plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
natusia wrote:Też was nadrobiłam w końcu
Beatko fajnie,że wróciłaś
Od wczoraj nieciekawie się czuję...mam zawroty głowy i mdłości...boję się,że złapałam jakąś jelitówkęnajgorsze jest to,że jak jestem głodna to mdli a jak zjem to jest znośnie
pewnie jeszcze ze 2 dni mnie pomęczy
ledwie dziś samochodem z miasta wróciłam...nawet zapach samochodu mi przeszkadzał...ble. Całą drogę jadłam cukierki miętowe. Dawno nie chorowałam więc coś musi sie do człowieka przyplątać.
POwiem tylko tyle że moja mama będąć ze mną w ciąży do 4 miesiąca miała normalny okres...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:natusia wrote:Też was nadrobiłam w końcu
Od wczoraj nieciekawie się czuję...mam zawroty głowy i mdłości...boję się,że złapałam jakąś jelitówkęnajgorsze jest to,że jak jestem głodna to mdli a jak zjem to jest znośnie
ledwie dziś samochodem z miasta wróciłam...nawet zapach samochodu mi przeszkadzał...ble. Całą drogę jadłam cukierki miętowe. Dawno nie chorowałam więc coś musi sie do człowieka przyplątać.
POwiem tylko tyle że moja mama będąć ze mną w ciąży do 4 miesiąca miała normalny okres...
wkurza mnie ta moja temperatura...zerknij jak mozesz... cały czas wysoka. Myślę,że to jakieś choróbsko mnie męczy. Głowę mam ciężką i cały czas tak jakby szum w niej był. Do tego te mdłości. fuj... Pewnie to jakaś wczesnowiosenna jelitówka. Myślę,że raczej ciąża mi nie grozi. Przestały mnie piersi boleć po @. Fakt,że krótka i słaba była ta moja @ ale może przez to tak się niewyraźnie czuję.
-
nick nieaktualny
-
natusia wrote:Fedra wrote:natusia wrote:Też was nadrobiłam w końcu
POwiem tylko tyle że moja mama będąć ze mną w ciąży do 4 miesiąca miała normalny okres...
wkurza mnie ta moja temperatura...zerknij jak mozesz... cały czas wysoka. Myślę,że to jakieś choróbsko mnie męczy. Głowę mam ciężką i cały czas tak jakby szum w niej był. Do tego te mdłości. fuj... Pewnie to jakaś wczesnowiosenna jelitówka. Myślę,że raczej ciąża mi nie grozi. Przestały mnie piersi boleć po @. Fakt,że krótka i słaba była ta moja @ ale może przez to tak się niewyraźnie czuję.
natusia ja na Twoim miejscu bym to sprawdziła:)temp wysoka licha @....mojego brata zona tez tak miał..dopiero w 5 miesiau wyszło ze jest w ciazy...natusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Natusia tak z ciekawości ... zrób test ciążowy. Ja wczoraj miałam ci to napisać, bo temperatury u Ciebie są dosyć wysokie
Właśnie wysokie...patrzyłam na wcześniejsze wykresy to w 8 dc były już niskie...a tu nadal utrzymuje się wysoka. Dziwi mnie to,że @ przyszła szybciej... no ale i tak bywa. Ból był taki jak zawsze,tyle że pierwszego dnia długo było plamienie,dopiero pod koniec się rozkręciła...a 3 dnia prawie zniknęła...ale wszystko na ziemi i niebie wskazywało na zwykłą @ także wątpię... Jak nie odpuszczą mi te zawroty i mdłości to może zrobię test...ale raczej daję 90% że to co innego się przyplątało. -
2 kreski wrote:dzien dobry Wszystkim:)
dzisiaj jes moj 20 dc i pierwszy dzien w którym zaczynam brac duphaston.Trochu a nawet bardziej niz trochu złapałam doła choc do tej pory trzymałam sie mocno:( Patrze na ten mój wykres i bije sie ze mimo ze pecherzyk w piatek wyn 21 mm to nie pekł i albo sie wchłona albo nie wiem zrobila sie torbiel ( bo do torbieli mam skłonności). dzisiaj po cichutku liczyłam na jakikolwiek skok temp ale nici z tego ( term nadal mam z 1 miejscem po przecinku, a w aptece innych nie maja) Moze ja za bardzo schize:(
Wczoraj moja znajoma oznajmiła mi ze spodziewa sie dziecka. Opaowiadała ze porzez 6 misiecy starali sie były obserwacje, monitorin, sexik wtedy kiedy trzeba i nic nie wychodziło, po 6 cyklo odpusciła, doszła do wniosku ze nie ma sensu ze zaczyna sie to robic upokarzajace dla niej, widocznie nie dane jej miec drugiego dziecka. I w nastepnym cyklu, dokładnie 2 dni po okresie czyli w 6dc, raz tyklo w tym dniu był sexik i teraz jest juz w 5 miesiacu:)))
gdzieś tu wklejałam wykres który zakończył się zieloną krpką a praktycznie od początku do końca był płaski bez żadnego skoku i podziału na dwie fazy więc nie ma co się dołować bo dziwne rzeczy się dzieją a im bardziej się stresujesz tym bardziej dziwne rzeczy są na wykresie wieć Ciocia Fredzia zaleca spokój i luzLibra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Wosebka wrote:natusia wrote:Fedra wrote:natusia wrote:Też was nadrobiłam w końcu
natusia ja na Twoim miejscu bym to sprawdziła:)temp wysoka licha @....mojego brata zona tez tak miał..dopiero w 5 miesiau wyszło ze jest w ciazy...
nie nakręcać mnie tuból brzucha był taki nieznośny jak zawsze...więc wątpię...
-
natusia wrote:Wosebka wrote:natusia wrote:Fedra wrote:natusia wrote:Też was nadrobiłam w końcu
natusia ja na Twoim miejscu bym to sprawdziła:)temp wysoka licha @....mojego brata zona tez tak miał..dopiero w 5 miesiau wyszło ze jest w ciazy...
nie nakręcać mnie tuból brzucha był taki nieznośny jak zawsze...więc wątpię...
kochana nikt Cie nie nakreca:)po prostu ja na twoim miejscu bym to sprawdziła:)zreszta miałam juz taka sytuacje..ale niestety to ciąża nie była.. -
Fedra wrote:2 kreski wrote:dzien dobry Wszystkim:)
dzisiaj jes moj 20 dc i pierwszy dzien w którym zaczynam brac duphaston.Trochu a nawet bardziej niz trochu złapałam doła choc do tej pory trzymałam sie mocno:( Patrze na ten mój wykres i bije sie ze mimo ze pecherzyk w piatek wyn 21 mm to nie pekł i albo sie wchłona albo nie wiem zrobila sie torbiel ( bo do torbieli mam skłonności). dzisiaj po cichutku liczyłam na jakikolwiek skok temp ale nici z tego ( term nadal mam z 1 miejscem po przecinku, a w aptece innych nie maja) Moze ja za bardzo schize:(
Wczoraj moja znajoma oznajmiła mi ze spodziewa sie dziecka. Opaowiadała ze porzez 6 misiecy starali sie były obserwacje, monitorin, sexik wtedy kiedy trzeba i nic nie wychodziło, po 6 cyklo odpusciła, doszła do wniosku ze nie ma sensu ze zaczyna sie to robic upokarzajace dla niej, widocznie nie dane jej miec drugiego dziecka. I w nastepnym cyklu, dokładnie 2 dni po okresie czyli w 6dc, raz tyklo w tym dniu był sexik i teraz jest juz w 5 miesiacu:)))
gdzieś tu wklejałam wykres który zakończył się zieloną krpką a praktycznie od początku do końca był płaski bez żadnego skoku i podziału na dwie fazy więc nie ma co się dołować bo dziwne rzeczy się dzieją a im bardziej się stresujesz tym bardziej dziwne rzeczy są na wykresie wieć Ciocia Fredzia zaleca spokój i luz
Dziekuje Ciociu, postaram sie dostosowac do zalecen twoich:)Fedra lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek