plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:A wiecie czemu kobiet nie biorą do wojska!!??
bo przy napięciu przedmiesiaczkowym rozpieprzyło by pół wojska a na wojnie wybiło by za szybko wrogówAGA 30, Libra, Muska, gocha04, Wosebka, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:natusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
A truj ile chcesz! My lubimy jak Ty trujesz
właśnie, truj ile wlezie:) ja lubię czytać Twoje posty;)
(Ps. taks się podlizuję, bo wiecie... za chwilę będę potrzebowała od niej, by moje dane w tabelce uaktualniła;P)
Libra a co ja mówiłam z dwa dni temu nie lubie jak mi się ktoś podlizuje
oj tam, oj tam;P to w nawiasie nie było do Ciebie;PheheheFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:A wiecie czemu kobiet nie biorą do wojska!!??
bo przy napięciu przedmiesiaczkowym rozpieprzyło by pół wojska a na wojnie wybiło by za szybko wrogów
Nie Fredzia !!
Bo kobiety honorowo co miesiąc oddają krew za ojczyznę!!Fedra, natusia, Muska, gocha04, Wosebka, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:AGA 30 wrote:A wiecie czemu kobiet nie biorą do wojska!!??
bo przy napięciu przedmiesiaczkowym rozpieprzyło by pół wojska a na wojnie wybiło by za szybko wrogów
Nie Fredzia !!
Bo kobiety honorowo co miesiąc oddają krew za ojczyznę!!
he he he dobre17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
natusia wrote:Fedra wrote:natusia wrote:Jak jutro będzie bez zmian to zrobię test. No chyba,że rano temperatura będzie niższa...bo na razie to ani drgnie...
rób rób ja Ci mówie wszyscy mojej mamie mówili że jest w ciaży a ona się upierała ze nie jest bo przeceiż ma @ dopiero ją zaniepokoiło jak jadła ogórki kiszone moczone w dzemie i na stołówce nikt nie chciał z nią siedzieći ba ja się urodziłam
No to ja tylko mam ostatnio parcie na dżemod piątku jem tylko chleb z dżemem malinowym...żadnej wędliny
Specjalnie pojechałam po dobry ciemny chlebek do Lidla i się zajadam.
Może lepiej zatestować? Będzie pewność.
testuj! testuj! testuj!
... i daj nam znać szybciutkonatusia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:natusia wrote:Fedra wrote:natusia wrote:Fedra wrote:Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła
a później się zastanowie
A truj ile chcesz! My lubimy jak Ty trujesz
tak jak przyjdzie mi menopauza to już na pewno ze mną nie wytrzymacie
do menopauzy to już będziemy się znać jak łyse konie,to i będziemy przyzwyczajone do twojego trucia...a może już i amnezja się u nas pojawi to nie będziemy pamiętać co napisałaś :p
z moją rezerwą jajnikowa to u mnie menopauza szybko przyjdzie więc jeszcze z pamięcią u Was będzie nie najgorzej
Woseba ja ostatnio mówiłam mojemu ze się na krótko obetne to mi powiedział ze się ze mną rozwiedzie i tyle z mojej zmiany fryzure
ja sie kiedys na króko obcięłam.
M suszył mi głowę za każdym razem jak sie wiizeliśmy.
Teraz za każdym razem jak do fryzjera ide to prosi żeby nie za krótko tym razemFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czemu bab nie chcą w wojsku? A to ja wam powiem czego
Mąż wojskowy- ogólnie każdej kobiecie by nieba przychylił, wszystkim sąsiadkom wokoło pomaga, mnie traktuje jak księzniczkę, ale bab w wojsku on bidny zdzierżyć nie może
I ja go popieram
Bo wiecie jak to wygląda naprawdę? Jak tak to baby piszczą za równouprawnieniem, one chcą robić to co faceci i w ogóle są lepsze od facetów. Przychodzi co do czego- poligon.W lesie taka spać nie będzie, bo ona musi wziąć codziennie prysznic (normalnie to się tydzień z lasu nie wychodzi prawie ;P jak sa takie ostre poligony), poza tym jak to ona ma nóg przez tydzień nie golić??? Mało tego... w jednostkach są zbiorowe prysznice- jak to rozwiązać? Ale to pikuś. Każdy żołnierz musi mieć zaliczony w-f raz tam na jakiś czas (nie wiem raz w roku czy dwa razy w roku) po pierwsze dla kobiet mają mniejsze normy (więc w razie wojny nie chce żeby mnie baba broniła to od razu mówię). Ciągle zwalniane z porannych zapraw bo a to ma okres a to coś
Na poligon kapral Xińska nie pojedzie, bo nie zostawi dziecka, bo nie ma z kim a jak nie ma dzieci to nie pojedzie bo w tym czasie wypada jej okres więc jak tydzień w lesie przesiedzi albo w warunkach polowych?
Ogólnie chłopy nie mieliby NIC przeciw kobietom w wojsku o ile te byłyby traktowane jak faceci- bo co to za równouprawnienie, skoro baba ma lepiej? To zwykła dyskryminacja facetów!Fedra, natusia, gocha04, Muska, Libra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
Libra fajny ten twój M, że tak mu zależy i, że o tym mówi i Cię zachęca do testowania. Choć wyobrażam sobie, że czasem może to męczyć, ale widać, że bardzo mu zależy i bardzo Cię kocha.Fedra, natusia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
BellaRosa wrote:Czemu bab nie chcą w wojsku? A to ja wam powiem czego
Mąż wojskowy- ogólnie każdej kobiecie by nieba przychylił, wszystkim sąsiadkom wokoło pomaga, mnie traktuje jak księzniczkę, ale bab w wojsku on bidny zdzierżyć nie może
I ja go popieram
Bo wiecie jak to wygląda naprawdę? Jak tak to baby piszczą za równouprawnieniem, one chcą robić to co faceci i w ogóle są lepsze od facetów. Przychodzi co do czego- poligon.W lesie taka spać nie będzie, bo ona musi wziąć codziennie prysznic (normalnie to się tydzień z lasu nie wychodzi prawie ;P jak sa takie ostre poligony), poza tym jak to ona ma nóg przez tydzień nie golić??? Mało tego... w jednostkach są zbiorowe prysznice- jak to rozwiązać? Ale to pikuś. Każdy żołnierz musi mieć zaliczony w-f raz tam na jakiś czas (nie wiem raz w roku czy dwa razy w roku) po pierwsze dla kobiet mają mniejsze normy (więc w razie wojny nie chce żeby mnie baba broniła to od razu mówię). Ciągle zwalniane z porannych zapraw bo a to ma okres a to coś
Na poligon kapral Xińska nie pojedzie, bo nie zostawi dziecka, bo nie ma z kim a jak nie ma dzieci to nie pojedzie bo w tym czasie wypada jej okres więc jak tydzień w lesie przesiedzi albo w warunkach polowych?
Ogólnie chłopy nie mieliby NIC przeciw kobietom w wojsku o ile te byłyby traktowane jak faceci- bo co to za równouprawnienie, skoro baba ma lepiej? To zwykła dyskryminacja facetów!
Bella nic dodać nic ująć pięknie to wszystko określiłaś i ja się z tym zgadzamnatusia, BellaRosa, Blondi22, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
gocha04 wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
Libra fajny ten twój M, że tak mu zależy i, że o tym mówi i Cię zachęca do testowania. Choć wyobrażam sobie, że czasem może to męczyć, ale widać, że bardzo mu zależy i bardzo Cię kocha.
no ja bym dodała że on to bardziej niż Libra przeżywa a do tego on załamki dostanie jak Libra dostanie @ a Ona podniesie głowe do góry i będzie czekac na kolejne owunatusia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, to ja wolałabym mojego M na duchu podnosić, bo sama bym się nie użalała nad sobą i nie bardzo w sumie bym mogła. Tak, wole taką opcję niż jak to ja miałabym być załamana.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
Libra fajny ten twój M, że tak mu zależy i, że o tym mówi i Cię zachęca do testowania. Choć wyobrażam sobie, że czasem może to męczyć, ale widać, że bardzo mu zależy i bardzo Cię kocha.
kocha, kocha... ktoś kto by mnie nie kochał, nie wytrzymałby ze mną
no cóż zegar tyka, a mój m w tym roku skończy 39latFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Fedra, to ja wolałabym mojego M na duchu podnosić, bo sama bym się nie użalała nad sobą i nie bardzo w sumie bym mogła. Tak, wole taką opcję niż jak to ja miałabym być załamana.
a ja wole obcję nie załamywania się obu partnerówAGA 30, Libra, natusia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa wrote:Czemu bab nie chcą w wojsku? A to ja wam powiem czego
I ja go popieram
Ogólnie chłopy nie mieliby NIC przeciw kobietom w wojsku o ile te byłyby traktowane jak faceci- bo co to za równouprawnienie, skoro baba ma lepiej? To zwykła dyskryminacja facetów!
samo sednoBellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:gocha04 wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
no ja bym dodała że on to bardziej niż Libra przeżywa a do tego on załamki dostanie jak Libra dostanie @ a Ona podniesie głowe do góry i będzie czekac na kolejne owu
pociągnęłam go za język i wiem o co chodzi:) stresuje się trochę, bo obiecał iść w marcu na badania:) wysyła mnie dzisiaj do koleżanki, żebym się dokładnie dowiedziała jak to u nas wygląda, bo nie chce z siebie głupa zrobić w labolatorium:)
to muszę dzisiaj odwiedzić koleżankę -
nick nieaktualny