusia nie bądź tego taka pewna :)

natusia lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:

natusia ja na Twoim miejscu bym to sprawdziła:)temp wysoka licha @....mojego brata zona tez tak miał..dopiero w 5 miesiau wyszło ze jest w ciazy...

nie nakręcać mnie tu ;D ból brzucha był taki nieznośny jak zawsze...więc wątpię...

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Wosebka wrote:
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:

nie nakręcać mnie tu ;D ból brzucha był taki nieznośny jak zawsze...więc wątpię...

kochana nikt Cie nie nakreca:)po prostu ja na twoim miejscu bym to sprawdziła:)zreszta miałam juz taka sytuacje..ale niestety to ciąża nie była..:(

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    2 kreski wrote:
    dzien dobry Wszystkim:)

dzisiaj jes moj 20 dc i pierwszy dzien w którym zaczynam brac duphaston.Trochu a nawet bardziej niz trochu złapałam doła choc do tej pory trzymałam sie mocno:( Patrze na ten mój wykres i bije sie ze mimo ze pecherzyk w piatek wyn 21 mm to nie pekł i albo sie wchłona albo nie wiem zrobila sie torbiel ( bo do torbieli mam skłonności). dzisiaj po cichutku liczyłam na jakikolwiek skok temp ale nici z tego ( term nadal mam z 1 miejscem po przecinku, a w aptece innych nie maja) Moze ja za bardzo schize:(

Wczoraj moja znajoma oznajmiła mi ze spodziewa sie dziecka. Opaowiadała ze porzez 6 misiecy starali sie były obserwacje, monitorin, sexik wtedy kiedy trzeba i nic nie wychodziło, po 6 cyklo odpusciła, doszła do wniosku ze nie ma sensu ze zaczyna sie to robic upokarzajace dla niej, widocznie nie dane jej miec drugiego dziecka. I w nastepnym cyklu, dokładnie 2 dni po okresie czyli w 6dc, raz tyklo w tym dniu był sexik i teraz jest juz w 5 miesiacu:)))

gdzieś tu wklejałam wykres który zakończył się zieloną krpką a praktycznie od początku do końca był płaski bez żadnego skoku i podziału na dwie fazy więc nie ma co się dołować bo dziwne rzeczy się dzieją a im bardziej się stresujesz tym bardziej dziwne rzeczy są na wykresie wieć Ciocia Fredzia zaleca spokój i luz :D

Dziekuje Ciociu, postaram sie dostosowac do zalecen twoich:)

Fedra lubi tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

‹‹ 1741 1742 1743 1744 1745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ