plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:gocha04 wrote:Fedra, to ja wolałabym mojego M na duchu podnosić, bo sama bym się nie użalała nad sobą i nie bardzo w sumie bym mogła. Tak, wole taką opcję niż jak to ja miałabym być załamana.
a ja wole obcję nie załamywania się obu partnerów
nie no, to taka opcja powinna być na porządku dziennym:)Libra, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra to go stresik zżera.
Ja swojego też muszę wysłać, bo tak sam z własnej woli to raczej wołami go nie zaciągniesz.
Libra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra to go stresik zżera.
Ja swojego też muszę wysłać, bo tak sam z własnej woli to raczej wołami go nie zaciągniesz.
ja mojemu nie musiałam nic mówić... ona sam to zaproponował i nawet chciał iść wcześniej, ale sensu nie było, bo chorował wcześniej na anginę...
i chciałam iść na monitoring dopiero we wrześniu, żeby sobie mieć luz... i teraz wychodzi, że jednak będę musiała iść wcześniej, bo m stwierdził, że szkoda czas tracić i odkładać coś na później... a tak będzie wiadomo na czym stoimy...
trochę dały mu też domyślania problemy z zajściem w ciążę mojej siostry... okazało się, że ma niedrożne jajowody (miała hsg) i jutro idzie do szpitala na laparoskopię...Fedra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra wrote:gocha04 wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
Libra fajny ten twój M, że tak mu zależy i, że o tym mówi i Cię zachęca do testowania. Choć wyobrażam sobie, że czasem może to męczyć, ale widać, że bardzo mu zależy i bardzo Cię kocha.
no ja bym dodała że on to bardziej niż Libra przeżywa a do tego on załamki dostanie jak Libra dostanie @ a Ona podniesie głowe do góry i będzie czekac na kolejne owu
pociągnęłam go za język i wiem o co chodzi:) stresuje się trochę, bo obiecał iść w marcu na badania:) wysyła mnie dzisiaj do koleżanki, żebym się dokładnie dowiedziała jak to u nas wygląda, bo nie chce z siebie głupa zrobić w labolatorium:)
to muszę dzisiaj odwiedzić koleżankę
ale powiedz Twojemu że nie ma się czym stresować
na pewno najpierw zadzwońcie sobie do laboratorium czy nie trzeba wczesniej się na termin umówić
potem przed tym terminem od 3 do 5 dni abstynencji dobrze zeby w tym czasie nie pił alkoholu ani mocnej kawy i zeby nie brał zadnych leków...
potem idzie do laboratorium mówi że miał się zgłosić na badanie dostaje pojemniczek idzie do pokoiku i robi co musi do słoiczka i zanosi panią i tyleżadnej filozofi w tym nie ma
mój już był na takich 7 smiał się ostatnio że Panie niedługo to już będą go znać na tyle ze nie będzie musiał płacić za badanieLibra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Co do badania nasienia. Ja się dziwie czemu faceci tak sie tego boją
Mój zawsze chciał sobie zrobić takie badania żeby wiedzieć na czym stoi i co tam sie u niego dzieje. Kurde my non stop muisimy robic cytologie, grzebią nam w tych biednych dziurach na okragło, USG dupa rzepa toż i facetowi korona z głowy nie spadnie ;P
natusia, Libra, Fedra, AGA 30, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:gocha04 wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
Libra fajny ten twój M, że tak mu zależy i, że o tym mówi i Cię zachęca do testowania. Choć wyobrażam sobie, że czasem może to męczyć, ale widać, że bardzo mu zależy i bardzo Cię kocha.
no ja bym dodała że on to bardziej niż Libra przeżywa a do tego on załamki dostanie jak Libra dostanie @ a Ona podniesie głowe do góry i będzie czekac na kolejne owu
pociągnęłam go za język i wiem o co chodzi:) stresuje się trochę, bo obiecał iść w marcu na badania:) wysyła mnie dzisiaj do koleżanki, żebym się dokładnie dowiedziała jak to u nas wygląda, bo nie chce z siebie głupa zrobić w labolatorium:)
na pewno najpierw zadzwońcie sobie do laboratorium czy nie trzeba wczesniej się na termin umówić
potem przed tym terminem od 3 do 5 dni abstynencji dobrze zeby w tym czasie nie pił alkoholu ani mocnej kawy i zeby nie brał zadnych leków...
potem idzie do laboratorium mówi że miał się zgłosić na badanie dostaje pojemniczek idzie do pokoiku i robi co musi do słoiczka i zanosi panią i tyleżadnej filozofi w tym nie ma
mój już był na takich 7 smiał się ostatnio że Panie niedługo to już będą go znać na tyle ze nie będzie musiał płacić za badanie
u nas ponoć pojemnik dostaje się, pobiera w domu i do labolatorium dowozi w ciągu 30 min., ale nie wiem czy to prawda... nie śmiałam już siostry wypytywać, bo ona teraz bardzo przejęta laparoskopią
dzisiaj zapytam koleżanki -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Co do badania nasienia. Ja się dziwie czemu faceci tak sie tego boją
Mój zawsze chciał sobie zrobić takie badania żeby wiedzieć na czym stoi i co tam sie u niego dzieje. Kurde my non stop muisimy robic cytologie, grzebią nam w tych biednych dziurach na okragło, USG dupa rzepa toż i facetowi korona z głowy nie spadnie ;P
właśnie to samo mój m stwierdził! że skoro ja ciągle latam i nogi rozkładam, to jemu się nic nie stanie, jak on sobie badania zrobi... a przynajmniej już będziemy wiedzieli w którą stonę się bójaćnatusia, Wosebka, BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:gocha04 wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
mój już był na takich 7 smiał się ostatnio że Panie niedługo to już będą go znać na tyle ze nie będzie musiał płacić za badanie
u nas ponoć pojemnik dostaje się, pobiera w domu i do labolatorium dowozi w ciągu 30 min., ale nie wiem czy to prawda... nie śmiałam już siostry wypytywać, bo ona teraz bardzo przejęta laparoskopią
dzisiaj zapytam koleżanki
a nie lepije do laboratorium zadzwonic informację z pierwszej ręki być miała17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No i taka postawa Twojego meża mi się Libra bardzo podoba
Ja to z mojego się śmieje, bo
nie wiem czy pamiętacie jak ja strasznie bałam się ginekologa
Wstyd, masakra w ogóle dla mnie to była
I on na początku tak mi współczuł i w ogóle, że to straszne co kobieta musi przechodzić
A ostatnio już przywykłam (bo czesto jestem badana, dużo miałam tych USG dopochwowych) i teraz mój mąż stwierdził, ze chwilami jest zazdrosny wręcz
hahahaha szczególnie tak wypalił po wizycie jak ze mną był i słyszał jak za zasłonką podczas badania sobie z lekarzem chichotałam ;P ahhh te chłopy
natusia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:gocha04 wrote:Libra wrote:dziewczynki:) trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki, bo chyba będę miała cieplutko wieczorem:) mój m sie na mnie wkurzył i opitala mnie już pół dnia... wczoraj kupił mi 2 testy ciążowe, żebym dzisiaj zrobiła... a ja ostro trwam w mym postanowieniu:) i chyba dzisiaj m mi zmyje głowę, bo chce ze mną poważnie porozmawiać...
dzisiaj zapytam koleżanki
a nie lepije do laboratorium zadzwonic informację z pierwszej ręki być miała
w piątek tam mamy podjechać, jak zdążymy... ale ja wole conieco wcześniej się dowiedzieć, żeby czuć się pewniej i żeby w razie czego mnie nikt nie spławił... jakoś nie wierzę w naszą służbę zdrowia i wolę iść przygotowanaFedra lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:kurcze a mnie meczy 3 dzien zgaga ;/ osattnio tylko wieczorem a teraz nawet w dzien
chyba jakieś jedzenie mi szkodzi ;/
hej blondi:)no mi tez dzis dokucza zgaga...tez niewiem od zcego..ale zaraz do domku:)juz sienie mogę obiadku doczekać -
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Amicizia ja Kartuzy citi
Kaja no prosze jaki siwat jest mały, ja tam mam najbliższą rodzine, konkretnie rodzinka taty i samego tatenawet tak sie zastanawiam czy w wakacje sie doojca nie wybrac i z kartuz sobie nad morze mykac, po troszke jodu w naturze
no i w Gdynii tez mam rodzinke, tez od Taty
witam popoludnie, mialam ambitny plan was nadrobic ale nie wiem kiedy to nastapi bo mi sie spac chce i chyba skorzystam ze na razie nikogo nie ma i sie położe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2013, 14:15
Fedra, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość