plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa wrote:Oj mi na mdłości to już nic nie pomaga.... Tzn... na same mdłości to cola, ale ja mam tak, że siedze sobie jak biały człowiek i po prostu nagle zaczynam haftować
Strach cholera z domu wyjść... no i nie ma jak zapobiec, bo jest ok, ok i nagle...
I codziennie to samo i tak w kółko ehhhh... trochę już mam tego dosyć
ja bym chciała mieć takie wymioty i bym wymiotowała tam gdzie stoje a co w ciaży bym była więc wolno by mi było17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyKaja wrote:Dora milczy zatkało ją za moje pytanie ohhh wiem wiem ,że nie ja !!!
wiesz... pewnie to taka tajemnica, żeby nie zapeszyć
hehehe... ja pochuchać nie mogę, ale co... kciuki będę trzymaćbo i tak za wszystkie trzymam:D
Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Kaja wrote:Dora milczy zatkało ją za moje pytanie ohhh wiem wiem ,że nie ja !!!
wiesz... pewnie to taka tajemnica, żeby nie zapeszyć
hehehe... ja pochuchać nie mogę, ale co... kciuki będę trzymaćbo i tak za wszystkie trzymam:D
ja tam dmucham na każdy wykres ......i też kciuki trzymam aż palec mi spuchł od tego trzymania
-
natusia wrote:Jak jutro będzie bez zmian to zrobię test. No chyba,że rano temperatura będzie niższa...bo na razie to ani drgnie...
rób rób ja Ci mówie wszyscy mojej mamie mówili że jest w ciaży a ona się upierała ze nie jest bo przeceiż ma @ dopiero ją zaniepokoiło jak jadła ogórki kiszone moczone w dzemie i na stołówce nikt nie chciał z nią siedzieći ba ja się urodziłam
Wosebka, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnydziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
Fedra, natusia, Wosebka, Rucia, Muska, Amicizia, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:natusia wrote:Jak jutro będzie bez zmian to zrobię test. No chyba,że rano temperatura będzie niższa...bo na razie to ani drgnie...
rób rób ja Ci mówie wszyscy mojej mamie mówili że jest w ciaży a ona się upierała ze nie jest bo przeceiż ma @ dopiero ją zaniepokoiło jak jadła ogórki kiszone moczone w dzemie i na stołówce nikt nie chciał z nią siedzieći ba ja się urodziłam
No to ja tylko mam ostatnio parcie na dżemod piątku jem tylko chleb z dżemem malinowym...żadnej wędliny
Specjalnie pojechałam po dobry ciemny chlebek do Lidla i się zajadam.
Może lepiej zatestować? Będzie pewność.Fedra, Rucia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
powiedz mu żeby sobie za dużo nie pozwalał bo Ciocia Fredzia wie gdzie on mieszka przełamie się i wsiądzie do samochodu i dojade do Was (jak wyjade teraz to moze w moim tempie dojade przed wieczorem) i to ja mogę mu głowe zmyć a nie on Tobienatusia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
Dodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
powiedz mu żeby sobie za dużo nie pozwalał bo Ciocia Fredzia wie gdzie on mieszka przełamie się i wsiądzie do samochodu i dojade do Was (jak wyjade teraz to moze w moim tempie dojade przed wieczorem) i to ja mogę mu głowe zmyć a nie on Tobie
on się za bardzo chyba nastawił na ten cykl i mi chyba nie wierzy, że bez tesu mogę wiedzieć, że nici...
ale jak się będzie tak bardzo upierał to mu nasiusiam ne test, zobaczy jedną krechę i będzie spokój;)hehehe... niedowiarek jeden:)
A Tobą, Fedrunia, tak na wszelki wypadek go postraszę -
Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
A truj ile chcesz! My lubimy jak Ty trujeszFedra, Libra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
powiedz mu żeby sobie za dużo nie pozwalał bo Ciocia Fredzia wie gdzie on mieszka przełamie się i wsiądzie do samochodu i dojade do Was (jak wyjade teraz to moze w moim tempie dojade przed wieczorem) i to ja mogę mu głowe zmyć a nie on Tobie
on się za bardzo chyba nastawił na ten cykl i mi chyba nie wierzy, że bez tesu mogę wiedzieć, że nici...
ale jak się będzie tak bardzo upierał to mu nasiusiam ne test, zobaczy jedną krechę i będzie spokój;)hehehe... niedowiarek jeden:)
A Tobą, Fedrunia, tak na wszelki wypadek go postraszę
he he he bo wiesz ja taka groźna jestem to na pewno się wystraszyLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi