X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A wiecie czemu kobiet nie biorą do wojska!!??:-)

bo przy napięciu przedmiesiaczkowym rozpieprzyło by pół wojska a na wojnie wybiło by za szybko wrogów :P

AGA 30, Libra, Muska, gocha04, Wosebka, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Hej dziewczynki:)
    nadrobiłam..uff..
    Chucham i dmucham na jeden wykres- ale nie powiem, na który;)

zdradź choć trochę szczegółów :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła :P a później się zastanowie :P

A truj ile chcesz! My lubimy jak Ty trujesz ;D

właśnie, truj ile wlezie:) ja lubię czytać Twoje posty;)

(Ps. taks się podlizuję, bo wiecie... za chwilę będę potrzebowała od niej, by moje dane w tabelce uaktualniła;P)

Libra a co ja mówiłam z dwa dni temu nie lubie jak mi się ktoś podlizuje :P

oj tam, oj tam;P to w nawiasie nie było do Ciebie;Phehehe

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

bo przy napięciu przedmiesiaczkowym rozpieprzyło by pół wojska a na wojnie wybiło by za szybko wrogów :P

Nie Fredzia !!
    Bo kobiety honorowo co miesiąc oddają krew za ojczyznę!!:-)

Fedra, natusia, Muska, gocha04, Wosebka, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Dora wrote:
    nadrobiłam..uff..

Pewnie Liberki bo na celowniku dziś jest!!:-):-)

Fedra, natusia, Muska, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

Nie Fredzia !!
    Bo kobiety honorowo co miesiąc oddają krew za ojczyznę!!:-)

he he he dobre :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:
    Jak jutro będzie bez zmian to zrobię test. No chyba,że rano temperatura będzie niższa...bo na razie to ani drgnie...

rób rób ja Ci mówie wszyscy mojej mamie mówili że jest w ciaży a ona się upierała ze nie jest bo przeceiż ma @ dopiero ją zaniepokoiło jak jadła ogórki kiszone moczone w dzemie i na stołówce nikt nie chciał z nią siedzieć ;) i ba ja się urodziłam :P

No to ja tylko mam ostatnio parcie na dżem ;) od piątku jem tylko chleb z dżemem malinowym...żadnej wędliny :/ Specjalnie pojechałam po dobry ciemny chlebek do Lidla i się zajadam.
    Może lepiej zatestować? Będzie pewność.

testuj! testuj! testuj!
    ... i daj nam znać szybciutko :)

natusia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    natusia wrote:
    Fedra wrote:
    Któraś pisała że ma abonament wykupiony do maja i że się frajerowała to ja Cię pociesze ja mam wykupiony do listopada więc do tego czasu na pewno będę Wam tyłki truła :P a później się zastanowie :P

A truj ile chcesz! My lubimy jak Ty trujesz ;D

tak jak przyjdzie mi menopauza to już na pewno ze mną nie wytrzymacie :P

do menopauzy to już będziemy się znać jak łyse konie,to i będziemy przyzwyczajone do twojego trucia...a może już i amnezja się u nas pojawi to nie będziemy pamiętać co napisałaś :p

z moją rezerwą jajnikowa to u mnie menopauza szybko przyjdzie więc jeszcze z pamięcią u Was będzie nie najgorzej :P

Woseba ja ostatnio mówiłam mojemu ze się na krótko obetne to mi powiedział ze się ze mną rozwiedzie i tyle z mojej zmiany fryzure :P

ja sie kiedys na króko obcięłam.
    M suszył mi głowę za każdym razem jak sie wiizeliśmy.
    Teraz za każdym razem jak do fryzjera ide to prosi żeby nie za krótko tym razem ;)

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Muska wrote:
    Dora wrote:
    nadrobiłam..uff..

Pewnie Liberki bo na celowniku dziś jest!!:-):-)

hehe, wątpie:)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu bab nie chcą w wojsku? A to ja wam powiem czego :D Mąż wojskowy- ogólnie każdej kobiecie by nieba przychylił, wszystkim sąsiadkom wokoło pomaga, mnie traktuje jak księzniczkę, ale bab w wojsku on bidny zdzierżyć nie może :D I ja go popieram :D Bo wiecie jak to wygląda naprawdę? Jak tak to baby piszczą za równouprawnieniem, one chcą robić to co faceci i w ogóle są lepsze od facetów. Przychodzi co do czego- poligon.W lesie taka spać nie będzie, bo ona musi wziąć codziennie prysznic (normalnie to się tydzień z lasu nie wychodzi prawie ;P jak sa takie ostre poligony), poza tym jak to ona ma nóg przez tydzień nie golić??? Mało tego... w jednostkach są zbiorowe prysznice- jak to rozwiązać? Ale to pikuś. Każdy żołnierz musi mieć zaliczony w-f raz tam na jakiś czas (nie wiem raz w roku czy dwa razy w roku) po pierwsze dla kobiet mają mniejsze normy (więc w razie wojny nie chce żeby mnie baba broniła to od razu mówię). Ciągle zwalniane z porannych zapraw bo a to ma okres a to coś :D
    Na poligon kapral Xińska nie pojedzie, bo nie zostawi dziecka, bo nie ma z kim a jak nie ma dzieci to nie pojedzie bo w tym czasie wypada jej okres więc jak tydzień w lesie przesiedzi albo w warunkach polowych?
    Ogólnie chłopy nie mieliby NIC przeciw kobietom w wojsku o ile te byłyby traktowane jak faceci- bo co to za równouprawnienie, skoro baba ma lepiej? To zwykła dyskryminacja facetów!

Fedra, natusia, gocha04, Muska, Libra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...

Libra fajny ten twój M, że tak mu zależy i, że o tym mówi i Cię zachęca do testowania. Choć wyobrażam sobie, że czasem może to męczyć, ale widać, że bardzo mu zależy i bardzo Cię kocha.:)

Fedra, natusia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Czemu bab nie chcą w wojsku? A to ja wam powiem czego :D Mąż wojskowy- ogólnie każdej kobiecie by nieba przychylił, wszystkim sąsiadkom wokoło pomaga, mnie traktuje jak księzniczkę, ale bab w wojsku on bidny zdzierżyć nie może :D I ja go popieram :D Bo wiecie jak to wygląda naprawdę? Jak tak to baby piszczą za równouprawnieniem, one chcą robić to co faceci i w ogóle są lepsze od facetów. Przychodzi co do czego- poligon.W lesie taka spać nie będzie, bo ona musi wziąć codziennie prysznic (normalnie to się tydzień z lasu nie wychodzi prawie ;P jak sa takie ostre poligony), poza tym jak to ona ma nóg przez tydzień nie golić??? Mało tego... w jednostkach są zbiorowe prysznice- jak to rozwiązać? Ale to pikuś. Każdy żołnierz musi mieć zaliczony w-f raz tam na jakiś czas (nie wiem raz w roku czy dwa razy w roku) po pierwsze dla kobiet mają mniejsze normy (więc w razie wojny nie chce żeby mnie baba broniła to od razu mówię). Ciągle zwalniane z porannych zapraw bo a to ma okres a to coś :D
    Na poligon kapral Xińska nie pojedzie, bo nie zostawi dziecka, bo nie ma z kim a jak nie ma dzieci to nie pojedzie bo w tym czasie wypada jej okres więc jak tydzień w lesie przesiedzi albo w warunkach polowych?
    Ogólnie chłopy nie mieliby NIC przeciw kobietom w wojsku o ile te byłyby traktowane jak faceci- bo co to za równouprawnienie, skoro baba ma lepiej? To zwykła dyskryminacja facetów!

Bella nic dodać nic ująć pięknie to wszystko określiłaś i ja się z tym zgadzam :)

natusia, BellaRosa, Blondi22, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra wrote:
    dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...

Libra fajny ten twój M, że tak mu zależy i, że o tym mówi i Cię zachęca do testowania. Choć wyobrażam sobie, że czasem może to męczyć, ale widać, że bardzo mu zależy i bardzo Cię kocha.:)

no ja bym dodała że on to bardziej niż Libra przeżywa a do tego on załamki dostanie jak Libra dostanie @ a Ona podniesie głowe do góry i będzie czekac na kolejne owu :)

natusia, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam, może widziałyście, może nie:) ja ogladnęłam wszystkie odcinki, powspominałam sobie mój pierwszy poród:)

http://vod.pl/cud-narodzin,788,s.html

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, to ja wolałabym mojego M na duchu podnosić, bo sama bym się nie użalała nad sobą i nie bardzo w sumie bym mogła. Tak, wole taką opcję niż jak to ja miałabym być załamana.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra wrote:

kocha, kocha... ktoś kto by mnie nie kochał, nie wytrzymałby ze mną;)
    no cóż zegar tyka, a mój m w tym roku skończy 39lat

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Fedra, to ja wolałabym mojego M na duchu podnosić, bo sama bym się nie użalała nad sobą i nie bardzo w sumie bym mogła. Tak, wole taką opcję niż jak to ja miałabym być załamana.

a ja wole obcję nie załamywania się obu partnerów :)

AGA 30, Libra, natusia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:

samo sedno

BellaRosa lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    gocha04 wrote:
    Libra wrote:

no ja bym dodała że on to bardziej niż Libra przeżywa a do tego on załamki dostanie jak Libra dostanie @ a Ona podniesie głowe do góry i będzie czekac na kolejne owu :)

pociągnęłam go za język i wiem o co chodzi:) stresuje się trochę, bo obiecał iść w marcu na badania:) wysyła mnie dzisiaj do koleżanki, żebym się dokładnie dowiedziała jak to u nas wygląda, bo nie chce z siebie głupa zrobić w labolatorium:)
    to muszę dzisiaj odwiedzić koleżankę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się idę położyć kobietki!! Czytam was bo czytam ale nic mi to tej głowy nie wchodzi!! Pózniej wpadnę znowu do was!! miłego popołudnia!!:-)

natusia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 1744 1745 1746 1747 1748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ